![]() |
چه عذابیه که امروز
تو رو دارم و ندارم موندی تا ابد تو قلبم اما رفتی از کنارم... |
میان من و تو سکوت...
میان من و رویا هایم فاصله، در سکوت و فاصله آرام می گیرم همچون کوهی استوار در دوردست ها تنها برای انعکاس صدای تو و صدای همه ی آدمها... |
چشمانم برای دیدن واژه ات بیقرارند اما چگونه بنویسم؟ مدادهای سیاه برای نوشتن نام سپیدت نامحرمند! عزیز من! طرح روشنت را بر تن کدام سیاهی نقش کنم تا تو را بنگرم !! نه ، دلم راضی نیست باشد، تو سهم دیدار من نیستی ... تنها زمزمه ات می کنم من به تکرار واژه ات نیز خشنودم ... |
برای عشق
برای عشق تمنا کن ولی خار نشو. برای عشق گریه کن ولی به کسی نگو. برای عشق مثل شمع بسوز ولی نگذار پروانه بینه. برای عشق پیمان ببند ولی پیمان نشکن. برای عشق جون خودتو بده ولی جون کسی رو نگیر. برای عشق بمیر ولی کسی رو نکش. برای عشق خودت باش ولی خوب باش. |
|
در جهان هرگز مشو مديون احساس كسي |
|
با تو بودن نتوانم
بي تو بودن نتوانم |
اگه انسانها بدونن فرصت با هم بودنشون چقدر محدوده محبتشون نامحدود ميشد . |
821
روزگاریست در این کوچه گرفتار تو ام
با خبر باش که در حسرت دیدار تو ام گفته بودی طبیب دل هر بیماری پس طبیب دل من باش، که بیمار تو ام |
اکنون ساعت 12:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |