![]() |
ديگه به نبودت عادت كرده بودم خو دمو با خيالت راحت كرده بودم دو باره زد به سرم شعر دلتنگي بگم براي دل خو دم شعر غريبي رو بگم گو نمو تر بكنم شوق اشكا مو ببينم او مدي دلتنگي ها همه رفتن شوق وصال و جا گذاشتن تا او مدم با آغوشت جون بگيرم خيال تازه اي رو پيش چشماي تو ديدم دوباره نوا زشو دوست داشتنو عاشقي سر كار گذاشتن دل تو شب ها ي بي قراري دو باره لحظه ناب رسيدن دو باره تشنه ي شوق بو سيدين چه خيال ساده و خوبي پيش چشما ي تو بودن و دل فريبي |
|
قلب من و تو را
پیوند جاودانه ی مهری است در نهان پیوند جاودانه ی ما ناگسسته باد تا آخرین دم از نفس واپسین من این عهد بسته باد... |
به تو عادت کرده بودم اي به من نزديک تر از من اي حضورم از تو تازه اي نگاهم از تو روشن به تو عادت کرده بودم مثل گلبرگي به شبنم مثل عاشقي به غربت مثل مجروحي به مرهم لحظه در لحظه عذابه لحظه هاي من بي تو تجربه کردن مرگه زندگي کردن بي تو من که در گريزم از من به تو عادت کرده بودم از سکوت و گريه شب به تو حجرت کرده بودم با گل و سنگ و ستاره از تو صحبت کرده بودم خلوت خاطره هامو با تو قسمت کرده بودم خونه لبريز سکوته خونه از خاطره خالي من پر از ميل زوالم عشق من تو در چه حالي |
|
این لحظه های بی تو... یعنی شکست احساس دقیقه های بی تو...یعنی دلم چه تنهاس این لحظه های بی تو...آخر خط درده به کی بگم که دوری ات...منو دیوونه کرده ساعت روی دیوار...چشم همیشه بیدار یعنی کنارم بمون...برای من کم نذار گلای زرد باغچه...غبار روی طاقچه یعنی بیا دیر میشه...دلم داره پیر میشه |
روزی که نگاهمان در هم اميخت ،
می خواستم بگويم که دوستت دارم اما سکوت کردم حس کردم ، ازنگاهم ، رازم را خوانده باشی دوست ندارم بگويم ، دوستت دارم دوست دارم ، درک کنی ، که دوستت دارم |
دلم تنگ است دلم تنگ است و .....
|
دلم برای ایمانم تنگ شده
آن روزها که خدا را حتی در کولهپشتیام هم میتوانستم پیدا کنم آن روزها که جیبهایم خلوت بود دلم تنگ شده مانند یک تنگ ماهی که در آن فقط صدفهای مردهست دلم تنگ شده مانند یک شاخهای که در بلندترین درخت جنگل، در بلندترین قسمت درخت روییده است. تنها..... تنها |
دلم تنگ و
خیالم تنگ برایم تنگتر دنیا نمیدانم چه کس امشب چنین ازرده قلبم را ! صدایت میکنم اما صدایم باز میگردد نگاهت سنگ و قلبت سنگ شکستی راز چشمم را. |
اکنون ساعت 11:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |