![]() |
نقل قول:
کاملا درسته من "حکایت" رو اینطور برداشت کردم که یعنی اگر من عاشق شرح و حکایت لب شیرین آن سیمین اندام را برای شما بگویم هم دشنام است و هم دعا به این خاطر بود که تعجب کردم اینقدر شعر هیبتش هولناکه و سالا عقیلی که به قدرت انتخاب شعرش ایمان دارم و صدای نازش هوش و هواس از ما ببرد و مارا مدهوش کرد ! در مورد معنای حریف شاید باید نظر بقیه دوستان رو هم بشنوم. اما حریف و حرف به هم نزدیک و شبیه هستند ممکن هست که به معنای مصاحب و همصحبت که گفتی باشه . مرسی . |
اسير عشق
نقل قول:
اسیر عشق حكــايت لب شـــــــيرين دهــان ســـــــيم انــدام تفاوتي نكــــــند گر دعــاست يا دشــنام وقتي کسي عاشق واقعي باشه و در همون راستا معشوق دلباخته ، فکر نميکنم ديگه مهم باشه چي ميشنوند هر دو طرف ، حالا دعا و دشنام مگه فرقي داره از لب هر يک ... البته گفتم منظور سعدي عاشق واقعي بوده نه هر کسي... حافظ ميفرمايد: در مقامی که به یاد لب او می نوشند سفله آن مست که باشد خبر از خویشتنش .... سعدي شيرين سخن در غزلهاش حق مقام عشق و وفا و دوستي را خوب بجاي اورده ، وقتي ميسرايد : حریف دوست که از خویشتن خبر دارد شراب صرف محبت نخورده است تمام حريف دوست رو تشبيه به ناتواني در مقابل مقام او توصيف کرده يعني اگر از حال خودت خبر داري بمعناي اين هست که شراب ناب دوستي را هنوز تمام و کامل نخورده اي تا به مرز بيخودي در مقابل دوست برسي ... حافظ ميفرمايد: چنان پرشد فضای سینه از دوست که فکر خویش گم شد از ضمیرم در بيت سوم سعدي ميفرمايد: اگــــر مــــــلول شـــوي يا ملامـــــــــتم گويـي اسير عشق نيند يـــشــد از ملال و ملام اگر هر دو اسير عشق يکدگر باشند از سرزنش و سخن تند هم نرنجند ... ( چه سخت ) چه مقامي اين عشق داره که براي هر کسي دست يافتني نيست ، براي همين نام هر کسي رو نميشود عاشق گذاشت....:) برداشت من اين بود تا نظر ديگر دوستان چه باشد .... :53: |
خب دانه جان هيچي جواب نداد ، درست بود ، نادرست بود حالا تا بعد .... اين دو بيت شعر از وحشي بافقي منو کلافه کرده کم و بيش شايد در مورد بخت و اقبال خودش ميگه کسي ميتونه کمکي کنه .... تیرت چو ره نشان پران گیرد هر بار نشان زخم پیکان گیرد از حیرت آن قدرت بخت اندازی مردم لب خود بخش به دندان گیرد {پپوله} |
|
در کل خیلی از ادبیات خوشم نمیاد،ولی شما باعث شدید،تا حدودی علاقمند شوم!
خانم ها آقایان:cool:!.!.!.!.!. |
ابريشم جان ، عنوان تاپيک چيه عزيز! ;) مهلاجان ، از ادبيات شيرينتر هم هست :d |
نقل قول:
پاسخ ساقی چه شدمهلای ما گل بکاراینجا دراین غوغای ما :53: |
من یه سوال دارم درمورد رسول آفتاب
کلا این بیت مولانا رو معنیشو میخوام: چو رسول آفتابم به طریق ترجمانی/پنهان از او بپرسم به شما جواب گویم ممنون میشم اگه داستان رسول آفتاب رو برام بگید.... |
چو رسول آفتابم به طریق ترجمانی
به نهان از او بپرسم به شما جواب گویم من مامور رساندن پیام از خورشید به شماهستم پنهانی از آفتاب میپرسم و به شما میرسانم به نظر من این معنی ساده شه البته زبان ساده منظور از رسول آفتاب پیغمبر خداست |
درود بر همگی |
اکنون ساعت 10:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |