![]() |
سلام به بچه های گل تهران:53:
انگار آلودگی هوا جدی جدی .... تورو خدا مراقب خودتون باشید واقعا جای اسقف اعظم خالیه امیدواریم هر جا هستند در کنار خانواده محترم سلامت و شاد باشند
|
سلام
خوبین؟ ممنون رزیتا برای خبری که زدی اما یکی به من بگه فردا چه جوری برم سرکار خدایا !!!!!!! ماشینم فرده مسیرم هم خیلی بده غصم گرفته_:2: |
نقل قول:
شوخی کردم باهاتون یه وقت ناراحت نشید:53: |
نقل قول:
خوب خیالم راحت شد زودتر میگفتین ممنون از اطلاع رسانیتون:d |
|
نارمک که اصلی ترین هستو نزدی شکوفه خانم ..... فلسفشم اینه بچه هاش همه نمکدونن مثه خودم
میدان هفت حوض این که اسمش روووشه هفت تا حوض داره البته الان دارن یکارایی توش میکنن بعید نیست از اینا ده یا بیست حوضش کنن |
|
خدايي ميبينين ؟؟؟؟ |
سلام شکوفه جون منم اومدم.
از چی بگم خواهر .از کجا بگم خواهر.از الودگی هوای تهران بگم که داریم خفه میشیم یا از نیامدن یک قطره باران و برفش بگم که خدا رحم کنه به تابستونمون یا از گران شدن تاکسی ها بگم که قراره 15%کرایه تاکسی ها دوباره گرون بشه.خلاصه که شهر گل و بلبل که میگن تهرانه........... |
ما بچه هاي تهران جنگيم تا رهايي ، ترسي به دل نداريم از تاکسي و گراني ....;) |
اکنون ساعت 07:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |