سلام آقا کوروش عزیز امیدوارم این غیبت طولانی شما بخاطر سفرهای خاطره انگیز و شاد همراه با خانواده محترم و دوستان خوبتان باشد و در تمام عمر زندگی سرگرم شادی و شادکامی باشید و موفق. انشالله
|
سلام، آیا از کجا می تونم آهنگهای استاد البرزی بزرگ رو پیدا کنم؟ مثلاً این آهنگ: وفدای بالات بام یار ترکۀ گیوه تم آمینه یار ممکگانت ملرزنه گیان داشی زلفگانت مچسبنه_چپله |
وه خدا وجودت داش کورش.دمت گرم.کارت ده ره سه.واسه همه آهنگها ممنون.اگه امکانش بودآهنگ فریده چاو مس (باناو مریوان فریده)روهم بزار
موفق باشی |
كارت عاليه از يدالله رحماني آهنگ باز هست بزار
|
سلام خدمت همه ی دوستانی که در این بخش نسبت به بنده لطف داشته اند .
نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم کارهاشون رو دارم یا نه اگر باشه براتون میگذارم . توی کل نوشته ها نوشتم دوست دارم همه کمک کنند اما هیچ کس چیزی ارائه نمیکنه . نقل قول:
نقل قول:
چشم از اقای رحمانی بیشتر دارم فردا میگذارم توی سایت . |
عذر خواهی میکنم که امروز اهنگ نگذاشتم . اهنگها رو اماده کرده ام اما سرعت اپلود خیلی پایینه 180 مگ رو نمیتونم اپلود کنم باید یه فکر دیگه براش بکنم .
براتون اهنگ های زیبایی از اقای البرزی و مرحوم یداله رحمانی خواهم گذاشت که قطعا مورد پسندتون قرار خواهد گرفت به هر حال الان که دارم مینویسم خودم دارم گوش میدم و دلتون بسوزه :d |
یداله رحمانی - دانلود آهنگهای مرحوم یدالله رحمانی
یداله رحمانی - دانلود آهنگهای مرحوم یدالله رحمانی
یک سری از اهنگهای زیبای اقای رحمانی رو براتون اپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد . [IMG]http://*****************/images/264u03kc0mcn6jns9g.jpg[/IMG] این یکی رو میتونین انلاین هم گوش کنین . dl: |
دانلود ای وی وی بارانه (وک قومری سر بالم شینه) یدالله رحمانی + آهنگ کردی
دانلود ای وی وی بارانه (وک قومری سر بالم شینه) یدالله رحمانی + آهنگ کردی این آهنگ رو مرحوم حسن زیرک هم به زیبایی هر چه تمامتر خونده اند . بیستومه ده لیم توراوی به بژنت وینه ی له ولاوی آهی من کویر بیت هر دو چاوی آخ وی وی وی بارانه dl: دانلود آهنگ کردی بارانه یدالله رحمانی ممنون میشیم کاربران گرامی که دوست دارند این تاپیک ادامه پیدا کنه ادامه شعرها رو تکمیل کنند |
دانلود موسیقی کردی قدیمی کرمانشاهی - یدالله رحمانی old kurdish folk music
دانلود موسیقی کردی قدیمی کرمانشاهی - یدالله رحمانی old kurdish folk music
بورو بچیمن ارای تاقوسان بنیشیم و شاد ویاد دوسان بورو بچیمن بورو بچیمن بورو بچیمن بنیشیم و شاد غم روزگار بی_یه_ی_من و باد نم نم بنوشیم و سای چناران غم "بی یه ی م" و باد و پای جوباران جمعه تاقوسان جای محوشانه جای بالا برزیل زلف پریشانه دریاچه و قایق مستی سر شو گردش و ناو پارک چو و ناو چو dl: دانلود آهنگ کردی موسیقی کردی قدیمی کرمانشاه استاد یداله رحمانی |
اکنون ساعت 09:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |