پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تاپیکهای سریالی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=160)
-   -   سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !! (http://p30city.net/showthread.php?t=3112)

امیر عباس انصاری 01-02-2009 03:32 AM

سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!

نقل قول:

نوشته اصلی توسط behnam3638 (پست 37027)
سلام
عرضم به خدمتت به تعداد موهای سرتون راه هست برای شات دان کردن کامپیوتر

اول اینکه می تونی خیلی ساده ابتدا start بعدش shut down بعدش ok رو فشار بدی و خاموش می شود کامپیوتر شما :p
دوم اگر وقتش رو ندارید و یا حوصله ندارید با دکمه ی shut down که روی کیس هست خاموشش می کنید
سوم اینکه اگر اعصاب ندارید و می خواید تلافیش رو روی کامپیوتر در بیارید به کمک دکمه power پشت کامپیوتر این کاررا انجام می دهید
چهاروم اگر حوصله بلند شدن از سر جایتان را ندارید و همچنان عصبی هستید برق کامپیوتر را کشیده..در این صورت کامپیوتر شما خاموش می شود :p
پنجم اگر به صورت متوالی اعصابتون بیش از حد خورده برای نشون دادن مقدار عصبانیت فیوز خونه را می پرونید و با این کار کامپیوتر شما خاموش می شود {شیت شدن}
یه چندتا راه دیگه هم هست ولی تا اینجاش کافی بود
جوابتون رو گرفتید جناب امیر عباس خان؟ {قاط}

سوال من : تنهایی رو چقدر دوست داری؟ چرا ؟ :53:

چه روشهای خوبی:D
اومدم خونه تون همه شو دونه به دونه رو سیستمت اجرا می کنم ببینم درست گفتی یا نه:D

جواب شما: در حد معقول...:cool: چون عقل دارم مشنگ نیستم عاشق و خل و چل هم نیستم:65:

سوال من: برای داشتن یک دوست مناسب اولین چیزی که مورد نیازه چیست (تخصصی جواب بدین باقی ملت کف کنند)
:53:

kiana 01-02-2009 10:16 AM

پول زیاد داشته باشه.همش من را ببره بیرون ببره رستوران ببره برام کادو بخره .من را دعوت کنه خونشون .من را با ماشین ببره بگردونه.(اقا جون اینها که ما میگم منظورمون دوست دختره ها نه پسر یک وقت فکر بد نکنی.!!)خلاصه خیلی مسائل دیگه که الان به ذهنم نمیاد سر صبحی.حالا شما کف کردی؟الان در وضعیت کف به سر میبری دیگه؟
سئوال بعد:به نظر شما وقتی با یکی قهری بهترین راه برای این که باهاش اشتی کنی و با توجه به این که طرف زیادی پر رو نشه چیه؟

امیر عباس انصاری 01-02-2009 01:44 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط kiana (پست 37043)
پول زیاد داشته باشه.همش من را ببره بیرون ببره رستوران ببره برام کادو بخره .من را دعوت کنه خونشون .من را با ماشین ببره بگردونه.(اقا جون اینها که ما میگم منظورمون دوست دختره ها نه پسر یک وقت فکر بد نکنی.!!)خلاصه خیلی مسائل دیگه که الان به ذهنم نمیاد سر صبحی.حالا شما کف کردی؟الان در وضعیت کف به سر میبری دیگه؟
سئوال بعد:به نظر شما وقتی با یکی قهری بهترین راه برای این که باهاش اشتی کنی و با توجه به این که طرف زیادی پر رو نشه چیه؟

یعنی شما دوستانتون رو اینجوری انتخاب می کنید؟؟[IMG]****************************/24.gif[/IMG]
جالبه[IMG]****************************/73.gif[/IMG] یادم باشه تو دوستی هام با چند نفر یه سری چیزها رو دوباره مرور کنم.[IMG]****************************/73.gif[/IMG]

البته همانطور که همه می دونند و شما هم می دونین قهر کار آدمهای کم ظرفیته
[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
اما بهترین کار برای اینکه آشتی کنی بدون خون و خونریزی استفاده از همون روش دوستیابی خودتونه
پول:p
برو با پول هم خودشو و هم تمام وجود و دین و کیش و آیینش رو خریداری کن.
[IMG]****************************/38.gif[/IMG]
اصلا برات بهترین دوستت میشه همچین ولت نکنه دنبالت بیاد که خسته بشی هی بهش پول بده و ببرش بیرون و براش خرج کن تا دوستت بمونه... ببین چقدر خوب با روش خودتون مشکل حل شد:)... ایول به خودت[IMG]****************************/72.gif[/IMG]

سوال من: چرا حالت محیطی گردش کره زمین هنگام چرخش به دور خورشید منحنی و دارای انحنا و شبیه حالت بیضوی هست و غیر دایره ای شکله و کاملا دایره ای نیست؟؟

kiana 01-02-2009 05:50 PM

{جشن پتو}
نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 37051)
یعنی شما دوستانتون رو اینجوری انتخاب می کنید؟؟[IMG]****************************/24.gif[/IMG]
جالبه[IMG]****************************/73.gif[/IMG] یادم باشه تو دوستی هام با چند نفر یه سری چیزها رو دوباره مرور کنم.[IMG]****************************/73.gif[/IMG]

البته همانطور که همه می دونند و شما هم می دونین قهر کار آدمهای کم ظرفیته[IMG]****************************/39.gif[/IMG]

به این جمله ای که نوشتی اطمینان کامل داری دیگه نه.!!!!!{جشن پتو}:D:Dیک مقدار به گذشته های نه چندان دور فکر کن وشاید جمله ات را عوض کردی.(دفتر خاطرات):65::65::65::65::65::65::5::5::5::5::5:

behnam3638 01-02-2009 09:34 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 37051)

البته همانطور که همه می دونند و شما هم می دونین قهر کار آدمهای کم ظرفیته
[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
اما بهترین کار برای اینکه آشتی کنی بدون خون و خونریزی استفاده از همون روش دوستیابی خودتونه
پول:p
برو با پول هم خودشو و هم تمام وجود و دین و کیش و آیینش رو خریداری کن.
اصلا برات بهترین دوستت میشه همچین ولت نکنه دنبالت بیاد که خسته بشی هی بهش پول بده و ببرش بیرون و براش خرج کن تا دوستت بمونه... ببین چقدر خوب با روش خودتون مشکل حل شد:)... ایول به خودت[IMG]****************************/72.gif[/IMG]

سوال من: چرا حالت محیطی گردش کره زمین هنگام چرخش به دور خورشید منحنی و دارای انحنا و شبیه حالت بیضوی هست و غیر دایره ای شکله و کاملا دایره ای نیست؟؟

چه سوال خوبی :65: :65:
از اون جایی که من رشته ی تحصیلیم اصلا ارتباطی به این مسائل نداره جواب نمیدم {جشن پتو} {جشن پتو}

سوال من : دنیا رو چه رنگی می بینی؟:)

امیر عباس انصاری 01-03-2009 01:21 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط kiana (پست 37062)
به این جمله ای که نوشتی اطمینان کامل داری دیگه نه.!!!!!
یک مقدار به گذشته های نه چندان دور فکر کن وشاید جمله ات را عوض کردی.(دفتر خاطرات)

بله
و نه تنها به این حرفم که به تمام عملکردها و اصول و عقایدم به شدت اطمینان و اعتقاد دارم چون همیشه خود خودم هستم بدون نقاب و عاری از تقلب و ریا و دروغ.:53:

من بانی و مجری این اعمال بودم (منظورم هر عملی در زندگی شخصی و خصوصی خودمه) پس مسئولیت تمامی اعمال وعملکردهام مستقیما با منه و لاغیر.:)

ضمنا اگه سوال خاصی دارین لطفا کاملا علنی و شفاف در همین تاپیک یا در نامه خصوصی یا پاتوق یا هرجای دیگه که دوست دارین و با صراحت بپرسید تا پاسخ بگیرید.[IMG]****************************/36.gif[/IMG]
چون قراره تاپیک رو طبق روند طی کنیم نه روال چت رومی پیشه کنیم.[IMG]****************************/81.gif[/IMG]

رفتن من از محیطی که خودم تو درست کردنش نقش زیادی داشتم و کنار گذاشتن اونهمه مقام و دوست و درجه و شهرت و اعتبار و طرفدار و غیره و غیره در فروم نیکصالحی تصمیمی بود که به خاطر شرایط و معذورات زندگی سخصی و خصوصی خودم گرفته بودم.
[IMG]****************************/109.gif[/IMG]
(هرچند الطاف بسیار خاص ادمین و چند تن از دوستان دیگر هم مزید علت شده بود)[IMG]****************************/208.gif[/IMG]

نقل قول:

نوشته اصلی توسط behnam3638 (پست 37071)
چه سوال خوبی :65: :65:
از اون جایی که من رشته ی تحصیلیم اصلا ارتباطی به این مسائل نداره جواب نمیدم {جشن پتو} {جشن پتو}

سوال من : دنیا رو چه رنگی می بینی؟:)

چه جواب بدی!!!!!!![IMG]****************************/69.gif[/IMG] [IMG]****************************/69.gif[/IMG]
یه ذره تحقیق و سرچ تو نت توسط شما دوست عزیز یقینا هم باعث میشد خودتان چندتا مطلب تازه یاد بگیرید و هم نفر و نفرات مراجعه کننده بعدی می توانستند حداقل چندتا مطلب واقعا مفید از این تاپیک یاد بگیرند و با یه چت روم مواجه نمیشند
[IMG]****************************/81.gif[/IMG]

جواب شما: از نظر من دنیا رنگارنگه.... از هر زاویه نگاه کنی یه رنگه

سوال من: ارسطو استاد چه کسانی و شاگرد چه کسانی بود؟؟

mary.f 01-03-2009 12:38 PM

جواب: ارسطو شاگرد افلاطون بوده و خودش شاگردان زيادي داشته كه يكي از اونها اسكندر مقدوني بوده

سوال: اگه كسي حلقه توي دستش نباشه بهترين راه براي اينكه بفهميم متأهله يا مجرد، چيه؟

behnam3638 01-03-2009 01:58 PM

سلام
اول اینکه باید مشخص کنید پسره یا دختره
دوم اینکه باید مشخص کنید اون شخص رو فقط می بینید یا باهاش در ارتباط هستید
اگر پسر باشه که فکر می کنم هیچ راهی نداشته باشید به جز اینکه ازش سوال کنید :)
اگر دختر باشه از طرز برداشتن ابروها میشه متوجه شد ( البته این روش در قدیم به درد می خورد ولی الان خدارو شکر که دخترامون ابروهاشون نازک تر از خانومای محترمه {B Adabi} )
در کل بهترین راه پرسیدن از خودشه :)

هدفت رو در زندگی مشخص کردی؟ :53:

امیر عباس انصاری 01-03-2009 05:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mary.f (پست 37142)
جواب: ارسطو شاگرد افلاطون بوده و خودش شاگردان زيادي داشته كه يكي از اونها اسكندر مقدوني بوده

سوال: اگه كسي حلقه توي دستش نباشه بهترين راه براي اينكه بفهميم متأهله يا مجرد، چيه؟

جواب عالی بود:53:
جواب سوال شما
از طرز رفتار انسانها و کمی دقت در وضعیت پوشش ظاهری و رفتار جمعی می شود فرق بین انسانهای متاهل و مجرد را تشخیص داد

نقل قول:

نوشته اصلی توسط behnam3638 (پست 37147)
سلام
اول اینکه باید مشخص کنید پسره یا دختره
دوم اینکه باید مشخص کنید اون شخص رو فقط می بینید یا باهاش در ارتباط هستید
اگر پسر باشه که فکر می کنم هیچ راهی نداشته باشید به جز اینکه ازش سوال کنید :)
اگر دختر باشه از طرز برداشتن ابروها میشه متوجه شد ( البته این روش در قدیم به درد می خورد ولی الان خدارو شکر که دخترامون ابروهاشون نازک تر از خانومای محترمه {B Adabi} )
در کل بهترین راه پرسیدن از خودشه :)

هدفت رو در زندگی مشخص کردی؟ :53:

جواب سوال شما: بله:p

سوال من: اگر دوقطار در روی یک ریل با سرعتی برابر سرعت نور به سمت هم حرکت کنند در لحظه رسیدن این دو قطار به هم چه اتفاقی می افتد؟؟
(فیزیک کوانتوم)

jackal 01-10-2009 12:22 PM

به هم میخورن و میرن قاطی باقالی ها
سوال من:اگه صبح بیدارشی ببینی پیر شدی چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟

اکنون ساعت 02:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.