![]() |
ضرب المثل هاي كرمانشاهي
آقا خداوكيلي مه اعتراف مكنم كه بدون حضور بابام در اي تايپيك هيچ حرفي براي گفتن ندارم:d
ولي بذار بابام بياد ميارمش سرتان :21: يه ضرب المثلي كه خودم به شخصه خيلي ازش استفاده مكنم و تا حالا دقت نكرده بودم اينه: 41: هر كي نزانه اوشه چُـ زانه!! |
ضرب المثل های کرمانشاهی
نقل قول:
39: یعنی یعنی یک آدم شل مسخره یک آدم کور میکرده کسی که عیب خودش رو نمی بینه و عیب دیگران رو می بینه نقل قول:
40 - وه بونه ی منالان به خوه چنگالان چنگال یه غذا بوده که با نان و روغن کرمانشاهی درست میکردن یعنی اینکه به بهانه درست کردن برای بچه ها خودش هم ازش میخوره وقتی به کار میره که برای رسیدن به منافع خودمان کاری برای کسی انجام بدیم نقل قول:
|
فرهنگ کردی ضرب المثل های کردی - پی سی سیتی فعالترین سایت گردآوری ضرب المثلهای کردی
بسیار ممنونم از همکاری و شرکتتون دستتون درد نکنه بچه ها .
کارهاتون واقعا ارزش داره و یه کار فرهنگیه این تاپیک جز معدود تاپیکهای بسیار خوب و ارزشمندیه که تولید محتوا داره . 40- وه بونه ی منالان به خوه چنگالان بسیار زیبا بود -------------------------- |
كاربرد ضرب المثل هاي كرمانشاهي
نقل قول:
مثلا شما حاضر شدي كه بري بيرون بعد مامانت ميگه دوباره براي كجا شال و كلاه كردي(هم دوواره اراي كو;)) در اي موقع شما ميگي هر كي ندانه فك مكنه م هر روز بيرونم كه ضرب المثلشم اي ميشه:هر كي نزانه اوشه چو زانه! |
ضرب المثل های کرمانشاهی
نقل قول:
دوتا ضرب المثل که من خیلی دوستشان دارم و سالها طول کشید تا تلفظ کردنشون رو یاد بگیرم 42- وه خت ئه مروو میمی بمروو وه خت شین داوه ران میمی باوه ران 43- ئوسا علی ئاوا شار بیو الان ته تر و مه تر ویران بیو |
ضرب المثل هاي كرمانشاهي
خواهش ميشه مهبا گلي:):53:
مهبا خودمانيم چه ضرب المثل هاي سخت و قشنگي ميذاري;) 43 منظورش اين نيست كه از وقتي فلاني يه كاره اي شد دنيايه خراب كرد؟؟ نقل قول:
ميگن44: مشي كوروش باد خستيه ناو قلمان!!:21: |
ضرب المثل های فقط کرمانشاهی
آقا سلام :) |
ضرب المثل هاي كرمانشاهي- كاربرد ضرب المثل هاي كردي
نقل قول:
|
[QUOTE=آناهیتا الهه آبها;249206]
با عرض معذرت از جنابعالی فکر کنم معادل فارسیش این باشه:مهرگان؟؟ارا قين كرده بودي روله؟ها؟ خانه از پای بست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است |
مه چه هیوشم و ته میوره چه ژه نی
|
اکنون ساعت 07:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |