خب پس از منم انتظار نداشته باش برم اينجا كلي دختر مياد كي گفته جمع مردونس؟
|
كي گفته جمع مردونس كدوم نامردي گفته آبجي فقط نشونش بده تا خيط خيطيش كنم هر كي دوس داره قدمش رو چشام داشتون مخلص هر چي برو بچ لوتيه ميه نه بشمار
|
پس يه لطفي كن جناب خودتو خط خطي كن تا بعد
|
دلت مياد آدم به اين شيرين زبوني ما كه رفتيم نا مردا :p_:2:
|
آخه خودت اينو گفتي بعد ميگي كي گفته خط خطيش كنم به من چه؟
|
مرسي ازت دلتنگ جان ، اميدوارم هميشه همين طور شاداب و سرمست باشيد از همه بچه ها هم تشكر ميكنم و اميدوارم هميشه پابرجا باشين ، من ولي هنوز نفهميدم اين همه خستگي و دلتنگي براي چيه شايد هم يه روزي فهميدم به هر حال لبخند تنها چيزي بود كه امروز از مصاحبت شما دوستان عزيز بخصوص دلتنگ جان شما نصيبم شد اميدوارم براي شما هم همينطور باشه . انشا ءا.. سعي ميكنم بيشتر و پربارتر با شما همراه باشم
سبز باشيد و موفق همتون دوست دارم:cool::41::77:_باوش |
|
اینجا که کسی به من نه چایی داد نه قلیان ولی من خبرم رو میگم بی معرفت نیستم
چند روز پیش توی روز نامه نوشته بود شش برابر شدن حقوق سربازها که البته نوشته بود که در صحن مجلس در حال بررسی است که اگر تصویب بشه حداقل حقوق 208 هزار تومان میشه خوش به حالتون ای کاش ما هم می تونستیم بیام سربازی ولی اگه پولدار شدین ما رو فراموش نکنین :cool: |
من که نه جایی میخوام نه قلیون _:2:
من هم شیر دوست دارم تو قهوه خونه بهمون شیر نمیدن:D بچه های من دلم تنگیده کسی میاد اینجا برقصه:21: |
به زجر كشيدنش نمي ارزههههههه
|
اکنون ساعت 04:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |