![]() |
همین که هستی
همین که لا بلای کلماتم نَفَس میکشی راه میروی در آغوشم میگیری ... ... همین که پناه ِ واژه هایم شده ای همین که سایه ات هست همین که کلماتم از بی "تو"یی یتیم نشده اند کافیست برای یک عمر آرامش ؛ باش! حتی همین قدر دور |
باز هم دلتنگی …
باز هم زمزمه هایی از جنس بغض و تنهایی. باز هم پنجره باز و انتظار و نیامدنت. اگر بدانم که می آیی تمام بغض های کهنه را فروکش می کنم. اگر بدانم که می آیی تمام پنجره های عالم را به انتظار می نشینم. اگر بدانم که می آیی دیگر تنهاییم را با خاطره هایم پر نمی کنم. تمام خاطره هایم را در صندوقچه قدیمی می گذارم تا بهانه ای برای نیامدنت نباشد!!! تو فقط بیا… بگو که می آیی . سالهاست گوشهایم در انتظار شنیدن نجوایی آشناست!!! بگو که می آیی. |
تنگه دلتنگی معبر رودخانه امید است
دلی که تنگ میشود هنوز سنگ نشده . |
من عاشق دلتنگم خوارم چو گل سنگم |
دلم تنگ شده
من هر روز و هر لحظه نگرانت می شوم که چه می کنی !؟ پنجره ی اتاقم را باز می کنم و فریاد می زنم تنهاییت برای من … غصه هایت برای من … همه بغضها و اشکهایت برای من .. بخند برایم بخند آنقدر بلند تا من هم بشنوم صدای خنده هایت را… صدای همیشه خوب بودنت را دلم برایت تنگ شده دوستت دارم … |
دلم تنگ می شود
راهی برای رفتن نفسی برای بریدن کوله بارم بر دوش مسافر میشوم گاهی… عشقی برای خواندن بغضی برای شکفتن خاطراتم در دست بازیچه میشوم گاهی… نگاهی در راه اعتمادی پرپر پاهایم خسته هوایی میشوم گاهی… فکرهای کوتاه صبری طولانی صدایی در باد زمستان میشوم گاهی… روزهای رفته ماه های مانده تقویم ام بی تاب دلم تنگ میشود گاهی… جای پایی سرد رد پایی گنگ در این سایه ی تنهایی چه بی رنگ میشوم گاهی |
بر دلم بغضی سنگین حاکم است
بغضی که خیال باریدن دارد ؛ باریدن بر تمام دلم تا پاک سازد این غبار سیاهی و مرا رها سازد از چنگال این مرداب ابرهای دلتنگی دلم محتاج باریدن اند این روزهای همه از مسئولیتی سنگین می گویند جایگاهی که خود از آن هنوز بی خبرم؛ از صداقتی که شاید هنوز آن را باور نکرده ام این روزها دلم به دنبال کویری می گردد برای فریاد خسته ام ... به خدا خسته ام از بس به دل نالیدم و به چشمانم التماس کردم گویی کویری وجودم را فرا گرفته ؛ کویری پر از آرزوی سیرابی کویری که زیباست ولی سخت؛که آرامش دارد و دشواری این روزها نیازمند تغییری شگرف ام ؛ تغییری به بزرگی این کویر ... در جسم ام ، روح ام ، وبیش از همه دلم ؛ که پیوند زیبایی از این دو است نیازمندم ... محتاجم ... به بالی برای پرواز به چشمانی برای بهتر دیدن و گریستن و پاهایی برای رفتن. |
دلتنگم و بارونی غمگینم و زندونی آزرده دلم بانو بانو تو که می دونی ای گمشده تقدیر از دلهره سرشارم این فصل شکفتن نیست وقتی تو را کم دارم از غربت بین ما انگار نمی ترسی دلواپسم از دوری می دانی و می پرسی من کوه ترین بودم تقدیر تو آبم کرد اندوه منو بشناس بانو به خودت برگرد تکرار یک کابوس هر لحظه و هر روزم با وحشت تنهایی می سازم و می سوزم از همهمه می ترسم می ترسم از این مردم می ترسم از این کابوس، از این من ِ سر در گم شاید که تو حق داری من کوچه ی بن بستم بی پرده بگم بانو از دست خودم خستم می ترسم از این غربت، از این غم شاعر کش دل تنگ تو می مونم... |
دلم تنگ است ...
|
به فکر بهترین فردایم امشب صدای عشق را امشب شنیدم که خواب بودم ولی بر پایم امشب هزاران بار من بر جستم از خواب اسیر چهره ای زیبایم امشب مگر دنیا مرا درمان نماید مریض پر غم دنیایم امشب بخوان با من عزیزم راز امشب که من تنهاترین تنهایم امشب..... |
خدایا تورو از خاطرم برده تب تلخ فراموشی دارم خو می کنم با این فراموشی و خاموشی چرا چشم دلم کوره عصای رفتنم سسته کدوم موج پریشونی تورو از ذهن من شسته خدایا فاصلت تا من خودت گفتی که کوتاهه از اینجا که من ایستادم چقدر تا آسمون راهه من از تکرار بی زارم از این لبخند پژمرده از این احساس یاسی که تورو از خاطرم برده به تاریکی گرفتارم شبم گم کرده مهتابو بگیر از چشمای کورم عذاب کهنه خوابو چرا گریم نمی گیره مگه قلب من از سنگه خدایا من کجا می رم کجای جاده دلتنگه می خوام عاشق بشم اما....تب دنیا نمی زاره سر راه بهشت من..درخت سیب می کاره.... |
به فکر بهترین فردایم امشب صدای عشق را امشب شنیدم که خواب بودم ولی بر پایم امشب هزاران بار من بر جستم از خواب اسیر چهره ای زیبایم امشب مگر دنیا مرا درمان نماید مریض پر غم دنیایم امشب بخوان با من عزیزم راز امشب که من تنهاترین تنهایم امشب..... |
حالمان بد نیست غم کم می خوریم |
خواب یک رویا باز امشب میان واژه ها انگار درگیرم من از این واژه های تلخ و تکراری دلگیرم شب رویا و کابوسش تن تب دار و درمانش طلوع صبح و بیداری من و تکرار تنهایی هوای تازه و نم دار شکایت های بس غم دار دل بی تاب یک عاشق نوای ناله های دل کبوترهای آزادش رها،در اوج،بر بامش من و این زورق تنها تو و این ناخدایی ها حضور تازه ی فانوس و قلبم با غمت مأنوس سخن از آرزوهایم نهان در قلب ،رویایم هوای دیدنت در دل امید ِعاشق بیدل دوباره بیقراریهای یک نامه دوباره این من ِ درگیر یک ناله و باز هم انتهای شب... سکوت سرد و اجباری خداحافظ و دلداری امیدم، بودن ِ فردا بهانه خواب و یک رویا |
دلم تنگ است دلم مي سوزد از باغي كه مي سوزد نه بيداري ، نه ديداري ، نه دستي بر سر ياري مرا آشفته مي سازد چنين آشفته بازاري ... |
بس که دیوار دلم کوتاه است .
هرکه از کوچه ی تنهایی من می گذرد ، به هوای هوسی هم که شده . سرکی می کشدو می گذرد … http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...8TyrDZ8wZCWUI= |
|
قایقی خواهم ساخت
صبر کن سهراب! گفته بودی قایقی خواهم ساخت! قایقت جادارد؟ من هم از همهمه اهل زمین دلگیرم... |
|
دلتنگی
دلتنگی
تمام زندگيم را دلتنگي پر کرده است... دلتنگي از کسي که دوستش داشتم و عميق ترين درد ها و رنجهاي عالم را در رگهايم جاري کرد ! درد هايي که کابوس شبها و حقيقت روزهايم شد٬ دوری از تو حسرتي عميق به قلبم آويخت و پوست تن کودک عشقم را با تاولهاي دردناک داغ ستم پوشاند . دلتنگی براي کسي که فرصت اندکي براي خواستنش ٬ براي داشتنش داشتم. دلتنگي از مرزهايي که دورم کشيدند و مرا وادار کردند به دست خويش از کساني که دوستشان دارم کندهشوم . در انسوي مرزها دوست داشتن گناه است ٬ حق من نيست ٬ به اتش گناهي که عشق در آن سهمی داشت مرا بسوزانند . رنجي انچنان زندگي مرا پر کرده است٬ آنچنان دستهاي مرا از پشت بسته است٬ آنچنان قدمهاي مرا زنجير کرده است که نفسهايم نيز از ميان زنجير ها به درد عبور مي کنند . . . دوست داشتن تو چنان تاوان سنگيني داشت که براي همه عمر بايد آنرا بپردازم ... و من این تاوان سنگینرا با جان و دل پذیرا شدم . همه عمر ٬ داغ تو بر پيشاني و دلم نشسته است و مرا می سوزاند . تو نمايش زندگي مرا چنان در هم پيچيدي که هرگز از آن بيرون نيايم. . . آنقدر دلتنگ دوريش هستم .. آنقدر دلتنگ سرنوشت خويشم .. آنقدر دل آزرده عشق تو هستم که همه هستيم را خوره بي کسي و تنهايي مي جود . . . به او نگاه مي کنم ٬ به او که چون بهشت بر من مي پيچد و پروازم مي دهد . به او که لبهايش از اندوه من مي لرزند . به او که دستهاي نيرومندش ٬عشقي که سالها پيش اجازه اش را از من گرفتند جرعه جرعه به من مي نوشاند . . . . . به او که چشمهايش در عمق سياهي مي خندید و دنيايم را ستاره باران مي کرد. به او که باورش کردم و دل به او باختم به او که دلم مي خواهد در آغوشش چشمهايم را بر هم بگذارم و هرگز ٬ هرگز ٬هرگز به روي دنيا بازشاننکنم . به او که تکه اي از قلب مرا با خود خواهد برد به او که مرزهاي سرنوشت ٬ سالها پيش دوريش را از من رقم زده است. سراسر زندگيم را اندوهي پر کرده است که روزها و ماهها از اين سال به سال ديگر آنها را با خود مي کشم و ميدانم که زمان ٬ شايد زمان ٬ داغ مرا بهبود بخشد ولي هرگز فراموش نخواهم کرد که از پشت اين ديوار شيشه اي نگاهش چگونه عمق وجودم را لرزاند . |
|
باران...ای اشک خدا ! کجا پنهان شدی ؟
میخواهم بر من بباری ..! http://morgheeshgh.persiangig.com/fullEmoBoy.jpg باران ببار! ببار که دلم دلتنگ اوست ، ببار که شاید در صدای دلنشین تو طنین صدای او را بشنوم ! ببار و دلتنگی را ، دلتنگی را بشوی ...!! |
در همین حوالی کسانی هستند که تا دیروزمی گفتند بدون تو حتی نفس هم نمی توان کشید اما امروز در اغوش دیگری نفس نفس میزنند... |
من به حرف تازه در عشق نرسیدم
در آنسوی دنیا زاده شده بودی
دور بودی مثل تمام آرزوها و ریل ها در مه زنگ زده بودند هیچ قطاری حاضر نبود مرا به تو برساند من به تو نرسیدم من به حرفی تازه در عشق نرسیدم و در ادامه خواب های من هرگز خورشیدی طلوع نکرد |
خدایا چرا اینقدر دل کندن سخت است ای دشمن عزیز ای که از من متنفری دوستت دارم دشمنی تو را دوست دارم گریه های تو را مانند خنده هایت دوست دارم منتها تنهایی سرنوشت من است گریزی نیست راه خروجی نیست من تنهایم _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: _:2:_:2::17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17: :(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17: :(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17: :(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17::(:17: :(:17::(:17::( |
میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر یک پنجره فاصله است... |
دلکَم میدانَم؛توام مثل من از بودن هاشان از عادت دادن هاشان از نبود همیشگی شان از تکرار این تابع خسته شده ای به احترام تن زخم دیده ات؛ معادله را عوض می کنَم بگذار بیایند و بروند غصه نخور عادت را خط زده ام. |
دلم...!!!
برای تمام حرفهایی که نمیزنی تنگ است...!!! |
دلم برات تنگ میشه
باهات زیاد خاطره داشتم.. باهات زیاد جنگیدم... تورو بستن! خاطرات ِ من و دفن کردن... از یاد نمیری.. خیلی ها باهات زندگی کردن..! امروز وقتی رفتم تا دوباره بنویسم! پرده اشک تو چشام کنار نرفت ... دارم زار میزنم... واسه تمام روزهایی که با تو دردو دل کردم.. دوست داشتم.. |
من دلم می خواهد
ساعتی غرق درونم باشم!! عاری از عاطفه ها تهی از موج و سراب دورتر از رفقا… خالی از هرچه فراق!! من نه عاشق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من دلم تنگ خودم گشته و بس…! |
14/12/1390
عِطـــرهای خوب
شیشه خالیشان هم بعــــدِ سالها هنوز بـــــو میدهد مثــــل جای خالی ِ تـــــو... |
ای مهربان ای دوست میدانم خوب میدانم و خوب میدانی رویای جاوید زندگی ام تنهاتویی تنها روزنه ی شادی من ، خیال لحظههای زیبای با تو بودن است تلخی جدایی ات ، کامم را تلخ نمیکند چرا که شیرینیه بوسه عشقت تا ابد جاویداست می ستایمت به خوبی وپاکی و به عظمت عشق سوگند زنده ام ، تنها بایادت و چه شیرین است در فراغ یوسفگریستن بویش را از خاطراتگرفتن و ارام گرفتن با عطر خوشمهربانی نازنینم خوب می دانم نمی توانم به هیچ کداماز قولهایم عمل کنم چرا که رنگین کمان آسمان زندگی امبا هفت رنگ وجود مهربانت رنگینشده پس تا زنده ام می تازم |
|
|
دلم تنگه ...... |
بی دلی هم عالمی دارد |
این بار دلم نه براے آدمے ...
نه براے ملکے ... نه براے عشقے ... نه براے چیزے ... که دلم براے خودم تنگ شده است ... |
دلم کار دست است..! |
تو این دنیای دیوونه یه دیوونه دیونه وار دیوونته دیونه!!!!!!
|
هواشناسی رفیق: |
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |