ريبري: ميخواهم به روزهاي اوج بازگردم
فرانك ريبري كه به تازگي به دليل رسواييهاي اخلاقي دچار حاشيه شده قصد دارد با پشت سر گذاشتن اين بحران بار ديگر به روزهاي اوج بازگردد. درحالي كه پرونده هافبك تيم ملي فرانسه و باشگاه بايرن مونيخ آلمان به دليل فساد اخلاقي در فرانسه در حال پيگيري است، اين بازيكن اميدوار است با پشت سر گذاشتن جنجال اخير، بار ديگر به روزهاي اوج بازگردد. فرانك ريبري دربارهي وضعيت فعلياش گفت: در زندگي تمام افراد لحظههايي وجود دارد كه بسيار پرتنش و استرسزا است. من هماكنون در چنين شرايطي قرار دارم اما مطمئنم اين روزها سپري خواهد شد. ريبري در ادامه افزود: بايد بتوانم در اين شرايط سخت مقاومت كنم. من بيشتر از هر كس ديگري زير ذرهبين قرار دارم و بايد بتوانم با اين شرايط كنار بيايم. ريبري دربارهي شرايط سخت كنونياش گفت: مسائل شخصي هم به مشكلات آسيب ديدگيام اضافه شده و كار را برايم بسيار دشوار كرده است. اميدوارم بتوانم بر اين جنجال غلبه كنم و بار ديگر همچون ديگر بازيكنان فقط به فوتبال فكر كنم. هافبك تيم بايرن مونيخ دربارهي ديدگاه عمومي نسبت به عملكردش گفت: اميدوارم بار ديگر بتوانم اعتماد از دست رفته مردم را جلب كنم. تمام تلاشم را خواهم كرد تا بار ديگر طرفدارانم را شاد كنم. ميخواهم به آنها قدرت دريبل زني و گلزنيام را همانند گذشته نشان دهم. ستاره تيم ملي فرانسه با وجود موفقيت تيم باشگاهياش در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا به دليل آسيب ديدگي شرايط چندان خوبي نداشت و بازيهاي زيادي را از دست داد. ريبري دربارهي حضورش در بايرن مونيخ در فصل گذشته گفت: اكنون بزرگترين آرزوي من فتح ليگ قهرمانان است. در ديدار پاياني فصل گذشته ليگ قهرمانان به دليل محروميت، شانس حضور در ديدار پاياني مقابل اينتر را از دست دادم. اكنون بسيار انگيزه دارم كه در فصل آينده بار ديگر در ديدار پاياني ليگ قهرمانان به ميدان بروم. فرانك ريبري به دليل ارتباط نامشروع با دختري زير سن قانوني، به دادگاه فراخوانده شده و در صورت اثبات جرم به سه سال حبس و پرداخت جريمهي نقدي محكوم خواهد شد. |
معاوضهي كاكا با "زلاتان"؟ مسخره است
مدير برنامههاي زلاتان ابراهيموويچ با مضحك خواندن شايعهي معاوضه كاكا و ابراهيموويچ تاكيد كرد مهاجم سوئدي فصل بعد هم در نوكمپ توپ خواهد زد. در حالي كه پيش از اين شايعههايي در رسانههاي اسپانيا دربارهي علاقه ژوزه مورينيو سرمربي تيم رئال مادريد براي به خدمت گرفتن زلاتان ابراهيموويچ به گوش ميرسيد و حتي صحبتهايي درباره معاوضه اين بازيكن با كاكاي برزيلي در رسانه منتشر شده بود، مينو رايولا تاكيد كرد موكلش فصل آينده به هيچ باشگاهي نخواهد رفت. مدير برنامههاي ابراهيموويچ در گفتوگو با راديو كا عنوان كرد: هرگز شايعهاي دربارهي فروش زلاتان يا معاوضهي او با كاكا نشنيدهام و نميخواهم هيچ چيزي در اين رابطه بدانم. زلاتان با بارسا قرارداد دارد و ميخواهد در فصل آينده بهترين عملكردش را در اين تيم به نمايش بگذارد. وي افزود: شايعهي جدايي ايبرا از بارسا خندهدارترين چيزي است كه تاكنون شنيدهام. زلاتان با تمام وجود در خدمت بارساست و ميخواهد فصل آينده با تمام وجود براي بارسا به ميدان برود. با انتقال داويد ويا از والنسيا به بارسلونا به نظر ميرسد موقعيت ابراهيموويچ براي قرار گرفتن در تركيب اوليه بارسلونا به خطر افتاده است. |
|
منشور اخلاقي يا منشور اجباري؟
اين بحث سر دراز دارد و مطمئناً در طول ليگ برتر ردپاي منشور اخلاقي كه اكنون به صورت اجباري اجرا مي شود را خواهيم ديد. |
پيرواني: بازيکنان تيم اميد داراي شخصيت شده اند |
اقدامات عجیب مربی از منشور فرار کرده؛ خرید زانتیا از بازیکن با 10میلیون!
آفتاب: یکی از مربیان لیگ برتری که در فهرست منشوریها قرار داشت و به واسطه تلاشها و لابیهای مدیر عامل باشگاهش از محرومیت فرار کرد، در فصل نقل و انتقالات به اقداماتی عجیب دست زده است که خرید زانتیا به قیمت 10 میلیون تومان از یک بازیکن، یکی از نمونههای آن است! |
دو بازيکن پرسپوليس از حضور در ليگ برتر محروم شدند |
جشن پيراهني که جنجال ساز شد/ اعلام حمايت ذوب آهن از سعيدلو
|
مقایسه رونمایی توپ در ایران و اروپا / لیوانهایی که تکیه گاه توپهای لیگ شدند !! |
اين خانه از پايبست ويران است . نبايد توقع بيشتري از فوتبال ايران داشت . |
اکنون ساعت 08:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |