تاري جون تو يه كم شوخي مي كني تو فروم اونم اگه بخواي كنار بذاري ديگه خيلي خشك و رسمي مي شه ... عيبي نداره داداش تو رو با همين شكم گندت قبول داريم نمي خواد رژيم بگيري قربون دستت .....
|
سلام بچه ها چطورین
خوبین ایشالا ؟ من اگه اینحا نمیام لااقل نامه که بهتون میدم احوالتونو میپرسم منم که جواب نمیگیرم ان شاااله خوب و خوش و سلامت باشین به شدت سرما خوردم هر 4تامون توی خونه داغون داغونیم امروز یونی رفته بودم با بعضی اساتید علاجوییییی دانشکده علوم دیگه کم مانده بود دست به یقه بشم یه ثلث ادم چرکن گذاشتن اونجا یه ثلث ادم کج و معوج .... اینترتمم تموم شده بود با هزار ضابطه و رابطه زنگ زدم که موقتا 1 گیگ شارژش کنن امروز برم پرداخت کنم... از کی چه خبر ؟ مهدی که برگشته.. خوشحالیم... داش تاری رو هم که ترقوندیم ! صفا میکنی ها تاری نه ؟ وبگو بابا خجالت نکش رنگ حدیدت خوشه ؟ اریانا هم کمی دیگه که اذیتش کردیم ان شاالللللله رنگ میکنیم خلاصه اش کشک خاله س همه تون باید یه روز رنگتون کنم...... فرگل این کیه توی اویترت ؟ شخص خاصیه ؟ به نظر من این شرقی ها هیچوقت خوشگل نبوددن باز مال فریما بهتره اینی که عسل خانم گذاتشته چی ؟ این کیه کحاییه ؟ ولی مال تاری خوشگله من معمولا این حور کاراکترهایی رو دوست دارم... رزیتا این مرده اون بالا دیگه کارش تموم نشد ؟ بگو بیاد پایین بابا والا واسش حرف در میارم... بچه ها هواپتای سختی گرفتم یه کاسه دوینه و شلم برام بیارین زودتر ... |
حالا كه همه هستن، همه قليون مهمون من!!!
چايي و نون خرمايي هم هست. |
نميدونم مخمل خان كجاست همينه ديگه وقتي نباشه قهوه خونه دست بچه ها مي افته و نتيجه اش ميشه اين قهوه خونه خشك و خالي ........
|
http://arsin1.files.wordpress.com/20...ashe-doogh.jpg بيا كورش جان بخور ايشا... بيتر بشي بابا جان http://www.portfolio.mvm.ed.ac.uk/st...pic-inject.gif:65:خوب يه دقيقه بيا بشين تا يه شوكولات بهت بدم |
تاري فكر كردي دانه كولانه نگاش كنه خوب ميشه خب نميشد بيفتي زحمت بپزيش .
|
|
مثل اينكه خيلي تو جوي كه ستاره گرفتي زبونتو بكن تو بي ادب !
|
نميخوام:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
|
اگه ميشه تاري جون بجاي اين شكلك در آوردنا يه چايي واسمون بيار تا يه كمي از اين عصبانيتمون كم بشه ؟ زود باش بچه ؟
|
اکنون ساعت 07:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |