صندلي
باران يابرف؟ |
باز باران
مداد یا کاغذ؟؟؟؟؟ |
كاغذ
شاخه گل يادسته گل؟ |
صندلی
شمع یا لامپ؟ |
لامپ 200
كتاب يادفتر؟ |
هم کتاب هم دفتر
هم شمع هم لامپ مداد یا پاک کن؟؟؟ |
کتاب
هلی کوپتر یا هواپیما؟ |
مداد
خودکار یا روان نویس؟ |
دوستان عزیز مثل اینکه عنوان تاپیک رو فراموش کردید... شما باید سوال بپرسیدو نفر بعدی جواب بده ... برای اینجور پست دادن به این تاپیک برید
یه بازی جالب: کدوم رو ترجیح میدی؟ با تشکر |
خوب الان هیچکی سوال نداره و من هم حق ندارم سوال قبلیها رو پاسخ بدم !!
پسسسسسسسسسس خودم یه سوال میپرسم ! سال بعد همین موقع که مرده هست کی زنده ؟ |
خدا میدونه...............
دوس داری هفته ی بعد کیو ببینی؟؟ |
دوست دارم خواهر زاده امو ببینم
_باوش ولی میدونم تا تیر ماه نمی بینمش :20: آیا 1 دقیقه تو با 1 دقیقه من فرق داره؟؟؟؟ |
قطعا ً یک دقیقه من طبق محاسبات نجومی بنا به فاصله ای که از شما دارم و مکانی که درش هستم و احساساتی که دارم و .... متفاوته احتمال اینکه 1 دقیقه من با یک دقیقه شما برابر بشه 0.0000000000000000098172 هست (به 5 عدد آخر اعشار دقت شود !) ولی اگر یک دقیقه من با یک دقیقه شما برابر شد اونوقت مطمئن هستم که دارم 2 دقیقه رو در یک دقیقه سپری میکنم که در این صورت یا من شما هستم یا شما من هستی یا من و شما ما نیستیم ! یا این یک دقیقه توسط کسی که به من و شما مربوط میشه داره سپری میشه و یا اینکه ساعت از دستمون در رفته ! و در مرز و فرض محال ممکن من و شما همزادیم
یا در خواب هستیم به هر حال 1 دقیقه ارزش اینهمه دردسر رو داره مگه نه ! اگر دو تا 1 دقیقه یکی بشن ثانیه ها یکی میشن ! و لحظه ها با ارزش میشه ؟ هیچی از حرفهای من رو فهمیدی ؟ |
سوالت یاد رفت!!!!!!!!!!!
البته حق داری با داستان طولانی که نوشتی اصل موضوع یادت بره،مطمئنم که خودتم نفهمیدی چی گفتی، حیفی این قدر تو حاشیه غرق نشو!! دیوانگی هم عالمی داره مگه نه؟؟؟ |
اوووف گفتی ایکاش همه دیوانه بودند!!
صداقت چقدر ارزش داره ؟ |
دمت گرم ناتانائیل منم هیچی از حرفاش نفهمیدم
اصلا منظور من این جوابی نبود که bigbang گفت. آره دیوونگی هم عالمی داره خدایی چرا من هیچ سوالی به ذهنم نمی رسه؟ |
چون ذهنت مشغوله
داریوش یا فرهاد؟ |
فکر کنم jacoooob گفت که به جای سوال دو گزینه ای سوال تشریحی بنویسید.
البته هیچکدام ففط فرهاد پیربال عزیزم چرا آدما نمی تونند عمق تنهایی همدیگرو بخونند؟ |
درسته ولی من هرچی جاکوب بگه که نمیگم چشم
چون نمی تونند همدیگه رو درک کنند.چون بیشتر به خودشون فک می کنند فیلم مورد علاقه؟ |
داگویل( شاهکار فون تریه) |
اگه بیکار بودم سر می زنم!!!!
داگویل عالیه-شیندلر هم خیلی خوبه-ریدر هم خوبه در کل فیلمای خوبین ولی بهتر از اینا هم می تونستی پیدا کنی بازیگر زن و مرد مورد علاقه ی وطنی و خارجی؟ |
نقل قول:
نقل قول:
مشکلی نیست nae جان... شما نگو چشم... کسی هم نخواست از شما که بگید چشم.... ولی میدونی اگه خود من قوانین سایت رو رعایت نکنم اول 3 روز اخراج میشم یعد اگه گوش نکنم یک هفته و اگه بازهم گوش نکنم برای همیشه... پس من هم باید قوانین سایت رو رعایت کنم نه خود من بلکه همه کاربران:) |
بازیگر زن و مرد مورد علاقه ی وطنی و خارجی؟
|
برد پیت،کیت وینسلت
پرویز پرستویی،محمد رضا فروتن،گلشیفته فراهانی اسم چند تا از اون فیلم بهترتراری nae ؟ |
البته من به سلیقه ی هر کسی احترام می ذارم و سینما یه چیز کاملا سلیقه ایه
مال من کازابلانکا-آبی-آخرین تانگو در پاریس-آپارتمان-بل دژور-آگراندیسمان-مهر هفتم-مرد مرده-ادوارد دست قیچیپدر خوانده2-پنهان و... تیم مورد علاقه ملی؟ |
جودی ابوت
چه موسیقی دوست داری؟ |
تیم ملی مورد علاقت جودی ابوته؟؟؟
همه چیز دوس دارم از کلاسیک و لایت گرفته تا سنتی و پاپ و حتی متالیکا فقط از متال ولی بیشتر موزیک فیلم چرا نمیری بخوابی؟ |
شرمندم پست اشتباه شد شرمنده
آخه اصلا خوابم نمیاد خوب عادت به بیداری دارم ؟ |
خب سوالت چی شد؟
|
شرمنده خوب سوالم چرا عکس آواتارت اینه؟
|
چون اینگرید رو خیلی خیلی دوس دارم
و اینکه اینگرید خیلی خیلی شبیه عشقمه اینگرید برگمن یا ادری هپبورن؟ |
اينگريد برگمن..منم دوسش دارم!
اينگريد رو دوست داري چون شبيه عشقته يا بر عكس؟ |
اینگرید رو دوس داشتم ولی چون شبیه عشقمه بیشتر دوسش دارم.از اول هم خیلی دوسش داشتم ولی اینگرید و به خاطر شباهت به عشقم خیلی خیلی دوس دارم
آل پاچینو یا رابرت دنیرو؟ |
رابرت دنیرو
چرا با وجود ایتکه jacoooob گفته از این مدل سوالا نپرسین باز سوال یا این یا اون پرسیده میشه؟؟؟ |
چون من یه کم گیجم یادم میره
ورزش مورد علاقه؟ |
ورزش فقط تماشا کردنش خوبه اونم فوتبال مخصوصا از نوع خارجیش و بسکتبال
از بین تماشای فیلم یا فوتبال کدومو انتخاب می کنی؟؟ |
از اون سوالاییه که خیلی اگه و اما داره
اگه اس اس بازی داشته باشه بی شک بازی اس اس حالا فیلم هرچی باشه ولی خیلی فیلمها رو به فوتبال به جز اس اس ترجیح میدم الته بازیهای لیگ قهرمانان رو سالهاست که یکیشم از دست ندادم! بهترین فوتبالیست جهان کیه؟ |
مسی، با قدیمی هام کار ندارم
آیا چگونه است که فوتبالیست های ایرانی فقط دنبال مدل مو، ماشین و مسایل حاشیه ای اند؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
چون فقط از این طریق می تو نند محبو بیتشونو زیاد کنند.البته از نظر خودشون....
قر مز یا آبی؟ |
یه مسایلی رو نمیشه بیان کرد.هرچند بازیکنای تیم ما اینطوری نستن .لنگیا اینجورین
چرا زمین می چرخه؟ |
اکنون ساعت 06:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |