کوچک که بودم فکر مي کردم آدمها چقدر بزرگند ! و ترس برم ميداشت بزرگ که شدم ديدم چقدر بعضي آدمها کوچکند و باز ترسيدم |
بهترين كلاس درس دنيا محضر بزرگترهاست |
هفت بار تحقير اولين بار زمانی بود که برای رسيدن به بلند مرتبگی ، خود را فروتن نشان می داد. |
دليل اينكه رودخانه ها و درياها، صدها جويبار كوهستاني را در خود مي پذيرند اين است كه در ارتفاعي پست تر از آن ها جريان دارند به همين دليل بر همه آنها حكم مي رانند مرد دانا هم كه مي خواهداز همه برتر باشد پشت سر همه حركت مي كند بنابراين كسي سنگيني برتري او را حس نمي كند وهرچند مقامش برتر از همگان است كسي آزرده خاطر نمي شود
|
یادمون باشه كه چهار چيز هست که نميشه اونها رو بازگردوند :
1. سنگ ... پس از رها کردن! 2.حرف ... پس از گفتن! 3.موقعيت... پس از پايان يافتن! 4. و زمان ... پس از گذشتن! |
آرزوهایت رو یه جا یادداشت کن! و یکی یکی از خدا بخواه ، خدا یادش نمیره ؛
ولی ....... تو یادت میره! چیزی که امروز داری آرزوی دیروزت بوده |
مردماني را كه با تو درست برخورد ميكنند را دوست داشته باش |
|
|
اگر نمیتوانی به کسی امید بدهی ٬ نا امیدش نکن |
خدایا کمکم کن که هرچه میشکنم (دل) نباشد . . .
|
انسان موفق کسی است که در تاریکی دنبال شمع بگردد |
آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ٬ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم . . |
خداوندا تو خیلی بزرگی و من خیلی کوچک |
مجنون را به محكمه عدل بردند گفتند: توبه كن گفت: خدایا عاشقم عاشقترم كن |
آدمها را باید از دور دوست داشت ... حتی یک نفر را هم سراغ ندارم که آنچه پنهان دارد بهتر از آشکارهایش باشد! |
تو را به خامی اگر خوش خیال خوابی هست / به خیل خواب خود ای خوبروی من خوش باش!
_____________________________________ موج را در سر اگرغیرت دریا شدن است / پا به زنجیر کند ساحل طوفانی را |
حبابها قربانی هوای درون خودشان هستند!
|
گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی / با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید
|
هرکجا محرم شدی چشم از خیانت بردار،چه بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
انسان پديده اي است که به فتح هيماليا مي رود به کشف اقيانوس آرام دست ميابد به ماه سفر ميکند تنها يک سرزمين است که هرگز به کشف آن تلاش نميکند و آن دنياي درون خودش است.
|
نقش یک درخت خشک را در زندگی بازی می کنم
نمی دانم که باید چشم انتظار بهار باشم یا هیزم شکن پیر http://static.cloob.com//public/images/smiles/7.gifhttp://static.cloob.com//public/images/smiles/7.gifhttp://static.cloob.com//public/images/smiles/7.gif |
دستت را به من بده از آتش بگذریم...
آنان که سوختند همه تنها بودند. (زرتشت) |
کعبه در دل من است
که نَه سالی هفت بار که روزی هزار بار به گرد آن در طوافم |
دل کندن اگر آسان بود فرهاد به جای بیستون دل میکند |
یا بفرما به سرایم ، یا بگو تا به سر آیم
غرضم وصل تو باشد ، چه بیایم چه بیایی |
عشق را وارد کلام کنيم تا به هر عابري سلام کنيم و به هر چهره اي تبسم داشت ما به آن چهره احترام کنيم زندگي در سلام و پاسخ اوست عمر را صرف اين پيام کنيم عابري شايد عاشقي باشد پس به هر عابري سلام کنيم |
ظاهر و باطن شما بايد با هم همساز باشند, هدفهايتان بايد به بلنداي قامتتان و صبر و بردباريتان به وسعت تمام وجودتان باشد. براي اينکه درون و بيرونتان يکسان پرشکوه و متعالي شود بايد براي خود فلسفه زندگي داشته باشي |
عشق يک جوشش کور است و پيوندي از سر نابينايي . اما دوست داشتن پيوندي است خود آگاه و از روي بصيرت روشن و زلال عشق بيشتر از غريزه آب مي خورد و هر چه از غريزه سر زند بي ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع مي کند و تا هر جا که يک روح ارتفاع دارد ، دوست داشتن نيز همگام با آن اوج مي يابد |
1- اگر پایکوبی و شادی نباشد ، جهان را ارزش زیستن نیست .
2- زندگی بدون آزادی ، شرم آور است . 3- تا چیزی از دست ندهی چیز دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است . 4- آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند . 5- رسیدن به راستی و درستی چندان سخت و پیچیده نیست کافیست کمی به خوی کودکی برگردیم . 6- دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد . 7- اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن . 8- عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست |
کمتر در قید این باش که چه کسی حق دارد، بیشتر در قید این باش که چه چیزی حق است.
خداوندا! چه راههایی رفتم تا بفهمم جزتو راهی نیست وقتی عشق فرمان می دهد، «محال»سر تسلیم فرود می اورد. خدایا! چه بیصدا، بی منت و بی حساب میبخشی و ما، چه حسابگرانه تسبیح میگوییم هیچگاه کاخ آرزوهایت را بر روی خرابه های کاخ دیگری بنا نکن، زمین آنجا سست است تو دوره اى که همه می خوان خاص باشن ، تو عادى باش.. این جورى خاص ترین آدمى! |
:53:خود را در خواستن مرادی فراموش نکن.
:53:خوشی سهم توست راهش رو پیدا کن. :53:هر ساعت شب و روز معجزه ای غیر قابل توصیف است. |
من يقين دارم كه برگ كاينچنين خود را رها كردست در آغوش باد فارغ است از ياد مرگ لاجرم چندان كه در تشويش از اين بيداد نيست پاي تا سر زندگيست آدمي هم مثل برگ مي تواند زيست بي تشويش مرگ گر ندارد مثل او، آغوش مهر باد را مي تواند يافت لطف هر چه بادا باد را |
دل به اوج بسپار و فرصت پرواز را از پرنده جان دریغ مدار که ذات انسان در فرا رفتن است که ظهور می یابد نه در فرو ماندن |
|
بگذار آدمها تا می توانند سنگ باشند........من وتو از نژاد چشمه ایم |
از ویکتور هوگو پرسیدند: |
خدا عظیم نیست ، او عظمت است . خدا مهربان نیست ، او مهربانی است. خدا عاشق نیست ، او عشق است. وقتی دست ناتوانی را می گیریم ، وقتی با عشقی خالصانه به حرفهای انسانی تنها و درمانده ای گوش میدهیم. پروردگار مجال حضور بر زمین یافته است. کار خدا خلق انسان بود و رسالت انسان تجلی خداوند بر زمین. انسان نردبانی است که از طریق آن خدا از فراز آسمان بر زمین گاه می نهد . |
|
|
اکنون ساعت 04:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |