![]() |
آقا ما هستیم
|
منم اگه جایی باشه که بتونم بیام حتما میام
دوست دارم دوستامو ببینم{شیت شدن} |
کاربر فرانک رو به مدت 3 روز و پنج ماه از سایت اخراج میکنیم به دلیل سر دادن شعار های سیاسی
هاهاها... اقا بنده هم که قبلا اعلام کرده بودم در خدمت هستم فقط ترا خدا سعی کنین ببینین کنسرتی جشنواره ای چیزی تازه افتتاح شده باشه یه بازدید کرده باشیم هم بد نیست بهم گزارش بدین ... اگرم نشد یه متر روبان میخریم یه کلنگ و یه قیچی بیارین منم میام دوباره ارگ رو افتتاح میکنیم مگه چیه ؟ هاهاهاها.... |
نقل قول:
شما عضو جدیدی ؟! بیا منم اخراج کن کره ا دس ای ............مرافه :102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::102: :102::102: |
نقل قول:
دانه هی گذاشتی وقتی من رفتم ای پیشنهاده دادی ؟باشه نوبت منم میرسه(تهدیدو حال کردین در حد کوه بیستون بود):mad: آنااااااااااااااااااا منم میخوام بیام هر کی میره بهش خوش بگذره جای ماهایی که نمیام رو خالی کنه تا میتانین خرج بذارین سر دانه حالا که ایطوری شد منم یه جای خوب سراغ دارم که برای ایطور قرارا خوبه ولی نمیگم هر کی خواست بگی تا خصوصی بهش بگم ولی به دانه نگین عسل بانو گارگر سایت خوده دانس که به نامهای مختلف میاد اینجا تازه من شک دارم که عسل خودتم دانه نباشی بعید نیست راستی از ئه ستیره چه خبر ؟امتحانش خوب بود ؟کسی ازش خبری نداره؟ |
آناهیتا جان البته بگم هوای منه داشته باشین هاااااااا ممکنه دانه باشم :21:
هییییییییی مه به کمتر از رستوران ارگ راضی نمیشم گفته باشم آناهیتا جای توم خالی مکنم رووووووله غمت نباشه{جشن پتو} |
گفتم که بعید نیست دانه باشی
آفرین عسل گیان رستوران ارگ خوبه البته اونجا نزدیک خانه دانه ایناس برین یه جایی که دور باشه پول کرایه ماشینتانم حساب کنه |
نقل قول:
|
سلام به همه ی همشهری های گلم. خوبین؟ من نمیدونم چرا همش یادم می رفت بیام اینجا. دیروز با رفقا رفتیم قصر شیرین( به کوروش هم گفتم بیا قبول نکرد) حسابی خسته و کوفته شدم. گفتم یه سر بیام نت که یهو یاد اینجا افتادم.
|
سلام بچه ها سلام یونس جون همیشه به تفریح پس سوغاتت کو یه خرمایی موزی نارگیلی گرمایی چیزی می آوردی من هنوز قصر شیرین نرفتم بعد از مدتها نقشه ریزی و تبادل نظر و.........سیزده بدر دو سال پیش عازم گردیدیم که بین را بوران شد و لاجرم برگشتیم_:2:
|
اکنون ساعت 06:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |