انقدر بزارش بيرون تا ازين زبون درازتر بشي بي ادب خيلي بـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــي ادب
|
وای بازم شوکولات ؟
از اون شوکولاتا که باید چشاتو ببنید دراز بکشی بعد نه بقیه شو نمیگیم ! نه من نمیخوام از این شوکولاتا من شنیده ام الکل و به طور دقیقتر ابجو برای سرما خوردگی خیلی اونطرف استفاده میشه اینحا نمیشه با قیلیون ی چیزی مشابه کاریش کرد ؟ بابا من یه بار مریض بودم رفتم 1 میلیون و دویست زدم هیچیم نکرد اصلا تغییری نکردم فقط 2 دقیقه نتونستم راه برم و از تخت پایین نیومدم راستی کرماانشاهی های عزیز احتمالا شخصیتی به نام اقا بهزاد رو میشناسین ؟ میدان شهرداری تزریقاتی ؟ جدی میخوام جهانیش کنم اسمشو الان اینجا ببرم اسمش رفته واشهههه تو اینترنت :21: |
آخه آمپول 1200 رو دانه كولانه اثر نميكنه تقصير تزريقاتي بدبخت چيه ؟
|
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...-224-nevit.jpg
بفرمائيد فرگل جان نوش جون چرا عصبانيت :p:p:p:p |
زبونت خشك شه چشاتم بزن بيرون گردنتم درازشه
|
مرسي تاري جون ..... متوجه نشدم چايي رو بدم فريما بخوره ؟
|
خودت زرافه اي خودت آب اسيد بخور زرافه ي گردن دراز بي ادب زبون دراز
|
تاري گردن من بلند شه دستت درد نكنه !!!! ميبينم اعصابت بد جوري بهم ريخته ؟ چرا؟
|
فرگل جون بعضيها جنبه ندارند شوخي ميكنن شوخي ميكنم بعد ناراحت ميشن چيكار كنم اخرشم به توهين و اين جور چيزا ختم ميشه اخه اون جاي بچه منه اونوقت به من ميگه .....
خوب وقتي ادم شوخي ميكنه بايد جنبه شوخي شنيدن رو هم داشته باشه من واقعا از همه دوستان عذر خواهي ميكنم كه بعضيها تو تاپيك با توهين به ديگرون جادشونو صاف ميكنن اخه كي صحبت از زرافه كرده بود تو بگو فرگل_:2::33: |
من تو اين بحثا شركت نمي كنم كاري هم به اين حرفا ندارم ....
|
اکنون ساعت 05:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |