![]() |
با صدای بی صدایی
با صدای بیصدا،
مث یه کوه، بلند، مث یه خواب، کوتاه، یه مرد بود، یه مرد! با دستای فقیر، با چشمای محروم، با پاهای خسته، یه مرد بود، یه مرد! شب، با تابوت سیاه نشس توی چشماش، خاموش شد ستاره، افتاد روی خاک. سایهش هم نمیموند هرگز پشت سرش، غمگین بود و خسته، تنهای تنها! با لبهای تشنه به عکس یه چشمه نرسید تا ببینه قطره... قطره... قطرهی آب... قطرهی آب! در شب بیتپش، این طرف، اون طرف میافتاد تا بشنفه صدا... صدا... صدای پا... صدای پا! |
رسوای زمانه منم
دیوانه منم |
متن ترانه های لحظلت دلتنگی ما
دیریست دلم گرفته باران اشکم که ز غم سرشته باران چندیست "اسیر دست اویم" بر لوح دلم نوشته باران! باران! دل من چو راز دارد، از او طلب نیاز دارد، آن ماه سفر کرده ی دیروز، مرغیست خموش و ناز دارد. باران به دلم غمی نشسته من بال و پرم. ولی شکسته! باران مه من چه حال دارد؟؟؟ این دل ز تو هم سوال دارد! باران برِ من ببار باران از او خبری بیار باران آه ای دل ناصبور، صبری آرام بمان، قرار قدری... |
قلبـــــــــــــم گرفت ای نازنیـــــــــــــــن ! نفس دیگــــــــــــــــه نفــس نیست آه این زمیــن و سرزمیـــــــــــــن واسم بجــــــز قفـــس نیست تــــو ای عزیزتــــرین کسم! پشت و پناه من بـــاش! یه تکیه گـــاه مهربون، رفیق راه من باش! یه جا اگه قبله حاجات بود، یه جا اگه جـــای مناجـات بود، صد جا دیگه دار مکافـــــــات بـود! صد جا دیگـــه جای مجـــــــازات بود! قلبم گرفت ای نازنین! نفس دیگــه نفس نیست آه این زمیــــــــن و سرزمیـــن واســــم بجــــــــــز قفس نیست تا کی بگم آه ای خدا ! مگــــه دل درد آشنـــــــــــام هرچـــــی کشیده بس نیست؟ رنجـــــــــــی که دیده بس نیست؟ |
شعر محشر داریوش تصویر رویا
شب از مهتاب سر میره تمام ماه تو ابه شبیه عکس یک رویاست تو خوابیدی جهان خوابه زمین دور تو میگرده زمان دست تو افتاد تماشا کن سکوت تو عجب عمقی به شب داده تو خواب انگار طرحی است گل مهتاب لبخندی شب از جای شروع میشه که تو چشماتو میبندی تورا اغوش میگیرم تنم سریز رویا شه جهان قد یه لالایه توی اغوش من جاشه تورا اغوش میگیرم هوا تاریک تر میشه خدا از دست های تو به من نزدیکتر میشه زمین دور تو میگرده زمان دست تو افتاد تماشا کن سکوت تو عجب عمقی به شب داده تمامه خونه پر میشه از این تصویر رویایی تماشا کن تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی:53: |
متن ترانه گمون میکنم با صدای استاد ایرج
متن ترانه گمون میکنم با صدای استاد ایرج (فیلم سکه شانس با بازی مرحوم فردین) خداوندا تو میدونی و قلبم چرا حالم چنین زار و پریشون درختم ای خدا بی خاک و ریشه خزان پرورده خاری تنگ بیشه نمیدونم که آغازم چه سان بود نمیدونم که پایانم چه میشه نمیدونم چی میگه دلم؟غم خود با کی میگه دلم ؟ نمیدونم به تقدیر من نوشتی چه ها خدایا؟!! به خاک من گمون میکنم سرشتی بلا خدایا!! میخوام یارت بیاد سوی تو ولی ای خدا نمیشه!! میگن هر دل میشه با صفا...دل من چرا نمیشه؟؟؟ گمون میکنم گمون میکنم که این زندگی قماره //همش باختنه همش باختنه یه بار دست خوب نداره گمون میکنم نوشتی زغم خدایا تو سرنوشتم .... گمون میکنم هوای گنه نهادی تو در سرشتم |
چه کرده ای تو با دلم که از تو پیش دیگران
گلایه هم که میکنم شعر حساب میشود |
گاه دلتنگ میشوم
دلتنگ تر از همه دلتنگی ها گوشه ای می نشینم ... و حسرت ها را می شمارم باختن ها را و صدای شکستن ها را نمیدانم من کدام امید را نا امید کردم کدام خواهش را نشنیدم وبه کدام دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم.... |
صدایت می کنم امشب مرا از عمق دل بنگر |
آدمک آخر دنیاست بخند آدمک مرگ همین جاست بخند آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند دست خطی که تو را عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند فکر کن فکر تو ارزشمند است فکر کن گریه چه زیباست بخند صبح فردا به شبت نیست که نیست تازه انگار که فرداست بخند راستی آنچه به تو یاد دادیم پر زدن نیست که در جاست بخند آدمک نغمه آغاز نخوان!! به خدا آخر دنیاست بخند ... |
اکنون ساعت 09:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |