یک شمع می تواند هزاران شمع را روشن کند، بدون آن که چیزی از دست بدهد،مانند شادی که هیچگاه با تقسیم کردن کم نمی شود |
البرت انیشتین |
|
آنکه خود را به امور کوچک سرگرم میکند چه بسا که توانای کاهای بزرگ را ندارد. لاروشفوکو |
آدمی اگر پيامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نيست، زيرا : |
برخیز و بیا بتا برای دل ما حل کن به جمال خویشتن مشکل ما یک کوزه شراب تا بهم نوش زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما |
بزرگ ترین مصیبت برای یک انسان این است
که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد، نه شعور لازم برای خاموش ماندن. خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی چه آزادانه فریاد می زنند : آزادی! آزادی! آنکس که از اول می داند کجا می رود خیلی دور نخواهد رفت! مردان در صید عشق به وسعت نامنتهی نامردند،گدایی عشق می کنند تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشده اند ، اما همین که مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند(دکتر شریعتی) |
چهار چیز است که نمی توان آنها را برگرداند:
1- حرف پس از گفتن . 2- زمان پس از گذشتن . 3 - سنگ پس از رها شدن . 4- موقعیت پس از پایان یافتن . |
|
هر گاه خواستی مقامت را بیابی به سیرتت نگاه کن و به باطنت نظاره کن و به درونت بنگر. دیمیتری آلبرتینی
|
درد من حصار برکه نیست,درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است. |
اگر رازهایت را برای باد بازگو کردی و باد رازهایت را برای درختان فاش کرد باد را سرزنس مکن |
آموخته ام که، با پول میشود.... |
زاهدی گوید: جواب چهار نفرمرا سخت تکان داد اول مرد فاسدی از کنار من گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد . او گفت ای شیخ خدا میداند که فردا حال ما چه خواهد بود! دوم مستی دیدم که افتان و خیزان راه میرفت به او گفتم قدم ثابت بردار تا نیفتی . گفت تو با این همه ادعا قدم ثابت کرده ای؟! سوم کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم این روشنایی را از کجا اورده ای ؟ کودک چراغ را فوت کرد و ان را خاموش ساخت و گفت : تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟!! چهارم زنی بسیار زیبا که درحال خشم از شوهرش شکایت میکرد . گفتم اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن . گفت :من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بیخود شده ام که از خود خبرم نیست ،تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری؟!! [IMG]http://*****************/Files73/c7898f909b5e4f83bee7.gif[/IMG] كاش بارانی ببارد قلبها را تر كند!! |
|
|
|
" خداوند دعای آنانی را می شنود که می خواهند نفرت از آنان گرفته شود ولی نسبت به آنانی که می خواهند از عشق بگریزند ناشنواست . پائولو کوئیلو " بعضی قبل از خواب، رویاهایشان را مرور می کنند بعضی ها برنامه های فردایشان را، بعضی ها هم دعا می کنند خواب زودتر از اشک بیاید سراغشان! " تصوراتت راوسعت ببخش واینگونه زندگیت ساده وآسان خواهدشد یک قاشق نمک دریک لیوان آب آنراغیرقابل آشامیدن می نمایددرحالیکه همین یک قاشق در یک دریاچه هیچ تاثیری ندارد. " " به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت بنگرد به دلی دل بسپار که جای خالی برای تو داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن آموخته باشد . " " هر گاه دیدی مردم به کلام خود فخر می کنند .. تو به سکوت خود فخر کن " کلاغ ها گرچه سیاهند و آوازشان خوش نیست اما آنقدر با وفایند که شاخه های خشک درختان را در فصل سرد زمستان تنها نمی گذارند تقصیر ما نیست که بر روی حرفهایمان نمی مانیم ما بر زمینی زندگی می کنیم که روزی دو بار خودش را دور میزند از آغاز بر سر الف کلاه گذاشتند ! |
مردی كه دارای عزمی نیرومند و اخلاقی متین است، هرگز فضیلت اخلاقی خود را فدای هوس های زندگی نمی كند. |
|
اسارت و بندگی مردم به خود آنها و میزان تحمل رنج و قبول فداكاری شان بستگی دارد. |
|
فداكاری در دو مورد خوب است : |
آن کس که نتواند در حلقه شادی و نشاط دیگران به صورت یکی از افراد در آید ، یا مغرور است یا ریاکار و یا در قید تشریفات |
آن كه از داشتن دشمن مي ترسد، هرگز دوست حقيقي نخواهد داشت.((هزلت)) |
|
عظمت بشر در آنست که پل است نه مقصد.بشر را از این نظر می توان دوست داشت که یک مرحله تحول و یک دوره گذرانیست . |
هر عادتی در ابتدا مانند یک نخ نازک است . اما هربار که یک عمل را تکرار می کنیم ما این نخ را ضخیم تر می کنیم و با تکرار عمل نهایتاً این نخ تبدیل به طناب و بلندی می شود که برای همیشه به دور فکر و عمل ما می پیچد. |
یکی از دشوارترین کارها برای هر فرد آن است که روی سطح یخزده و مرطوب زمین بخورد و وقتی بلند می شود، خدا را شکر کند. |
|
بگذارید و بگذرید
ببینید و دل مبندید چشم بیاندازید و دل مبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت_:2: |
سهم ما هم از زوج بودن تو این دنیا شماره پلاک ماشینمونه ! اونم تو روزای فرد .. تویی که مرا در سقوط میبینی....... تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای؟ وقتی از شادی به هوا میپری مواظب باش کسی زمین رو از زیر پاهات نکشه هیچ چیز به اندازه ی زندگی زیر یک سقف آدم ها را نسبت بهم بی اعتنا نمی کند ، خوبه که ما سقفمون آسمونه کشتی در ساحل بسیار امن تر است اما برای این کار ساخته نشده است.(پائولو کوئیلو) افلاطون را گفتند چرا غمگین نمیشوی؟ گفت دل بر آنچه نمی ماند نمیبندم... |
چه زیباست زندگانی در کنار انسانهایی که به دور از دنیا اند.آنان که |
انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه است. راه دوم |
Whenever it rains all birds occupay shelters inorder not to be wet...but an eagle flys up, up, up in the sky ... whenever you face a problem, do not run away from it (do not occupay shelters) ... but fight with it, and reach to the highest point inorder to remove the problem |
خندههامون گروی قسطای فراوونه
شبا با یه دنیا غم دست پر میریم خونه با خودی غریبهایم با خدا غریبه تر داشتن یه دونه سقف، سقف آرزومونه من نه عاشق هستم نه دلداده به گیسوی بلند و نه آلوده به افکار پلید من به دنبال نگاهی هستم که مرا از پس دیوانگی ام می فهمد من و خداوند هر دو فراموشكاریم. من فراموش میكنم كه خدا چقدر بزرگ است و خداوند فراموش میكند كه من چقدر گناهكارم ... آدمارابه اندازه لیاقتشون دوست بدار و به اندازه ظرفیتشون ابراز کن. |
وقتی مردم پشت سرت حرف میزنن چه مفهومی داره ؟ خیلی ساده ! یعنی این که تو دو قدم از اون ها جلوتری پس به مسیرت ادامه بده |
مردمان همانند درخت اند یک آب می نوشد و میوه هایش گوناگون است . امام علی (ع) |
به چشمي اعتماد كن كه به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، |
کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تا فراموش نگردد که هنوز انسانیم!! {قاط} |
اکنون ساعت 07:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |