اطلاعيه
قابل توجه كليه كاربران عزيز با اجازه ادمين قهوه خونه از امروز پذيراي كليه مهموناي عزيز مي باشد لطفا سفارشاتونو بفرماييد : رزيتا جون بسم ا... |
سامو عليكم
جاتون خالي، صبح يه كله پاچه مشتي زدم، بي زحمت يكي يه چايي به ما بده. دستت درد نكنه يكم آبليمو هم ميدي؟ |
|
قربون دستت، فعلا برم سر كارم.بازم ميام...
|
بقيه بچه ها سفارشي ندارن ؟
|
من دارم ولی میدونم ندارین شما ها ...
یه لیوان هساره کولیای میخوام :24: |
سلام
شرمنده ام دونه جون چون اصلا نمي دونم چيه !!!!! اين چه نوع خوراكيه ؟ اصلا خوردنيه ؟ چون اينجا هيچكي نيست و منم دست تنهام نمي تونم از كسي هم بپرسم . به هر حال اگه سفارشي از اين خوراكياي معمولي داريد ما در خدمتيم در غير اينصورت شرمنده ام ...:rolleyes: |
فرگل خانم یه چای هم به مخمل میرسه یانه
|
hasara kolyay ...
:21: یعنی ستاره پخته ... ما دویست سال پیش یه فامیلی داشتیم شب ستاره دیده توی اسمان افتاده گریه و الا و بلا مامان من ستاره پخته میخوام یالا :21: دیگه فکرشو بکن یه پسر بچه 3-4 ساله تا صب چه پدری از این خانواده در اورده سر هساره کولیای.... عیبی نداره یه لیوان رازیانه و نبات دارین بهم بدین دیشب سردم شده دلم ژان میکنه |
به به ميبينم باز در نبود تاري قشنگه اين قهوه خونه بي ايزه ما راه اوفتاد مگه ابجي خبر نري شش دونگ اينجا مال منو دلتنگه اي بابا حالا عب نره اگه محضه كمكه خوبه ولي يادت باشه اينجا صاب داره هااااااااااااااااااااااااااااا فعلن زت زياد
|
اکنون ساعت 08:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |