کهیر - حساسیت
دکی چایی لیمو ترش و عسل :d |
سلام خدمت همه دوستان |
ممنون حالا دیگه اسم شما رو باید دکی گذاشت
ممنون این کارو نمیدونستم حتما انجام میدم بله ویزیت دفعه اول رایگانه :21: ممنون رزی جون:) باشه حتما" اگه تکرار بشه میبرمش دکتر |
|
آغوز
راستی غزل جان، آغوز سرشیر نیست |
سلام به همه
اولا که آقا مهدی باز من به این نتیجه می رسم که پیر شدی!:d آقا اومدم بگم ما دیگه رفتیم تو فرجه و این یعنی استندبای تا آخر امتحانات!_:2: نه که از اول ترم همه رو بالای 6 دور خوندم، تو فرجه یه ساعتم یه ساعته!_:2: امتحانیاش موفق باشین و اونایی هم امتحان ندارن اونایی رو که دارن دعا کنن! موفق باشید :53: بای |
|
خورش ماست خوشمزه رو فقط تو اصفهان می تونی پیدا کنی ...... درست نکنید که فایده نداره آخه یه کار حرفه ایه:21:
|
به به فرشته خانوم |
سلام من تازه امتحان برقم رو دادم و حالا بسی مشعوف هستم هرچندسر عملی یه سوتی دادم ولی مدارم کار کرد و متصدی راضی شد امشب یه مقداری تو فروم هستم حالا درسو میشینیم میخونیم وقت هست --------------------------------------------------------------------- وایییییییییییییییییییییییییییی یییییییی چقدر چقدر حرف زدین شماها ! چه جمله ی کلیشه ای :d خوب آدمیزاد حرف میزنه دیگه آقا من این فیلم جدایی نادر از سیمین رو دیدم و عجب چیزی بود واقعاً ! من عاشق اون یه تیکه اش که باباهه به دخترش میگه اگه فکر میکنی من مقصرم برو بگو به مامانت بیاد بالا تا پول این طرفو بدید بعد دختره که رفت پایین سوار ماشین مامانش شد و رفت به نظرم بهترین بازیگر تو این فیلم همون مرده بود (منظورم پدره هست ) نادر خیلی نقشش رو خوب بازی کرد لیلا حاتمی یه مقداری قیافه میومد ولی در مجموع نقشش رو خوب بازی کرد دختره هم نقشش رو خوب بازی کرد در کل فیلمی چند لایه و با بهترین پایان ممکن بود که انتخاب نهایی رو با ما گذاشت فیلنامه جالب بود ، هر چند شهاب حسینی یه مقداری جوگی بازی در آورد که من اصلاً خوشم نیامد (همه آدمهای عصبی اینطوری باشند که الان سنگ رو سنگ بند نمیشد ) شهاب حسینی یه مقداری تو نقشش اغراق کرد اون مادر حامله نقشش رو خوب بازی کرد و اصلاً قیافش با نقشی که داشت مچ بود خلاصه فیلم خوبی بود و منو یاد درباره ی الی انداخت ------------------------------------------------------------------------------------- آریانا میخوام دنیا نباشه تو سلامت نباشی انشاءالله هر چه زودتر خوب میشی -------------------------------------////////////////////////////----------------------------- ادمین راست میگی من در مورد کلهر سوتی دادم کمانچه میزنه این دوستم که گفتم نیما این هم کمانچه میزنه نمیدونم چرا گفتم تار ! //////////////////----------------------------------------------------------------- رزیتا خانوم شما امتحان چی داشتین ریاضی بود ؟ ------------------------------------////////////////------------------------------------- مهدی جان من اصولاً خودم همینجوری زیر دیپلم هستم :d کلاً اوضام نه خوبه و نه بد یه چیزایی تو مایه های نمیدونم !:d --------------------------------------------------------------------------------------- برای مهرگان خانوم و صبا خانوم و همکلاسیهاشون و ادمین (کوروش ) آرزوی موفقیت میکنم انشاءالله که امتحاناتتون رو بترکانید ! اگه خراب کردید اصلاً نیاید فروم :d شوخی کردم ولی حتماً امتحانتون رو خوب بدید و البته حتماً هم استرس داشته باشید باشه ! --------------------------------------------------------------------------------------- من دیروز بابام برامون شکر قرمز اورده بود دوستش بهش داده بود (حالت خامه داشت )اینقده خوشمزه بود که نگو با چایی خوردیم |
شکایت
باسلام خدمت غایبین محترم
ای بابا معتومه شما چتونه چرا هیچکی پیداش نیست{قاط} اقایون و خانمهای ناظر این چه وضع مدیریته اینجوری پیش برم 4روز دیگه مالک قهوه خونه ورشکست میشه و درش رو می بنده اونوقت دیگه بشیمونی سودی نداره:o ایشاالله هرکی غیبت غیر موجه داره ادمین اخراجش کنه :41: بابا حوصلم سر رفت یکی بیاد تو قهوه خونه بدون رفیق یعنی سیستم بدون مانیتور {قاط}{قیژه}{قاط}{قیژه}{قاط}{قیژه}{قا } |
|
|
به به داش مهدی خوش اومدی
اقا باید هرکی غیبتش طولانی شد خلع درج بشه تا دیگه غیبت نکنه مخصوصا این یه جفت لنگ که یکی شون از وقتی مدیر شده سایش سنگین شده اهالی دربار هم باید از دربار اخراج بشن تا دیگه غیبت نکنن این داداش مهدی ما رو هم باید معاون سایت بشه چون اگر یه شب نیادش سایت سوت و کوره فقط ادمین نخونه وگرنه باید غزل خداحافظی رو بخونم |
نقل قول:
خوب شد ناظر و مدیر نشدی وگرنه همه رو اخراج میکردی برادر:d سر دسته تفنگدارها و لنگش هم فک کنم دارن دوره فشرده و ویژه تری میبینند:d حالا اومدن پستت رو دیدن قیامت میشه :d اکثر دوستان امتحان دارند بزار امتحان بدن بعد یک قیامتی اینجا بپا کنند {جشن پتو} |
نقل قول:
وگرنه من باید هم از سایت هم از کشور خارج بشم تورو خدا کمکم کنید وای حالا چکار کنم:21::24::21::24::21::24: انشاالله که همه ی دوستان با نمرات بالا درساشون رو پاس کنند پس تا کسی نیست من وتو هم اسبمونو بتازونیم{جشن پتو}{جشن پتو} |
تا فردا شب شب بخیر داش مهدی از بس خلوته خوابمون گرفت
ما که رفتیم بای بای خوش باشی |
هاژی خدا بیامرزتمان آدمهای خوبی بودیم :d |
هاژی چه خبره خیلی گرد و خاک میکنی..................!;)
|
[QUOTE=viola;23215]
نقل قول:
|
خورش ماست کرمانشاهی و خورش ماست اصفهانی (تفاوتها)
خانم فرشته خورش ماست اصفهانی با خورش ماست کرمانشاهی متفاوته مال شما سرده و مثل دسره و شیرینه
مال ما واقعا وخورشته داغه و تقریبا ترشه با پلو و برنج خورده میشه دقیقا شبیه فسنجانه ولی سفیده رون مرغ توش میریزیم . من خورشت ماست اصفهانی هم خورده م خوشمزه س ... یه رستورانی طبقه بالای بازار (میدون امام) هست اونجا خورش ماست خوردیم خوشمزه بود . |
سلام وعرض ادب خدمت آدمین جان
یه درجه ای هم به ما بده یه کم روحیه بگیریم.خیلی مخلصیم:) |
نقل قول:
ولی یه نوع خورش مرغ شیرین رو می رم حتما براتون میزارم که خیلی خوشمزه س:) |
نقل قول:
ولی مال اصفهان درسته شیرینه . سرده . به همراه غذا سرو می شه . تنهایی نمی شه خوردش دل رو می زنه . من خودم ازرستوران توحید می گیرم اونم عالیه. . و یه چیز دیگه که با کرمانشاه فرق می کنه . فرنی ه. ما خودمون داغ داغی می خوریم . ولی اصفهانی ها سرد و همراه شیره ی انگور می خورن .که اونم بد نیست. |
وایسین ببینم...مث اینکه همش حرف غذاست
آقا ما دل درد داریم رفتیم یه دو ساعت دیگه برگردیم .. |
نقل قول:
علی جون عزیزم ناراحت نشو اینم درجه البته با اجازه پدربزرگ(ادمین):d ****Ali.p80**** 4تاپست دیگه بذاری سرگردیتو خودم میدم تورو خدا ادمین نفهمه:24::21::24::21: |
سلامبه همه دوستان عزیز:53: |
نقل قول:
به به مادر جان شکوه چه عجب از اینورا انشالله پارسا جون هرچه زودتر خوب بشه راستی شمال خوش گذشت درضمن یکم املا تمرین کن بد نیست |
سلام، به دوست عزیزمون افسانه خانم خیر مقدم میگم.:53: خیلی خوش اومدین.:53: یه گل دیگه:53: |
درود بر همه ی دوستان خوب و عزیزم:53:
هر وقت من میام هیچ کس نیست اما وقتی نیستم اینجا شلوغه جریان چیه؟!!!؟ مهدی جان آخر هفته خوش گذشته کاکو ؟ حسین کجاست ؟ من که چند روزه ندیدمش پیداش نیست جوادم که الان پیشم بود رفت ، سهراب خان که الان پیداش میشه آبجی های گرامی و عزیزمون کجا هستن؟ آریانا جان ، داداش خوبی؟ از دوست خوبمون شروین چه خبر؟ امیدوارم هرجا هستین شاد و تندرست باشین |
سلام بروبچ:41::41:
درود بر حاضرین:53::65: میبینم که دوستان گل یکی یکی دارن میان :mad: مهدی اچ عزیز دل به دل کانال کشیه از کجا فهمیدی تو راهم باید ببخشید ترافیک بود دیر رسیدم:cool: کل حسین هم بوشهر بود توراه داره میاد:rolleyes: مهدی نارنجی هم الان پیداش میشه_:2: خواهران تفنگدار لنگه همدیگه هم مطمئنا همین اطراف فال گوش وایسادن یهو حمله میکنن:24::21::24: بقیه بچه ها هم دور درس هستن امیدوارم موفق باشن:d بچه ها خدایی پاتوق داره تعطیل میشه بجنبید:o کوچیک همه کاربران (هاژی سهراب):cool: |
مهدی که حتما میاد شکی توش نیست( فکر کن نیاد عجب ضایع بشم من:d)
مگه شیراز هم ترافیک داره هژی ؟ آقا ی یچی بگم عمرا پاتوق تعطیل نمیشه ازین حرفا نزن که ناراحت میشممرافه |
نقل قول:
|
نقل قول:
مطمئن باش من هیچوقت به 18 نمی رسم:24: ولی صادقانه اعتراف میکنم که در سن 17 سالگی خیلی احساس پیری می کنم:21: آخ کمرم ننه:d نقل قول:
ولی با معاونت داداش موافق نیستم میدونی چرا؟ اینجا هرکی فعال میشه، غیر فعال میشه:d هر کی مدیر میشه غیبتش طولانی میشه .... حالا خود دانی نقل قول:
شکوفه جونم که پارسا مریض بوده و شمال و ... نقل قول:
این اصطلاحات کجاییه؟:d فعلا که داری میخندی تا بعد:d نقل قول:
نقل قول:
من که تا حالا نخوردم دستور پختشو برامون بیاب ای امپراطور نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام بچه ها
خوشحالم همه رو شاد میبینم امیدوارم غایبینم سلامت باشن شکوفه جون امیدوارم که پسرت سلامت اباشه و فردا احتیاج به دکتر نداشته باشه رزیتا جونم احوالت منم خورشت ماست نخوردم منم میخوام غزلی سه ساعت شده نیومدی هااا اقا مهدی سپاسگزارم بابت راهنمایی زن ذلیل :d:65: افسانه جون خیلی خوش امدی |
|
نقل قول:
کی جرات داره به شما بگه پیر اینو خوب اومدی هرکی فعال میشه کمتر میاد :d امپراطور بیا همه رو کاربر عادی کن تا همیشه پیداشون بشه خاله رزی حداقل ی فاتحه ای برامون بخونیدااا :d من هم نمیدونستم خورشت ماست هست! نقل قول:
نقل قول:
تو خونه حرف آخرو من میزنم بی برو برگرد. اونم چشم هستش :d یک توصیه دیگه برا لب تاپ: لب تاپ رو جاهایی که پرز داره مثل پتو و قالی و غیره نذار چون از زیر فن که کار میکنه هم پرز میکشه داخل هم باعث میشه کمتر خنک بشه فک میکنم چیزی رو جا انداختم؟؟ [/INDENT] |
سپاس گزارم
اقا مهدی اصلا لازم نیست بگی که گشم میگی چون انچع که عیان است چه حاجت به بیان است برادرررر:d |
فاتحه بلد نیستم بخونم آقا مهدی:d
ترنم جان باور کن بار nامه که میخوام بهت تبریک بگم که لب تاب خریدی ولی نمیدونم چرا هر دفعه یادم میره آقا مبارکه:d ایشااله تبلت بخری;) جداً اینجا بی آقا مهدی سوت و کوره؟ لنگه ی مارو باش، خصلت تفنگداریت کجا رفته خواهر:d مگه نمی دونی این آقا مهدی نقش نخودیو بازی میکنه:21: دیگران را بر علیه ما می شوراند، سپس دستور عقب نشینی میدهد:24: |
اکنون ساعت 11:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |