![]() |
شبی با خیال تو هم خونه شد دل
نبودی ندیدی چه ویرونه شد دل |
ترانه برادر جان از داريوش
برادرجان نمی*دونی چه دلتنگم برادرجان نمی*دونی چه غمگینم نمی*دونی، نمی*دونی برادرجان گرفتار کدوم طلسم و نفرینم نمی*دونی چه سخته دربدر بودن مثل طوفان همیشه در سفر بودن برادرجان، برادرجان نمی*دونی چه تلخه وارث درد پدر بودن دلم تنگه برادرجان برادرجان دلم تنگه دلم تنگه از این روزهای بی*امید از این شبگردیهای خسته و مأیوس از این تکرار بیهوده دلم تنگه همیشه یک غم یک درد و یک کابوس دلم تنگه برادر جان برادر جان دلم تنگه دلم خوش نیست غمگینم برادرجان از این تکرار بی*رؤیا و بی*لبخند چه تنهایی غمگینی که غیر از من همه خوشبخت و عاشق، عاشق و خرسند به فردا دلخوشم شاید که با فردا طلوع خوب خوشبختی من باشه شب رو با رنج تنهایی من سر کن شاید فردا روز عاشق شدن باشه دلم تنگه برادرجان برادرجان دلم تنگه |
متن ترانه برو خوشبخت بشی از پویا بیاتی
متن ترانه برو خوشبخت بشی از پویا بیاتی منُ یادت نمیاد میدونم ، تا همین جاشم اَزت مَمنونم دیگه حتی نفسم در نمیاد ، کاری جز دُعا ازم برنمیاد برو خوش باش برو شیرینم ، من به آینده ی تو خوش بینم برو که الهی خوشبخت بشی ، مثِ من دردِ جدایی نکشی نوشِ جونت همه ی بی کسیام ، برو خوشبخت بشی منُ ول کردی با دلواپسیام ، برو خوشبخت بشی اگه رفتی اگه تنها موندم ، برو خوشبخت بشی اگه تو خاطره هات جا موندم ، برو خوشبخت بشی نوشِ جونم که همش دلتنگم ، نگرانِ من نباش اگه گریه داره این آهنگم ، نگرانِ من نباش اگه عمرم داره از کف میره ، نگرانِ من نباش اگه هر شب نفسم میگیره ، نگرانِ من نباش کاشکی میشد با دل می ساختی ، تو هنوز دلِ منُ نشناختی کاش مثِ گذشته عاشق بودی ، کاش همون آدمِ سابق بودی برو خوش باش برو شیرینم ، من به آینده ی تو خوش بینم |
آخرین تلاش
این آخرین تلاشمه : ستار واسه بدست آوردنت باور کن این قلب و نرو این التماس آخره چقدر می خوای تو بشکنی غرور این شکسته رو هر چی میخوای بگی بگو اما نگو بهم برو این دل و عاشقش نکن اگه منو دوست نداری راحت بگو اگه می خوای قلبه منو جا بذاری دلم پر از شکایته اما صدام در نمیاد می ترسم از دستم بری کاری ازم بر نمیاد این آخرین تلاشمه واسه بدست آوردنت باور کن این قلب و نرو این التماس آخره چقدر می خوای تو بشکنی غرور این شکسته رو هر چی میخوای بگی بگو اما بهم نگو برو ***نرو نذار که بعد از این دنیا به عشق شک بکنه....هر کی دلش جای دیگست عشق و بخواد ترک بکنه نفس زدم از ته دل ..معصوم این قلب به خدا...نذار بشه محال واسش باور عشق آدما**** مرگ دلم پایه توآه اگه ازش گذر کنی لب تر کنی رفیقتم کافیه با ما سر کنی مرگ دلم پایه توآه اگه ازش گذر کنی لب تر کنی رفیقتم کافیه با ما سر کنی این دل و عاشقش نکن اگه منو دوست نداری راحت بگو اگه می خوای قلبه منو جا بذاری دلم پر از شکایته اما صدام در نمیاد می ترسم از دستم بری کاری ازم بر نمیاد |
متن ترانه های لحظات دلتنگی ما
ﺑﺎرون اﻣﺸﺐ، ﺗﻮي اﻳﻮون |
|
من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا تو چرا خسته نمیشی از من دیوونه از منی که شب و روزام مث هم میمونه تو چرا چیزی نمیگی این خودش کابوسه قصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه من نمیتونم بسازم خونه رویاتو حیف پای من بریزی همه دنیاتو من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی .... ... .. |
عروسک قصه ی من ،گهواره ی خوابت کجاست
قصر قشنگ کاغذی، پولک افتابت کجاست بال و پر نقره ای ، کفتر عشقمو کی بست اینه طوطی منو ،سنگ کدوم کینه شکست عروسک قصه ی من ، زخم شکسته با تنت بمیرمت شکسته دل چه بی صداست شکستنت صدای عشق منو تو ، که تلخ گریه اوره تو اون سکوت قصه ای ، شاید صدای اخره بعد از منو تو عاشقی ، شاید به قصه ها بره شاید با مرگ منو تو ، عاشقی از دنیا بره عروسک قصه ی من، سوختن من ساختنمه تو این قمار بی غرور، بردن من باختنمه عروسک قصه ی من، شکستنت فال منه این سایه همیشگی مرگه که دنبال منه عروسک قصه ی من ،زخم شکسته با تنت بمیرمت شکسته دل ،چه بی صداست شکستنت جفت های عاشقو ببین ، از پل ابی میگزرن عروسک قلبشونو ، به جشن بوسه میبرن اما برای عشق ما ، اون لحظه ی ابی کجاست عروسک قصه ی من ، پس شب افتابی کجاست عروسک قصه ی من ، زخم شکسته با تنت بمیرمت شکسته دل ،چه بی صداست شکستنت |
تنهايي
شبي از پشت يك تنــهايي نمناك و باراني |
ترانه نفرین از استاد ایرج
ترانه نفرین از استاد ایرج
نفرین،بر توای دنیا نفرین ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام کاروان مرگ من چون رسد،عمر پر گناه من طی شود آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم دیگرای خدا خستهام کردی،بر مرگم رضا خستهام کردی آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم از کاروان جدا شدم،در فراق او با لالههای وحشی صحرا نشسته ام ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام |
اکنون ساعت 11:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |