|
|
سایتگم سوخت سایتگم سوخت
سایتگمه سوزاندین سایتگمه سوزاندین خدااااا مالمه رماندین سایتگه مه سوزاندین خدااااا --------------------------------------------------------- خورش ماست کرمانشاهی ها هم از غذاهای خوب و اعیانیه مثلا ولی من دوست نداشتم از بچگی الانم که بزرگ شدیم و غر میزنیم مامان زحمت میکشه دیگه درست نمیکنه مگه واسه مهمانهای مخصوص تشریف بیارین براتون درست میکنیم . اره خانم افسانه توی تاپیک http://p30city.net/showthread.php?t=880 دوستم که اصفهانه نوشته که یه فرق اساسی اینجا و اونجا در سرد و گرم خوردن فرنیه ! ولی من هردوش رو خوردم هردوش خوبه مگه کار سختیه که ادم بر اساس حس و حال و سلیقه ش یه بار سردشو بخوره یه بار گرمش رو ؟ کلا خوشمزه س . |
|
عنوان نداریم :(
نقل قول:
من همش بیام شما رو راهنمایی کنم باز برو پشت سر من یواشکی به لنگم پشت سرم حرف بزن ولی بدون که بهم میگه الان یواشکی بهش گفتی که قیامته اومد بهم گفت ای تفرقه افکن :21: البته من خودم میدونم که رزی تنهایی قیامت اندر قیامته پس چی فکرکردی لنگه منو دست کم گرفتی؟ :15: |
زنده باشی خاله رزیتا
سپاس ادمین کلی خندیدم فک کردم واقعا اتش سوزی شد :d |
نقل قول:
چه کاری از دستمان بر میاد بگو انجام بدیم ادمین جان(ستاد روحیه دهی به ادمین عزیز);) الان دقیقا باید چه بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
متوجه بشیم شاید کمکی از دستمون براد |
نقل قول:
نقل قول:
:24::24::24::24: میبینم که نقشه ت باد کرده آقا مهدی :24::21::24::21::24: شکوفه جون چند روز پیش دنبال یه پست ساقی تو پاتوق میگشتم به یه پست آقا مهدی برخوردم پارسال همین موقع ها بود بعد از یه مدت غیبت من تازه برگشته بودم که کلی میخواست بینمونو بهم بزنه پیدا کنم اون پستو حتما میزارم ببینید ما که الکی الکی لنگه ی هم نشدیم برادر من:24::24: نقل قول:
سایتمو سوزندین سایتم سوخت خونه مو خراب کردین |
نقل قول:
|
چای میخواین یا نسکافه
بفرمایین http://www.up.vatandownload.com/imag...34l1t1vc12.jpg http://www.up.vatandownload.com/imag...ttld0pspa4.jpg |
صبح بخیر اچ ای وی
من کاپوچینو با کیک خامه میخوام لطفا بلده دوکوهی برام بیاره منتظرم |
فعلا زوده ،برو یه ساعت دیگه بیا
|
اگه زوده چرا تعارف قصردشتی میکنی
|
|
ما هم خسته ايم آقا مهدي يه چايي هم واسه ما بدين لطفا"...........
|
چشم آبجی
فقط باید صبر کنی تا آب جوش بیاد! |
اي بابا الان كه توي چاي ساز يك دقيقه اي آب جوش مياد ، البته چاي سازش پلاستيكي نباشه فلزي باشه ها :d
|
|
مرسي آقا مهدي ، چايي هم چايي هاي سنتي ، زندگي هم زندگي هاي سنتي ، امان از اين روزگار ماشيني :rolleyes:
|
سلامممممم
چطورین یا بهترین؟:d آنا مصبم درآمد! فقط آمدم سلام بدم به همه و بگم ای کسانی که از عدم حضور خانم ها سوء استفاده میکنین! دعا کنین امتحانامو خوب بدم وگرنه برگردم اساسی دعواس!{داش مشتی}:mad: |
سلام به همه دوستان ، ممنوونم از اسقبال گرمتون :53:
|
آقا رضا خوش اومدی
به قول آقا جواد یه گل دیگه به گلهای زیبای بهشتی اضافه شد .. خدا کنه فقط زودی پر پر نشه ! :d |
|
نقل قول:
|
آقا نظرتون چیه تیم فوتبال تشکیل بدیم
کوروش سر مربیه آریانا دروازه بان مهدی نارنجی مدافع هافبک چب سهراب هاژی مدافع هافبک راست شروین مهاجم امیر عباس هافبک میانی مهدی اچ ای مربی بدن ساز خودم هم با اجازتون میشم مدیر باشگاه :d مستقیم هم از لیگ برتر شروع میکنیم :21: |
نقل قول:
باشه میاریم پشت خط باکی نست مهدی جان:21: نقل قول:
نقل قول:
منم باید تو تیم فوتبال باشم البته از لیگ برتر که خیلی پایینه باید بریم از بوندس لیگایی چیزی شروع کنیم:21: |
نقل قول:
مربی دروازه بان ها خوبه :d |
نقل قول:
ولی منو دکتر تیم هم بزاری قبول دارم:d:d البته دوست دارم بازی هم بکنم نمیدونم والا........... |
پس من چی؟
خاله رزی نباشه، فوتبال بی فوتبال فقطم قرمز:d |
:21: |
:21:
ما پشت پرده باشیم که باید سه نفری بازی کنید:d همون گل کوچیک براتون بهتره:21: اعضایی که نام بردید، جز سه نفر، بقیه شون همیشه غایبن:24: مخصوصا سر مربی:d از سه نفر حاضر هم که یکی مدیر باشگاهه میمونه 2 نفر که یکیش مربی بدنسازه فقط یکی از اعضای اصلی تیمه "مهدی نارنجی مدافع هافبک چب":24: |
اِاِاِاِاِاِ؟
بچه ها دیدین چی شد؟ هیچ کس به آواتار این غریب آشنا دقت نکرد! اما من کاملا متوجه شدم جومونگه! صدبار بهش گفتم لپ تاپتو دست هر کسی نده مردم عکسارو بر می دارن! اینه! وقتی شما آقایون به حرف ما خانوم ها گوش نمی دین همینه دیگه! آقا مهدی قبل از اینکه دعوا کنیم، اومدم بپرسم(نخندی ها!:mad:)سیستم عامل ایفن چیه؟ چجوریه؟ این آخریش که به بازار اومده بود چطوره؟ بعدش هم این تکنولوژی که مثل فیلما یه صفحه تاچ اسکرین با زدن دکمه منو تو هوا باز میشه اسمش چیه؟(بیان عامیانه رو حال کردی؟{داش مشتی}) بعد هم یه مدل لپ تاپ پیشنهاد بدین لطفا که کارای یه کامپیوتری رو را بندازه خیلی هم خفن نباشه (مثلا یهو نگی MacBook) عمرش طولانی تر باشه مرسی دلم براتون هی تنگ میشه هی میگم دیگه نمیام اما بازم میام پس دیگه نمیام!:d |
نقل قول:
منم داور کارد قرمزم با خودم میارم :24: سعی میکنم عادل باشم هر کدوم یک کاررررررررررررررد:21: |
آیفون چیست؟ - راهنمای خرید لب تاپ
|
آقا لپ تاپ هرچی میخرید بخرید، Asus نخرید
شیطونه میگه یه تیم فوتبال بانوان تشکیل بدیما:d |
کشیدن حروف
|
حدس بزنید این کیه؟!!
jigili662 من که میگم از یزد نیست:d کاربران حاضر در انجمن: 773 (تعداد 8 عضو و 765 مهمان) بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 01:51 PM بوده است رزیتا, kiana, shokofe77, مهدی, jigili662, Jingol, donya elahi, poria |
نقل قول:
این جیگیلی مخفی هستش:d من میگم از یزد هستش |
هیس!
تولد آریاناست، لامپارو خاموش کنید، میخوایم سورپرایزش کنیم البته اگه این مهدی نارنجی بزاره "به گفته جمع کثیری از اهالی پاتوق حضور ایشان مانع سوت و کوری میشود" :d |
اکنون ساعت 12:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |