آنان که برای با هم بودن نیاز به دلیل مادی دارند ، مدتها پیش عشق را در خود کشته اند عشق جهان را میسازد ، نه جهان عشق را . . . |
امروز تو حتما به دیروز تبدیل میشود اما ممکن است فردای تو به امروز تبدیل نشود . . . |
|
|
. |
زندگی را دوست دارم به شرط آن که: (ز)آن زندان نباشد (ن)آن ندامت نباشد (د)آن در ماندگی نباشد (گ)آن گورستان نباشد (ی)آن یاس نباشد |
|
|
|
|
|
|
|
. |
. |
. |
. |
زندگی نه آنقدر شیرین و مرگ نه آنقدر تلخ است که انسان شرافتش را به آن بفروشد |
از درد های کوچک است که آدم می نالد
وقتی ضربه سهمگین باشد ، لال می شوی ... دل من از تبار دیوارهای کاهگلی است ٬ ساده می افتد، ساده میشکند، ساده میمیرد، دل من تنها سخت میگرید ... قوانین علم را به هم زده ای! نبودنت وزن دارد... واعظی پرسید از فرزند خویش هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت، هم کلید زندگیست گفت زین معیار اندر شهرما یک مسلمان هست آن هم ارمنیست |
در انتهاي شب نگراني هايت را به خدا بسپار
و آسوده بخواب كه او بيدار است!! |
گفتم :خداوندا / |
انجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک میریزد |
اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن ، در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است . (دکتر علی شریعتی) |
چه سرنوشت غم انگیزی که کرم کوچک ابریشم/تمام عمر قفس می بافت ولی فکر پریدن بود |
|
چنین گفت زرتشت : عاشق عاشقی باش. دوست داشتن را دوست بدار. از تنفر؛ متنفر باش. به |
امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار، شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد. |
اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد، صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد. |
زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد!!! دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داورــــــ0?ــــــــــ بازي تمام شد... زندگي را باختي |
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد |
هرگز متنفر نشو حتي از اون کسي که دوستش داشتي ولي حالا نداري |
دستت را به من بده تا از آتش بگذریم |
|
اگر دعا كنيم، ايمان خواهيم داشت، اگر ايمان داشته باشيم، محبت خواهيم نمود و اگر محبت كنيم، خدمت نيز خواهيم كرد. |
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد |
امام حسين (عليه السلام) فرمودند: |
پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم) مي فرمايند: |
پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم) مي فرمايند: اَقرَبُكُم غَدا مِنّى فِى المَوقِفِ اَصدَقُكُم لِلحَديثِ وَاَدَّاكُم لِلاَمانَةِ وَاوفاكُم بِالعَهدِ وَاَحسَنُكُم خُلقا وَاَقرَبُكُم مِن النّاسِ؛ نزديك ترين شما به من در قيامت، راستگوترين، امانتدارترين، وفادارترين به عهد، خوش اخلاق ترين و نزديك ترين شما به مردم است. (بحارالأنوار، ج75، ص94، ح12) |
اکنون ساعت 10:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |