![]() |
لحظه ای از دلتنگی
|
خسته و دربدر شهر غمم
شبم از هر چي شبه سياه تره زندگي زندون سرد كينه هاست تو دلم زخم هزارتا خنجره چي ميشد اون دستاي كوچيك و گرم به سرم دست نوازش مي كشيد بستر تنهايي ودرد منو بوسه گرمي به آتش مي كشيد چي ميشد تو خونه كوچيك من غنچه هاي گل غم وا نمي شد چي ميشد هيچ كسي تنهام نمي ذاشت به خدا هيچ كسي تنها نمي شد . 0 0 0 0 |
ای روزگار...
دیدی که سخت نیست تنها بدون من صبح میشود... شبها بدون من این نبض زندگی بی وقفه میزند فرقی نمیکند بامن........بدون من دیروز اگر چه سخت امروز هم گذشت طوری نمی شود فردا بدون من |
نقل قول:
ی تشکر براش کافی نبود :53::) |
متن ترانه اگه می دونستم - استاد ایرج
اگه می دونستم اگه می دونستم کی میای چشم انتظار میموندم غزل غزل ترانه سبز بهار می خوندم اگه می دونستم کی میای جونمو فدات می کردم چشامو جای اسفندونه با گریه میسوزوندم به پای خود رفتی ولی اومدنت با خداست بیا که با اومدنت شور قیامت بپاست گر چه تویی در دل من صفای محفل من راهی که رفتی انگاری یه راه بی انتهاست کاش صدای آشنامو بشنوی های های گریه هامو بشنوی کاش یه روز تو عمق اقیانوس عشق ناله های بیصدامو بشنوی اگه می دونستم کی میای چشم انتظار میموندم غزل غزل ترانه سبز بهار می خوندم اگه می دونستم کی میای جونمو فدات می کردم چشامو جای اسفندونه با گریه میسوزوندم به پای خود رفتی ولی اومدنت با خداست بیا که با اومدنت شور قیامت بپاست گر چه تویی در دل من صفای محفل من راهی که رفتی انگاری یه راه بی انتهاست |
غربت آن نیست که تنها باشی، فارغ از فتنه ی فردا باشی
غربت آن است که چون قطره ی آب، در پی دریا باشی غربت آن است که مثل من و دل، در میان همه کس یکه و تنها باشی |
Pink-Perfect
Made a wrong turn Once or twice Dug my way out Blood and fire Bad decisions That's alright Welcome to my silly life Mistreated miss placed Misunderstood Miss knowing it's all good It didn't slow me down. Mistaken Always second guessing Underestimated Look I'm still around Pretty, pretty please Dont you ever, ever feel Like you're less than Less than perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like you're nothing You're perfect to me You're so mean When you talk About yourself, you are wrong Change the voices in your head Make them like you instead So complicated Look how we all make it Filled with so much hatred Such a tired game It's enough I've done all I can think of Chased down all my demons I've seen you do the same The whole worlds scared So I swallow the fear So cool in line And we try, try, try But we try too hard And it's a waste of my time Done looking for the critics Cause they're everywhere They don't like my jeans They don't get my hair Exchange ourselves And we do it all the time Why do we do that ? |
make you feel my love-adele
When the rain is blowing in your face And the whole world is on your case I could offer you a warm embrace To make you feel my love When the evening shadows and the stars appear And there is no one there to dry your tears I could hold you for a million years To make you feel my love I know you haven’t made your mind up yet But I would never do you wrong I've known it from the moment that we met No doubt in my mind where you belong I'd go hungry I'd go black and blue I'd go crawling down the avenue No, there’s nothing that I wouldn't do To make you feel my love The storms are raging on the rolling sea And on the highway of regret Though winds of change are throwing wild and free You ain't seen nothing like me yet I could make you happy make your dreams come true Nothing that I wouldn’t do Go to the ends of the earth for you To make you feel my love To make you feel my love |
به سوی تو، به شوق روی تو ، به طرف کوی تو سپیده دم آیم ، مگر تو را جویم ، بگو کجایی نشان تو، گه از زمین گاهی ز آسمان جویم ببین چه بی پروا ، ره تو می پویم ، بگو کجایی کی رَوَد رخ ماهت از نظرم ... نظرم به غیر نامت کی نام دگر ببرم ... ببرم اگر تو را جویم حدیث دل گویم ، بگو کجایی به دست تو دادم ، دل پریشانم ، دگر چه خواهی فُتاده ام از پا ، بگو که از جانم ، دگر چه خواهی یک دم از خیال من نمی روی ای غزال من دگر چه پرسی زحال من تا هستم من ، اسیر موی تواّم در آرزوی تواُم اگر تو را جویم ، حدیث دل گویم ، بگو کجایی به دست تو دادم ، دل پریشانم ، دگر چه خواهی فُتاده ام از پا ، بگو که از جانم ، دگر چه خواهی .... |
برآنچه گذشت و آنچه شکست , |
اکنون ساعت 09:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |