![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ما خانوما هم که میایم وجدانا دانه یه بار آمدی ما ره ببری بیرون ببرمان عیدی برامان بخر کره یه ماه دیگه عیده ها:21::21: به نظر مه بهترین جا همو پاساژ ارگه{شیت شدن}{شیت شدن} |
سامولیکم جمیعا"
والا شرکت در این مراسم برای عموم آزاده،البته چون فعلا ماندیم که کجا بریم،در نتیجه بازم توش ماندیم... کوروش بسه زوان مانده که ماهاره کجا ببره. خانومای محترم هم زحمت نکشن که برای ما نقشه بکشن... خدا وکیلی گناه داریم... |
نقل قول:
نقل قول:
خب می گم چیز کنیم. خانوما جدا قرار بزارن. فعلا ماها یه جا جمع بشیم همدیگر رو ببینیم. حالا برا اینکه همه جمع بشیم وقت زیاده. من یه جای خوب هم به کوروش معرفی کردم. میگه بریم پارک کوهستان_:2:خو بریم چه بکنیم؟ فلافل بخوریم؟ بریم همونجا که من میگم خیلی هم شیک و سر حاله. پاتوقه همه روشنفکر ها و نویسنده ها و کلا هنرمند های کرمانشاهه. فقط یه مشکل داره که سیگار آزاده. بو سیگار خفه تان کرد تقصیر مه نیست. |
دو شنبه ساعت 5 بعد از ظهر چهار راه نوبهار کافی شاپ سحر ... (یونس میاد اطلاعات تکمیلی رو میده )
اقا و خانم و دیگران ... پسراتون دختراتون همسایه ها این وری ها اون وری ها هر کی تشریف میاره قدمش روی چشم .. میریم اونجا خوشمون نیومد خب 10 دقیقه بعد میریم جای دیگه یا هماهنگی دیگه ای میکنیم ... ما مخلص شمایم... |
نقل قول:
خب یه پارک سر چهار راهه نوبهار هست. یه قسمتش تاب و سرسره و اینا داره. بقل پارک که نگاه کنین یه کافی شاپ هست. یه تابلو نئون به شکله فنجان رو شیشه داره بالاش هم نوشته coffee .(حالا می بینی فردا تابلو نئون رو بر می دارن.) اسمش کافه سحره ولی خب رو شیشه هاش هیچی ننوشته. به قول کوروش میریم یه چایی قهوه ای چیزی موخوریم خواستیم می شینیم نخواستیم هم میریم جای دیگه.اگه پیدا نکردین شماره کوروش رو که دارین ازش بپرسین. منم شماره ام رو میدم کاری داشتین بزنگین در خدمتم: 09376076324 |
سلام مجدد اقا افشین گفت اون روز اونساعت نمیتونه
گفتم خب میذاریم یه روز دیگه ظاهرا به خاطر مشکل کاریشون تا 8 غروب تا اخر سال نمیتونن بیان خیلی دوست داشتم کاری کنیم که باهامون باشه اما برنامه این شد که فردا 2 شنبه همون ساعت 5 اونجا که یونس گفت بریم بچه ها هم هستند بعد ما (خدافق من و افشین و فردین ) دوباره چند روز دیگه یه جا دیگه میریم یا برنامه ی دیگه ای میذاریم .. بچه ها من واقعا دوست دارم بی تعارف باشین و نیازی به نامه من نباشه از همه عزیزان دعوت میکنم تشریف بیارین همسر دارین فرزند دارین با استادتون میخواین بیاین مادر محترمتون رو میارین هر چی باشه ما در خدمتتون هستیم ... یونس شماره ت رو از پست چند روز دیگه حذف کن که از طریق گوگل مشکلی برات پیش نیاد .. دوستای عزیزم برای هماهنگی با یونس ست بشین چون اون بیشتر اونجا رو میدونه کجاست و چیه . |
نقل قول:
تو باز کیلویی دعوت کردی؟ چه بابا و مامان و خاله و همسایه و اینا ؟{قاط}نه آقا فقط خودتان بیاین.:21:ای کوروش هم جو گیر شده. خو عروسی نیست خو.:24: موخای مشی تقی و خالو نقی و عمه خزال و اینا رم بیاریم؟:24: شمارم رو هم فردا بر می دارم. |
سلام همو طن عزیز :ما بچه های کرمانشاه همگی در خدمت شما هستیم تا به امید خدا سفر نوروزی امسال برای شما یک سفر فراموش نشدنی وپر خاطره باشه.پس روی ما حساب کن. پیشاپیش ورود شما به شهر تاریخ وعشق وهنر کرمانشاه خوش آمد میگویم.
|
سلام..خدمت دوستان گرامي
چشم روشن..بي من فلك زده قرار ميزارين..باشد كورش خان...اما به خدا من فردا نميتانم بيام...يعني اگه ميشد با شنگول ومنگولم ميامدم و يه پاركي هم اون ها رو ميبردم...اما خوش بگذره...جاي منم خالي به جاي منم يه فنجان قهوه تلخ بخورين... راستي من اكثر اوقات با دوقلوهام بيرون ميرم اگه يه موقع من وديدين بياين به هم معرفي بشيم ايجوري بهتره شايد همديگر شناختيم..چون واقعا اي شهر ما خيلي كوچيكه... به هر جهت خوش بگذره... |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 06:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |