پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

عسل بانو 02-21-2010 04:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرانک M (پست 128995)
من که قبلا گفتم ما هستیم ولی به جان جودم اینا مایه باخودشان نمیبرن بچه ها بیاین یه برنامه ای بچینیم تفریشانه بهم بزنیم یا اصلا بریم سر قرارشان مزاحمشان بشیم .دانه هی اسمی از ما نمیبره بریم نفت بریزیم توچایشان یه مشت گچ بریزیم تو فلافلشان :21:یا پشت سرشان دسته جمعی جیغ بکشیم بچشکانیمشان توز بکنیم تو چششان حالشانه بگیریم

ای خدا ا دس تو فرانک منم هستم اصلا بذار ببینم اینا میرن کجا دستور میدم کل برق او منطقه ره قطع کنن_چپله_چپله

نقل قول:

نوشته اصلی توسط carlos alberto (پست 129067)
هاي براي وه وه وه واي وه وه وه
اين بيت هوره تقديم به همتون
سلام اراي گشتتان گشكسيل عصاي دسيل
تازه حاتمه ايره چو خوشه خدا گيان

خوش آمدی دوست عزیز

نقل قول:

نوشته اصلی توسط fardin_fani (پست 129101)
توجه توجه

دوستان سلام
امروز کوروش با من تماس گرفت گفت واسه فردا قراره برو بچ کرمانشاهی رو ببره پیکنیک
می خواست بدونه هر کی امادگی داره تو قسمت کلوپ کرمانشاه اعلام کنه
ضمنآ اگر کسی جای خاصی روبرای پیکنیک مد نظر داره بیان کنه
از اوردن کادو جدآ خودداری کنید:d:d:d

کره یه فکر تازه کردم
ما خانوما هم که میایم وجدانا دانه یه بار آمدی ما ره ببری بیرون ببرمان عیدی برامان بخر کره یه ماه دیگه عیده ها:21::21:

به نظر مه بهترین جا همو پاساژ ارگه{شیت شدن}{شیت شدن}

Hiwa 02-21-2010 05:40 PM

سامولیکم جمیعا"
والا شرکت در این مراسم برای عموم آزاده،البته چون فعلا ماندیم که کجا بریم،در نتیجه بازم توش ماندیم...
کوروش بسه زوان مانده که ماهاره کجا ببره.
خانومای محترم هم زحمت نکشن که برای ما نقشه بکشن...
خدا وکیلی گناه داریم...

Younes 02-21-2010 07:46 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط زکریا فتاحی (پست 129156)
سلام دوستان.
یه مدتیه که ما اینجا نبودیم، چیا شده.

آقا مام هستیم.
راستی کوروش نبری بیرون ما رو دوباره له و ذرت مکزیکی بکه یته ناو حلقمان؟

ما فقط می خواییم شامپایین و کافی شاپ بخوریم:p:p:p:p:p

خدا کوروش به شما هم ذرت مکزیکی داده؟ نمیدانم ای بری چه ایجوریه. عشق ذرت مکزیکی کورش کرده. خو می میری ای همه ذرت مکزیکی موخوری. یه کم آدم خوبی باش کم حله حوله بخور. خو آخه ای ذرت مکزیکی چه داره تو خودت کشتی باشش. فنا فی الذرت المکزیکی شدی به علی.
نقل قول:

نوشته اصلی توسط عسل بانو (پست 129160)
کره یه فکر تازه کردم
ما خانوما هم که میایم وجدانا دانه یه بار آمدی ما ره ببری بیرون ببرمان عیدی برامان بخر کره یه ماه دیگه عیده ها:21::21:

به نظر مه بهترین جا همو پاساژ ارگه{شیت شدن}{شیت شدن}

میگم بعدا پاساژ ارگ موخاین کجاش بشینیم؟ رستورانش یه قران نمی ارزه.

خب می گم چیز کنیم. خانوما جدا قرار بزارن. فعلا ماها یه جا جمع بشیم همدیگر رو ببینیم. حالا برا اینکه همه جمع بشیم وقت زیاده. من یه جای خوب هم به کوروش معرفی کردم. میگه بریم پارک کوهستان_:2:خو بریم چه بکنیم؟ فلافل بخوریم؟ بریم همونجا که من میگم خیلی هم شیک و سر حاله. پاتوقه همه روشنفکر ها و نویسنده ها و کلا هنرمند های کرمانشاهه. فقط یه مشکل داره که سیگار آزاده. بو سیگار خفه تان کرد تقصیر مه نیست.

دانه کولانه 02-21-2010 10:14 PM

دو شنبه ساعت 5 بعد از ظهر چهار راه نوبهار کافی شاپ سحر ... (یونس میاد اطلاعات تکمیلی رو میده )
اقا و خانم و دیگران ...
پسراتون دختراتون همسایه ها این وری ها اون وری ها هر کی تشریف میاره قدمش روی چشم ..
میریم اونجا خوشمون نیومد خب 10 دقیقه بعد میریم جای دیگه یا هماهنگی دیگه ای میکنیم ...

ما مخلص شمایم...

Younes 02-21-2010 10:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 129248)
دو شنبه ساعت 5 بعد از ظهر چهار راه نوبهار کافی شاپ سحر ... (یونس میاد اطلاعات تکمیلی رو میده )
اقا و خانم و دیگران ...
پسراتون دختراتون همسایه ها این وری ها اون وری ها هر کی تشریف میاره قدمش روی چشم ..
میریم اونجا خوشمون نیومد خب 10 دقیقه بعد میریم جای دیگه یا هماهنگی دیگه ای میکنیم ...

ما مخلص شمایم...

چه هی ای طوری دعوت موکونی؟{قاط} جاش خیلی بزرگ نیست. کلا 19 تا صندلی داره. من یه میز 6 نفره برا آقایون رزرو می کنم خانوم ها هم اومدن قدمشون رو چشم یه میز هم برا اونا می گیریم.
خب یه پارک سر چهار راهه نوبهار هست. یه قسمتش تاب و سرسره و اینا داره. بقل پارک که نگاه کنین یه کافی شاپ هست. یه تابلو نئون به شکله فنجان رو شیشه داره بالاش هم نوشته coffee .(حالا می بینی فردا تابلو نئون رو بر می دارن.) اسمش کافه سحره ولی خب رو شیشه هاش هیچی ننوشته. به قول کوروش میریم یه چایی قهوه ای چیزی موخوریم خواستیم می شینیم نخواستیم هم میریم جای دیگه.اگه پیدا نکردین شماره کوروش رو که دارین ازش بپرسین. منم شماره ام رو میدم کاری داشتین بزنگین در خدمتم: 09376076324

دانه کولانه 02-21-2010 10:49 PM

سلام مجدد اقا افشین گفت اون روز اونساعت نمیتونه
گفتم خب میذاریم یه روز دیگه ظاهرا به خاطر مشکل کاریشون تا 8 غروب تا اخر سال نمیتونن بیان
خیلی دوست داشتم کاری کنیم که باهامون باشه
اما برنامه این شد که فردا 2 شنبه همون ساعت 5 اونجا که یونس گفت بریم بچه ها هم هستند بعد ما (خدافق من و افشین و فردین ) دوباره چند روز دیگه یه جا دیگه میریم یا برنامه ی دیگه ای میذاریم ..

بچه ها من واقعا دوست دارم بی تعارف باشین و نیازی به نامه من نباشه از همه عزیزان دعوت میکنم تشریف بیارین
همسر دارین فرزند دارین با استادتون میخواین بیاین مادر محترمتون رو میارین هر چی باشه ما در خدمتتون هستیم ...

یونس شماره ت رو از پست چند روز دیگه حذف کن که از طریق گوگل مشکلی برات پیش نیاد ..
دوستای عزیزم برای هماهنگی با یونس ست بشین چون اون بیشتر اونجا رو میدونه کجاست و چیه .

Younes 02-21-2010 10:58 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 129254)
سلام مجدد اقا افشین گفت اون روز اونساعت نمیتونه
گفتم خب میذاریم یه روز دیگه ظاهرا به خاطر مشکل کاریشون تا 8 غروب تا اخر سال نمیتونن بیان
خیلی دوست داشتم کاری کنیم که باهامون باشه
اما برنامه این شد که فردا 2 شنبه همون ساعت 5 اونجا که یونس گفت بریم بچه ها هم هستند بعد ما (خدافق من و افشین و فردین ) دوباره چند روز دیگه یه جا دیگه میریم یا برنامه ی دیگه ای میذاریم ..

بچه ها من واقعا دوست دارم بی تعارف باشین و نیازی به نامه من نباشه از همه عزیزان دعوت میکنم تشریف بیارین
همسر دارین فرزند دارین با استادتون میخواین بیاین مادر محترمتون رو میارین هر چی باشه ما در خدمتتون هستیم ...

یونس شماره ت رو از پست چند روز دیگه حذف کن که از طریق گوگل مشکلی برات پیش نیاد ..
دوستای عزیزم برای هماهنگی با یونس ست بشین چون اون بیشتر اونجا رو میدونه کجاست و چیه .

خو هی یه سپاسی از پست قبلیم بزنی جای دوری نمیره.
تو باز کیلویی دعوت کردی؟ چه بابا و مامان و خاله و همسایه و اینا ؟{قاط}نه آقا فقط خودتان بیاین.:21:ای کوروش هم جو گیر شده. خو عروسی نیست خو.:24: موخای مشی تقی و خالو نقی و عمه خزال و اینا رم بیاریم؟:24:
شمارم رو هم فردا بر می دارم.

mahoor662 02-21-2010 11:04 PM

سلام همو طن عزیز :ما بچه های کرمانشاه همگی در خدمت شما هستیم تا به امید خدا سفر نوروزی امسال برای شما یک سفر فراموش نشدنی وپر خاطره باشه.پس روی ما حساب کن. پیشاپیش ورود شما به شهر تاریخ وعشق وهنر کرمانشاه خوش آمد میگویم.

باران.ف 02-22-2010 12:12 AM

سلام..خدمت دوستان گرامي
چشم روشن..بي من فلك زده قرار ميزارين..باشد كورش خان...اما به خدا من فردا نميتانم بيام...يعني اگه ميشد با شنگول ومنگولم ميامدم و يه پاركي هم اون ها رو ميبردم...اما خوش بگذره...جاي منم خالي به جاي منم يه فنجان قهوه تلخ بخورين...
راستي من اكثر اوقات با دوقلوهام بيرون ميرم اگه يه موقع من وديدين بياين به هم معرفي بشيم ايجوري بهتره شايد همديگر شناختيم..چون واقعا اي شهر ما خيلي كوچيكه...
به هر جهت خوش بگذره...

fardin_fani 02-22-2010 01:08 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرانک M (پست 129127)
فردین بیخود برنامه نچین اگه مارو نبرین منو روناک و عسل بانو سایته میچوچانیم بهم

کی گفته شمارو نمی بریم شما مهمون های ویژه هستید ادرس بدین با لیموزین بیام دمبالتون:)

اکنون ساعت 06:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.