|
|
|
بي تو مهتاب ... بی تو مهتاب شبی باز ازآن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم شدم آن عاشق ديوانه که بودم در نهانخانه ی جانم گل ياد تو درخشيد باغ صد خاطره خنديد عطر صد خاطره پيچيد يادم امد که شبی با هم از آن کوچه گذشتيم پر گشوديم و در آن خلوت دلخواسته گشتيم ساعتی بر لب آن جوی نشستيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشای نگاهت. آسمان صاف و شب آرام بخت خندان و زمان رام خوشه ی ماه فرو ريخته در آب شاخه ها دست بر آورده به مهتاب شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به آواز شباهنگ يادم آید تو به من گفتی : (( از اين عشق حذر کن! لحظه ای چند برين آب نظر کن آب آيينه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است! تا فراموش کنی چندی از اين شهر سفر کن! )) با تو گفتم ( حذر از عشق!؟ ندانم سفر از پيش تو ؟ هرگز نتوانم نتوانم! روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نرميدم نه گسستم... )) باز گفتم که : (( تو صيادی و من آهوی دشتم تا به دام تو در افتم همه جا گشتم و گشتم حذر از عشق ندانم نتوانم! )) اشکی از شاخه فرو ريخت مرغ شب ناله ی تلخی زد و بگريخت... اشک در چشم تو لرزيد ماه بر عشق تو خنديد! يادم آید که : دگر از تو جوابی نشنيدم پای در دامن اندوه کشيدم. نگسستم نرميدم. رفت در ظلمت غم آن شب و شبهای دگر هم نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم نه کنی ديگر از آن کوچه گذر هم... بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم! |
|
|
یادمان باشد ... یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم وقت پرپر شدنش سوز و نوایی نکنیم پر پروانه شکستن هنر انسان نیست گر شکستیم،ز غفلت،من و مایی نکنیم یادمان باشد سر سجاده ی عشق جز برای دل محبوب دعایی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم |
سكاكى(سراج الدين سكاكى) از علماى اسلام بوده و در عصر خوارزمشاهيان مى زيسته و از مردم خوارزم بوده است . |
پاره اى از نوآوريهاى پزشكى مسلمانان |
اکنون ساعت 10:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |