متولدین امروز http://p30city.net/images/misc/birthday.gif آريانا (27) |
سلام
شکوفه جان 77 کجا رفت.:d |
نقل قول:
|
وای خدا چقدر زمان زود میگذره انگار همین دیروز بود آریانا کلاس اول بود :d رو ،رو میبینی ؟:d -------------------------------------------------------------------------------//// آقا این زمان چقدر زود میگذره واقعاً گاهی اوقات آدم دیوانه میشه امروز صبح بیدار شدم الان شبه !! من آخه نمیدونم چرا اون موقعهایی که باید اینطوری باشه ، نمیشه ولی همون موقعی که زمان بیشتری میخوای زمان مثل سوت سپری میشه !@ خلاصه ما هم الان داریم تو فرجه ها غلت میخوریم و ارسطو بازی درمیاریم ولی از شما چه پنهون تو آرزوی ارشد داریم له له میزنیم ! چه میشه که بشه ؟_:2: -------------------------------------------/////////////////////////// مهدی جان تو خودت یه پا استادی دیگه من عددی نیستم پیشت البته اگه منظورت از محمد من بوده باشم :d مـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــهـــــ ـــــــــــــــــــــــــــدی چه حالی میده من همیشه میخواستم یه روزی اینطوری بنویسم ولی الان که یادم انداختی گفتم یه بار امتحان کنم جالبه ها ! ================================================ |
نقل قول:
نقل قول:
|
دی را عاشقم :)
در کل دو نوع آدم توو دنیا وجود داره.اونایی که دی به دنیا اومدن، اونایی که دوس داشتن دی به دنیا بیان ! :p
کپی رایت بای شهاب حسینی |
|
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
:p جهت ثبت در تاریخ :d (این مهدی عجب چیزایی یادِ آدم میده ها.. هی وایِ من!) کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) Ghazal.banoo, آريانا, shokofe, مهدی, bigbang |
آریانا ما منتظر کیک هستیم هیج جا نمیریم همین جا هستیم {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
{شیت شدن}{جشن پتو}:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:: 41::41::41::41::41::41:
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} سوت سوت ، دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست !!!!!!!!!! ----------------=================================================== تعجب نکنید از آدمی هیچی بعید نیست :d |
|
نقل قول:
این مینا فندق هی به من میگه غزل تو همه چی دوس داری، کجاس ببینه من کیک و شیرینی دوس ندارم.شماها هی میگین کیک کیک من لواشک به دست دارم پستاتونو می خونم :d |
|
نقل قول:
نقل قول:
به خدا وختی دور و بریام یه ترم زبان و ریاضی بر میدارن من وخت امتحانا خواب و خوراک ندارم هیـــچ ، استرس نمره هاشونم میگیرم ! نقل قول:
نقل قول:
درس پس میدیم:d : کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) Ghazal.banoo, bigbang, مهدی, آريانا, رزیتا |
|
نقل قول:
آماده بودیا ...:d بلدی روو سرت بچرخی ؟ هلکوپتریه چیه اسمش همون.... بلدی؟ نقل قول:
|
نقل قول:
|
http://www.aaanything.net/wp-content...y_birthday.jpg
عکس خودمه حال میکنید:21: بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید |
نقل قول:
مرد باید سیبیل داشته باشه ! :24::24: |
آریانا نشد چند بار سعی کردم دوستام بهم میگن گلابی رو سرش نمیچرخه !:d اما من همچنان به سعی خودم ادامه میدم یه روزی کل معلق که میزنم حداقل ! مهم نیته !:d |
هی وای ِ من !
جمع کنید بریم .. صاحابش اومد !:42: کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (5 عضو و 0 مهمان) Ghazal.banoo, دانه کولانه, آريانا, bigbang, رزیتا |
حضور امپراطور :cool: |
نقل قول:
نقل قول:
شروین بلده ....هم پیانو میزنه هم گیتار کلا ساز زیاد میزنه ....هلکوپتریم میزنه انواع رقص جدی میگم...کلاس آموزشیم داره ..اینجوری نیگاش نکن ساکته.:d نقل قول:
|
ببخشید من باعث شدم همه ناراحت بشن کوروش ببخشید ناراحتت کردم اومدی یکدفعه رفتی الان من فکر میکنم هنوز از دستم ناراحتی آشتی باشه ؟ جون کوروش ناراحت نشو خوب زبونه دیگه ضامن نداره یه 2،3 باری جای اشتباه بزار نوکرتم :cool: ولی قول دیگه بچه خوبی بمونم،باشه قول |
جم کنید بچه ها شهرداری اومد چوب انار خیس خورده هم توی دستشه میگه این زیر صفحاتتون کاربرهای زیادی با الوان مختلف انلاین میشن تنوع رنگش باعث ازار عابرین میشه
سد معبر کردین اصلا بوی دود سوختگی موتور سایت که بماند همسایه ها رو اذیت میکنه گزارش هم شده بوی پای یکی از کاربران پاتوق باعث بی اشتهایی ساکنین محله آزاد شده جون هر کی دوست دارین پاتونو از کفشتون در نیارین وقتی میاین توی سایت درسته جای راحتیه همه دوستین با هم یا لااقل اونی که این کارو میکنه جورابشو سالی یه بار با خودش حمام ببره 2011 هم گذشت ما نتونستیم یه پولی جمع کنیم این سقف تالارهامونو ترمیم کنیم الان از بخش های مختلفی مثل موبایل و غیره به خاطر بارش فراوان توی اون ناحیه ها سقف سایت داره چیکه میکنه دیگه خلاصه همینا نه بیگ بنگ جان ناراحتی کدومه چیزی که من توی اون تاپیک نوشتم جدی بود و ربطی به حرف 30اسی نداشت من گفتم نشر اکاذیب نکن دوره ی تحصیلی تو با چوب خیس خرده ی انار دست ناظمها که معتقدی ناظمتون میزد و اشهد میخوندین خیلی متفاوته و بچه ها دادشون در میاد که به جرم نشر اکاذیب بندازیمت توی تالار تاپیکهای نیاز به ترمیم |
تبریک
آریانا جون تولدت مبارک
:53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53: :53::53::53::53: :53::53::53: :53::53: :53: این گل ها هم تقدیم به شما |
جل الخالق
آریانا دیشب 27 ساله بود، امروز 26 ساله شد:d همونطور که پس پریشب فرشته خانوم صبح که شد افسانه روژ شد:d |
نقل قول:
رزیتا جون با فرشته راحت نبودم :d دیدم با افسانه روژ بیشتر احساس آرامش می کنم {شیت شدن}پس فرصت رو از دست ندادم :21: |
دیدین چی شد؟ |
شکوفه جون همشو آق مهدی خورد، همش میگفت تا شکوفه نیومده بچه ها تمومش کنید
به منم نرسید وگرنه بی لنگه که نمیشه کیک خورد:d |
آخی تو هم نخوردی؟
میبینی ما چقدر مظلوم واقع شدیم خواهر جان؟ |
سلام بر عزیزان قهوه خونه ای
اول اینکه جناب اریانا تولدتون مبارک 1200 ساله شی غزلی خوشحالم که هستی بعد اقا مهدی چقد حرف زدی :24: دیگه امیذوارم حاضرین و غایبیین شاد سلامت باشن |
سلام به همه دوستان
سلام بر بانوی لب تاب دار "نقل قول":d جاتون خالی اینجا هوا ابریه، با اینکه سرما خوردم، نتونستم دووم بیارم یکساعتی رفتم پیاده روی، کلی روبراه شدم و برگشتم، کمرمم اصلا درد نمیکنه:d شکوفه جان، پارسا چطوره؟ دنیا خانوم کم پیدایی!! رادیو غزل دیشب کلی آهنگهای درخواستی رو پخش کرد:d بقیه خوبید، به قول هژی کجایید؟ دیشب تو تولد آریانا جای غایبین خالی بود |
سلام به همگي ،
امروز و ديروز هواخيلي خوبه ابري ابري ، با طبع و ميل دل گرفته ما . انشاا... كه همتون شاد و سرحال باشين ما رو هم دعا كنين . |
فرگل جان موقع پیاده روی همش تو ذهنم بودی
غیبت مهبا طولانی شده، کسی ازش خبری داره؟ |
نقل قول:
|
آقایون و خانوم ها جمیعا سلام!
بدون نقل قول: آقا مهدی آفرین که به فکر حقوقمی و راستش تو این اعصاب خوردی اون عکس جومونگ منو یاد اون موقع انداخت که برای ساختن گوگوریو زحمت می کشیدیم! هی...._:2: خوش تیپ شده بود ها!:d آریانا جون ببخشید که دیره اما بازم برام مهمه که بگم تولدت مبارک! آدرستونو برام بفرست که قرار شد با بچه ها بیایم کاری کنیم کلا بیخیال تولد شی!:d بازم میگم: دیگه نمیام!:d |
سلام |
اکنون ساعت 12:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |