سلام خدمت خوشكگم خوبي ابرا چوني منالگت چونه عيد تونيش مبارك حال شويت چونه سلام برسن اول سوال شما هيچ رفيق ناباب و اعتياد و خلاف و دزدي ممنوع ايما چند روژيه سرم فره شلوغه كارام زياد بيه و پروژگميش توچياس و يك يك قرمه غالي بيه بيا و ببين همين
سوال داش كوروش عرض كم خدمتت كه انسان توانمند است و هيچ غير ممكني براي اراده او وجود ندارد هر چيزي كه واقعا خواسته ادمي باشد به حكم خداوند و همت كائنات ميسر خواهد شد البت اگر خوب باشد براكم چرا آدمين اسمش دانه كولانه است |
خوب فکر میکنم دانه کلانه به زبان ما همون آش دندونیه که واسه بچه ها یی که میخوان دندون در بیارن میپزن و این اسم یه جورایی به این مساله مربوط میشه شایدم اون کوچولوی خواهر زاده ی نازشون
============================ ادمین : درست گفتی ولی من خواهر زاده ندارم اگه آیلینو میگی دختر خالمه 2 ماهشه... |
مخواستی شلم و دوینه باشه ؟ خب دانه کولانه به ای خوبی....
تا حالا شده توی خواب ببین از پرتگاه افتادی پایین یهو از خواب بپری ببینی از تو رختخواب یا تختخوابت افتادی پایین ؟ |
نه اصلا
چرا تو دنیا همه چیز به هم ربط داره؟ |
چون بي ربط وجود نداره
چرا ما ادما مو داريم |
آره من تا حالا چند بار تو خواب از پشت بام افتادم و فکر میکنم این برمیگرده به بچگیهام چون همیشه تصمیم داشتم یه کایت کوچولو درست کنم ببرم رو پشت بوم و بپرم پایین که هیچوقت نشد ولی همیشه خوابشو میبینم که از یه آپارتمان چند طبقه با سر سقوط میکنم
و بعضی وقتها هم خواب میبینم که از پشت فرمون از رو پل قره سو می افتم پایین خواب ما چقدر میتونه صحت داشته باشه |
نمیدونم آخه من همیشه خواب بی ربط میبینم
چرا مردن حقه؟ |
خب هر رفتی یه اومدی داره دیگه یه روز اومدیم یه روزم باید بریم
چرا بعضی گلها بدبو هستن؟ |
نمیدونم خدا خواسته که بدبو باشن حتما یه چیزی هست دیگه
چرا گل قشنگه؟ |
چون مظهر زیباییه
چرا بعضیها دلشون خیلی پاکه؟ |
اکنون ساعت 03:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |