تاري اين عكساي مبتذل چيه ميزاري..اما عجب ميخي رفته تو لپش
|
به اقا اريانا چطوري بابا رفته بودي چند تا فروم ديگه رو هم بتركوني شنيدم توسط پليس اينتر پل بعنوان ويروس تحت تعقيبي بابا راست گفتن ميگن خودتو پدر معنوي جا زدي چند نفري رو دزديدي خوردي راست ميگن معتاد كه بودي حالا ادم خوارم شدي:24::24::24::24::24:
|
نقل قول:
نه همه اينا شايعس ..من فروم ديگه نيستم ..فقط يك فروم هستم غير اينجا.. تاري من بايد برم واتيكان پاپ كندي شانزدهم دعوتم كرده ..اگه ما رو نديدي حلالمون كن{پپوله} اين فاطيما كو؟ اون كوروش رفته ..تو كاربريش از طرفش نوشته ..فكر كرده من دوگوشم:21:از دست خطش فهميدم خودش نيست كجايي دخملمممممممممممممم |
شرمنده ولي فكر كنم ديگه كاري از دست دكتري هم براي تو بر نمياد الفاتحه_باوکه-رو
|
نقل قول:
|
دوستان به خاطر خست اريانا فقط به صرف اب خوردن و فاتحه از راه دور دعوتيد از همه دوستان ممنونيم_باوکه-رو
|
نقل قول:
|
نداريم پول بابا پول نداريم همشو صرف مواد كردي تازه الان نگران جاتم هستيم ميذاري بسوزونيمت تا كم خرج تر باشه
|
نقل قول:
فقط يه جايي منو خاك كنيد ..درخت مرخت نباشه ..پس فردا از سر و كلمون ريشه ميشه بزنه بيرون |
باشه ولي گفتم ميسوزونيمت اينجوري رمانتيكتره:rolleyes:
|
اکنون ساعت 07:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |