در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر می شوی
|
" آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند ".
ماکدونال |
آنان که دانستند مردند
و آنان که ندانستند بردند |
دیگران را ببخش! نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند، بلکه فقط به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی
|
نمی دونم
باورم نمیشه دنیام داره با من راه میاد فردام عشق تو از من میخواد غمهامو دادم به دست باد دیگه نمی خوام که بمیرم باورم نمیشه اشکام دیگه از بی کسی نیست تنهام دیگه از نارسی نیست دستام با تو دیگه خالی نیست حس میکنم دیگه امیرم.0
|
بسیار زیبا است مرسی
|
دوست عزیز ورودتون به جمع خودمون رو خوش امد میگم
چه نیازی به گذاردن شماره موبایلتون در نوشته هست من با اجازه تون حذفش کردم ازتون دعوت میکنم فعالیتهای مفید رو ادامه بدید |
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت (دکتر علی شریعتی)
|
زندگي انسان ها در دورن ما شبيه به زندگي جوجه تيغي ها در فصل سرماست اگر از يكديگر دور شوند از سرما مي ميرند و اگر به هم نزديك شوند تيغ هايشان در بدن هم فرو مي رود . شوپنهاور
|
منصور حلاج عارف بزرگی که سخن اناء الحق را در تمتم گیتی فریاد کرد.
به هنگامی که او را به دلیل کفر به سر و سمت چوبه ی دار می بردند رهگذری آمد و گفت : عشق چیست؟ گفت:چیزی که امروز دانی و فردا و پس فردا. و چنین شد که روز اول به دارش آویختند.روز دوم به آتشش کشیدند و روز سوم خاکسترش را باد دادند. آری...و این است معنی عشق واقعی که بمیری بسمزی و به باد روی |
اکنون ساعت 04:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |