حاژی مشتی هستی:mad:
|
و اما نازنینم چشم آلوده كجا، ديدن دلدار كجا ؟ دل سرگشته كجا، وصف رخ يار كجا ؟ قصه عشق من و زلف تو ديدن دارد نرگس مست كجا، همدمي خار كجا ؟ سرِّ عاشق شدنم لطف طبيبانه توست ورنه عشق تو كجا اين دل بيمار كجا ؟ هر كه را تو بپسندي بشود خادم تو خدمت عشق كجا، نوكر سربار كجا ؟ كاش در نافله ات نام مرا هم ببري كه دعاي تو كجا، عبد گنه كار كجا |
صبح جمعه بود . مثل همیشه با صدای اذان از جا برخاست . به اطرافش نگاه کرد و بعد ... آرام آرام ابر چشمان زیبایش شروع به باریدن کرد و با صدایی لرزان گفت : -آقا جون ... ! ... آقا جون ... ! ... -چرا نیومدی ؟! صورتش خیس اشک بود ... از جا بر خاست ... آب بر صورتش ریخت و بر دست های کوچکش ... سجاده ای سبز ... چادری سفید ... الله اکبر ... بوی گل یاس فضای اتاق را پر کرده بود و نوری سبز ... اشک از چشمان زیبایش فرو می ریخت و بر لبان خشکیده اش فرو می نشست ... دست های کوچکش را بالا برد ... بالای بالا ... -خدا جون ... خدای مهربونم ... تا کی باید منتظر آقا بمونم ؟ تا کی ؟ -خدا جون ... آقا دلش گرفته ! ... از این همه دو رنگی . از این همه سیاهی ... -خدا جونم سلامتی آقا رو از تو می خوام ... یه موقع مریض نشه !!! |
سلام به همه دوستان |
سلام به همه
ممنون شکوفه جان، منم دلم برا همتون تنگ شده خسته نباشی از امتحان و مریض داری مهبا چند روز پیش اومده بود، ولی اینجا نیومد به هر جال خیالمون راحت شد که حداقل حالش خوبه ادمین عزا داره، حال همه مون گرفته س آره آقا مهدی نیست، بقیه هم نیستن همگی خوش باشید:53: |
کوروش عزاداره ؟؟
|
|
شکوفه خانم درساتو خوب بخون....دل به درس بده میخوام شاگرد اول بشی{داش مشتی} |
نقل قول:
راست گفتی با جواد الان فلکه گاز بودیم جاتون خالی حسین ظهر پیشمون بود سهراب رفته کازرون ، فکر کنم تا یکشنبه اونجا باشه آقا مهدی که نیست اینجا سوت و کوره ، فکر کنم جمعه ها عصر پیداش میشه |
سلام گلهای زیبای بهشتی :53:، رفتم تو پاتوق شیراز ، ولی کسی نبود مثل اینکه اینجا هم کسی نیس ، بهتره برم تو پاتوق کرمانشاه:cool: |
نه بابا ، این جواد در حال فراره ، تا میرسم بهش میره یه جای دیگه
|
بدو بدو
به به سلام اقا mahdi بلاخره یه گل پیدا شد:53: ، حالا بدو دنبالم ، اگه منو گرفتی . هیشکی نمیتونه منو بگیره:24::24::24: |
|
مهم
سلام این خبر تعقیب و گریز من و اقا مهدی رو باید غزل خانم تو شبکش پخش کنه البته ، به طور کامل تا که بچه ها بدونن اقا مهدی با چه رنج و مشقتی تونست منو بگیره ؛ غزل خانم زحمت کشیده و این خبر رو از شبکه رادیو ییتون پخش نمایید . با تشکر:cool: |
نقل قول:
مخصوصا گلبرگ جون آره من و مهرگان رقابتی می خونیم واقعا هرکی کمتر بخونه برنده اس! اما مهرگان اونم نمی خونه! مشکوک می زنه!:d{داش مشتی} نترس من خودم عروست می کنم فقط 50% اون طرف هم اوکی بشه!:21: |
دعا....
آنا مینا جون، آقا مهدی، آقا حسین، شکوفه جون، رزیتا خانوم، فرگل جون، غزل بانوی گل، آریانای46 ساله،آقا سهراب آقا مهدی اچ ای آقا جواد و اینا و اینا کجایین؟{قیژه}
بچه ها می دونین چیه؟ منو مهرگان گناه داریم!_:2: آخه رشته ما بخدا درسهای یه واحدیشم پروژه داره!{قاط} ما ترم قبل برای آزمایشگاه پایگاه داده 5 نمره پروژه تحویل دادیم. خو پس برامان دعا کنین! نه فقط ما، برای همه اونایی که امتحان دارن من خودم برا همه آروز موفقیت می کنم!:53:{پپوله} |
سلام به همه |
خوشحالم که اینجام
سلام بر همه ی دوستان عزیزم
چند وقتی به خاطر کارهایی که داشتم کنارتون نبودم دلم براتون خیلی تنگ شده بود ممنونم که به یادم بودین و ببخشین که نگرانتون کردم درسته که نبودم ولی ولی هر روز پست ها تون رو با گوشی می خوندم تا رو هم تلنبار نشه هیچی هم درس نخوندم و زمان زیادی هم نمونده تا کنکور ارشد ولی باز خدا بزرگه به همه کسانی که تازه اومدن خوش آمد میگم به کسانی که ترفیع درجه داشتن تبریک میگم به کسانی هم که تولدشون بوده تبریک میگم و شرمنده همگی هستم خیلی دوستتون دارم |
:dمودم گرفتیم |
خطر خندیدن
|
سلام
خوبین خسته نباشین من امروز اولین امتحانمو دادم فعلا برم کار دارم اقا مهدی برم لب تابم بردارم تا خراب نشده :d:d |
|
نقل قول:
مبارک باشه. پس میشه باهات صحبت کرد :d |
|
مهبا جون میدونم شرایط سختی داری...عزیزم کاملا درکت میکنم چون این شرایط طی کردم |
|
|
|
|
شکوفه خانم با مودم جدید این پست مفیدی هست که میزنی {B Adabi} |
|
سلام
به همه دوستان :53::65::53: اهههههه |
سلام بروبچ
می بینم که چند روز من نبودم همه بودن وچند روزی که من بودم همه نبودن{قاط} مهدی سبزه نارنجی کجا بودی نبودی خاله رزیتا جات سبز کازرون بودم رفتیم نرگس زار خیلی جای با صفایی بود پر از گلهای نرگس:53: انشاالله با همه دوستان تشریف بیارید کازرون جاهای دیدنی زیادی داره:53: راستی لنگه جانتون چطوره درسهاشو خوب خونده براش ارزوی موفقیت می کنم:41: این کل حسین ما هم مثل اینکه دوباره ناراحته کی اذیتش کرده {قاط}{قاط} مهدی اچ ای وی تو چطوری من نم یبینی خوشحالی:p;):d جوادی گلم تو چطوری گل مل جدید اضافه نشده یادم بیار یه خواهش از ادمین بکنم اگه ممکنه بزاردت مدیر گلخونه :53::53::53::53: Ali.p80تو چطوری پسر چه خبر از گویم کلستان کی بریم گویم (بگی منو):53: مملی چطوری مشتی خوب داری مثل بوردوزل پست میزنی بابا یکی جلوی اینو بگیره وگرنه 4روز دیگه سایت تبدیل میشه به پی سی سی ممل:53: سلام اقا بهنام دلمان براتون تنگ شده جون قدیمی مشتی هستی:53: عزیزانی را هم که اسمشونو نبردم ارادت دارم خدمت همگی :53::53: :53: :53: |
نقل قول:
ایشالله که اینجوری جیبهام پ پول باشه:d حقوق دادن کوروش هم جز شایعات شیرین هستش :24: نقل قول:
نقل قول:
اوهوممممممممممم :d:d نقل قول:
دیگه اینجوری هستش دیگه زیاد از اینجور موارد پیش میاد من هم سبزم هم نارنجی :24: جهت ثبت در تاریخ :d کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) مهدی |
شبکه...
همگی سلام
دیگه همه با هم کنتور می ندازین؟ نقل قول:
امروز شبکه امتحان دادم به پی سی سیتی تبریک میگم! راحت شدم! فقط ... فقط .... حیف نمی شه همه چیو تو جمع گفت!:mad: نقل قول:
نقل قول:
آقا مهدی من امتحانامو خوب بدم حقوقم مال شما!{داش مشتی} |
نقل قول:
همه با هم کنتور میندازیم کسی از خودنویس نیفته الان اون عصبانیتها رو برای استخدام کارگاه بازی زدید برای قبضه کردن درسها زدید برای موضوعی که تو جمع نمیشه گفت زدید برای انا زدید برای هیچکدام این انا کیه :d صرفا جهت ثبت کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (1 عضو و 7 مهمان) مهدی |
با حضور کاراگاه رزی:d بازم دنبال کاراگاه می گردید{قاط}:o:confused:
حقوق منم مال آقا مهدی:21: حسین حداقل بیا بگو از چی ناراحتی فرزندم dl: اینم به یاد آریانا:d |
آنا
آنا ضمیر اشاره مخاطب غایب ناشناخته اس که از دیرباز تا الآن کاربرد داشته و داره!
آنا مه هر وقت تانستم بگم کُرَه یعنی چه، اونم برات میگم عصبانیت صرفا برای آقای بـــــــــــــــــــــــله: استامون بود! کارآگاه زری جون من خودم بهت سرنخ میدم (نخ نمی دم ها!:d) امروز امتحان ساختمان داده داشت مهرگان جون انشالا که خوب بوده هنوز ازش خبر نگرفتم اما همین الآن بهش اس میدم |
سلام
کجایین بچه ها مودم جدید مبارک باشه دکتر شکوفه مینا بد نبود امتحان:65: |
خرابی و قطعی مدام اینترنت
دوستان من یه سوال دارم......... از کی بزسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی وایمکس داره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟ می خوام ببینم خطوط شما هم قطعی داره؟؟؟؟؟؟؟ ما از صبح تا خالا قطع بودیم ..... هر چی هم تماس می گیریم .... در جواب می فرمایند رسیدگی می کنیم تماس می گیریم خدمتتون عرض می کنیم ... ولی باز آش همان کاسه همان.... این یک روز در میان همین برنامه رو داریم{قاط} |
اکنون ساعت 10:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |