![]() |
اعصابم خیلی خط خطیه!!!:((
لعنت به این زندگی:( |
نقل قول:
نقل قول:
منم با آبیته بی نهایت موافقم... نقل قول:
|
بخاطر اینکه همه چی جبره!!!هیچ چیزی اختیار نیست...
این یه دروغ محض هست که میگن انسان اختیار داره!!:( هیچ چیز اونیکه آدم میخواد نمیشه!!:( |
ادم مختار به اختیار در انتخاب چند گزینه ی جبری از پیش تهیه شده س ...
ادم محبوس در یه اتاقه فقط اجازه داره هر کجا که خواست بشینه مختار زیر یه چارچوب محدود جبریه . مثلا یه زندانی ازاده که غذاشو نخوره یا بخوره میتونه کتابش رو برعکس بخونه میتونه کفش هاش رو تا به تا پا کنه میتونه خودش رو با چنگال غذاش بکشه یا با قطع کردن رگش زندان بان که توی اتاق بزرگتریه هم توی زمان کارش تنها مختاره یه سری کارهای محدود رو انجام بده اسمش اختیار داشتنه اما نهایتا اونم زندانیه ... حالا هر چی روبه بیرون تر میری یه عده اختیار بیشتری دارند اما باز هم اسمت موجود مختار به انتخاب یک سری چیز جبریه .... شما به قناریتون اب و دونه دادی اون فقط این اختیار رو داره که هرکدوم از این دو رو که شما براش تعیین کردی بخوره یا نخوره ... اختیار اینو نداره که الان فلان چیز دیگه رو بخوره یا نخوره ... به هرحال ... نظر من در مورد ازادی و جبر و اختیار ادما اینه ... |
آره راست میگی اما از ناراحتیم اصلا کم نمیشه!:(
|
عزیزم چرا ناراحتی خوب ؟!!!!!!
|
حس میکنم له شدم!!!همیشه فکر میکردم هر کاری که بخوام می تونم انجام بدم و بهش برسم مهم اینه که بخوام!
اما الان می بینم به هر دری که میزنم اون در بسته هست و باز نمیشه!:( بخشی از رویاهام داره نابود میشه!!:| |
every body donat know where hi did he go?is fool
|
نقل قول:
همه ی ما به نوعی دچارشیم |
آره...کاری دیگه از دستم بر نمیاد....فعلا منتظرم ببینم چی میشه!!:|
مرسی عسل عزیزم:* |
اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |