نقل قول:
مهدی هفت رنگ :24::21::24::21::24::21: نقل قول:
نقل قول:
اونوقت شما دنبال کاراگاه میگردید:24::21::24::21: مهدی رنگارنگ اینقدر حقوق میگیرییه کمکی هم به ما بکن :24:;):21: ارادت دارم خدمت همه کاربران |
نقل قول:
نقل قول:
این قدر میخندی دل درد نگیری |
|
[QUOTE=GolBarg;240424]
افسانه جان من وایمکس ایرانسل دارم... |
دقت کردین فقط یه ایرانی میتونه بعد از چند روز کنگر خوردن و لنگر انداختن و استراحت وقتی پاش میرسه خونه خودش بگه آخیش هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!!! :d |
نقل قول:
اما به دلایل مختلف از جمله محبوبیت و عدم سوت و کوری قهوه خونه بعلت حضور ایشون مصلحت نبود بهشون دست بند بزنیم{داش مشتی} نقل قول:
فعلا درساتو خوب بخون وگرنه سر حرفم هستما;) آریانا داره دلاراشو میشمره:21: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
اول سلام :53: |
دردسر
نقل قول:
یعنی اینکه .... خیلی زور داره کلی هزینه بدی ...خط با سرعت بالا بگیری .... که همیشه بتونیم استفاده کنیم... ولی در طول هفته 4 روزش قطعه ( البته تو این یه هفته ده روز اینجوری شده ) تازه به خاطر همین بری یه خط ایرانسل هم بخری ... هر دقیقه هم بری شارژ برای این سیم کارته بخری ........ هر دفعه هم 20 دقیقه تا نیم ساعت باهاشون صحبت کنی تا مشکلت حل شه ولی نشه ... تجسم کن ببین چه شکلی میشیم {قیژه} |
سلام
سلام به همه دوستداران پی سی سیتی :cool: :24::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::24: برد استقلال رو به همه ابی ها تبریک می گم:65: |
سلام |
سلام بروبچ{داش مشتی}
مادر جان شکوه مگه خندیدن جرمه شما عادت داری به همه چی گیر بدی شدی داروغه سایت{قاط}{قاط}{قاط}{قاط} :24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24:{داش مشتی} خنده بر هر درد بی درمان دواست منم زیاد میخندم تا هیچوقت مریض نشم (خدا خودش رحم کنه)یه کاری بکنید مادر جان شکوه نخونه سلام سبزه نارنجی منظور بدی نداشتم عزیئئئئئئئئئئزم شما بزرگتری ببخش بخشش از بزرگانه ارادتمند همه کاربران پی سی سهراب هاژی دوستتون دارم یه دونه ولی مردونه |
نقل قول:
خوب بخند اصن هیچی ننویس فقط آیکون خنده بزار دوقبضه مریض نمیشیا:d |
نقل قول:
سلام شکوفه جون ...ممنون ایشاالله ..هر کجا هستی خوش باشی:53: |
سلام به همه:53: |
بدون شرح
سلام :53::53::53: زیبای بهشتی امروز خیلی کسل هستم ، اصلا حال و حوصله ندارم، چیزی برای گفتن ندارم . طبق معمول ... نفر اول تا سوم این گل مال اونهاست:cool: |
سلام:)
تقدیم به همه ی کاربران عزیز: خاطرمان باشد به یاد هم باشیم. شاید سالها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت از کنار هم بگذریم وبگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود... به یاد هم بودن قشنگ ترین هدیه ای است که نیازی به با هم بودن ندارد... |
سلام خاله رزی |
سلام به همگی دوستان
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: تقدیم به تمامی دوستان |
21/10/1390
سلام بچه ها خوبین
خوشین سلامتین بهترین احوال شما ...... :d بله امروزیه امتحان دادیم امتحان که نبود بله استادیم(مثل بابا شاه بخونید):dبرای 5 تمره پایان ترم یه امتحان صد نمره ای با 60 دقیقه وقت گرفت:mad:{قاط} بله بعد منم انقد خوب :65:خونده بوذم که کمتر از نیم ساعت همه سوالا رو جواب دادم{قاط} بعد از هفت هشت سال امروزامتحان تشریحی با این عظمت تو دادم :p (چون پیام نوری بودم){قاط}بله حتما بعدا نمره های درخشانمو در همین سایت رو نمایی خواهید کرد ;) |
سلام به دوستان همتون گلین ولی عمرتون مثل گل نباشه:cool:
|
آنا جمیعا سلام
آنا من میرم تو تاپیک کرمانشاه یه چیزی می نویسم بعد بر میام برم همه جا سر بزنم، یهو استرس می گیرم میگم دختر برو درستو بخون! دفعه بعدی از اینجا شرو میکنم فردا صب امتحان دارم ایشالا خوب امتحانمو بدم، میام اینقدر می حرفم که بیرونم کنین! پسردایی مهدی هنوز تو فکر اون حقوق هستم! اینجا همیشه روشن هست و روشن هم باشه انشاا...! همتونو دوس دارم دعام کنین! راسی امروز مهرگانو دیدم! بقیه شو بعدا میگم! بای بای |
دعا
صبا جان سلام... من هم برای همه ی اونایی که امتحان دارند دعا می کنم ..... :53:
|
خوش باشین
:53:سلام بروبچ:53:
اسم نمیبرم چون تعداد زیاده ماشاالله اگه بخوام اسم ببرم باید80000تا اسم توNتا صفحه بنویسم بینام ارادت دارم خدمت همگی کاربران گل پی سی خفن این تقدیم به صاحبش (از گفتن اسم معذوریم)چون جانمان را دوست داریم :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21: :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: خدا به من رحم کنه اینم تقدیم به برو بچ قهوه خونه پی سی یه امشبو بی خیخی {شیت شدن}{پپوله}{جشن پتو}:53:{داش مشتی}{پپوله}{شیت شدن}:53::cool:{داش مشتی}{جشن پتو}{شیت شدن}{پپوله}:24:{داش مشتی}:24:مرافه {جشن پتو}:){جشن پتو}{شیت شدن}{پپوله}{قاط}{پپوله}{شیت شدن}{جشن پتو}:cool:{داش مشتی}:){جشن پتو}{داش مشتی}{جشن پتو}{شیت شدن}:cool:{داش مشتی}{پپوله}:53:{جشن پتو}{شیت شدن}{داش مشتی}:cool:{جشن پتو}{پپوله}:53:{داش مشتی}{قاط} {داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی} جون من فقط یکم آرومتر اگه آدمین برسه منو میندازه بیرون ناظر ها رو چکارشون بکنم واااییی چه اشتباهی کردم برو بچ تو رو خدا منو لو ندید وگرنه کارآگاه بهم دستبند میزنه میبردم زندون |
سلام :)
حاژی تبریک تیمتون هم اگه خدا بخواهد برد :d |
اره دیگه اینهمه خوشحالی هم بخاطر برد پرسپولیسه
پرسپولیس دنیزلی همینه همینه :41::41::41: |
جهت ثبت در تاریخ پی سی سیتی
ساعت03:22 کاربران حاضر در انجمن:340نفر(1عضو339مهمان) SOHRAB_HAZHII |
بچه ها امتحان دارین ؟موفق باشید
انا من اون موقعه ها هر موقع حس درس خوندن بهم دست میداد 5 دقیقه چشمامو میبستم اون حسه از بین میرفت خیلی خوب جواب میده امتحان کنید:24: |
سلام بر همگی :53:
امیدوارم حال همگی خوب باشه {پپوله} آبجی فرانک خیر مقدم دلمون برات تنگ شده بود :53: امروز باید منتظر باشیم تا صبا بیاد و با خوشحالی از امتحانش بگه{شیت شدن} و آقا مهدی از پلیرش برامون تعریف کنه {جشن پتو} غیبت غایبین داره زیاد میشه زودتر کاش ازشون خبری بشه ;) مراقب خودتون باشین دوستتون دارم :53: این هم برای ثبت در تاریخ چون هیچ وقت اسم خودم توی ثبت در تاریخ های قبلی نبوده فردا خواستن حقوق بدن به من هیچی نمی رسه چون اسمم نبوده در تاریخ:d کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) مهبا |
نقل قول:
آخه ما هرکاری مکنیم ای درس دس از سرمان ورنمیداره! نقل قول:
خوب بود و منم خوشحالم! خدا رو شکر! دوستون دارم شب میام کامل میحرفم فعلا برم انگلیسی! |
نقل قول:
آنا خدایی دروغ چرا اوجورم خوشم نمیاد!{داش مشتی} نقل قول:
« داشتم می رفتم برم، دیدم آمد گرفت نشست، گفتم بذار برم بپرسم ببینم میاد،نمیاد، دیدم میگه نمخام بیام! برو بذار بگیرم بخواوم!» :) نقل قول:
چرا کنجکاو شدی؟ دوس نداره با آقایون صحبت کنه!:p نقل قول:
با من فقط قهر نکن! یک کیفی داره قهر کردن! بچه ها من رسما از الآن ده دقیقه قهرم صرفا به نیت تجدید قوا!:21: نقل قول:
پسر دایی اینجا تا شماهستی ما لنگ می ندازیم آقا!:cool: |
نقل قول:
به به فرانک خانوم از این ورا :d صفا آوردید. (مهبا بدو بیا صفا هم با فرانک خانوم اومده :d) نقل قول:
هنوز پلیر رئیس خونه نرسیده یا اومده من چون آدرس محل کار رو دادم و امروز تا 7 شب جایی دیگری بودم خبر ندارم یا نیومده نقل قول:
اگه دیدی کامپیوتر نمیفهمه چی میخواهی خیلی با احترام یک مشت محکم بر روی کیس می زنی اگه فهمید که هیچ اگه نفهمید از پنجره آویزانش میکنی تا کمی بترسه یهو نندازیش بیرون:d دیگه چیزی برای حرف زدن نبود گفتم گیر بدم به آنا :d دیگه گیر نمیدم بابا;) این کنتور که میندازیم مثل حضور غیاب است که طبق اون حقوق میدن :d ************** دیشب جواب نوشته بودم اما تا خواستم ارسال کنم اینترنت قطع شد. جمیعا حالتان خوبه |
سلام :53: |
|
نقل قول:
سلام آقا مهدی من واقعا دیگه نگران صفا بودم گفتم شاید با فرگل گیان رفته ماموریت :d پس روز یکشنبه منتظریم از پلیر رئیس خونه برامون بگی :) |
جمیعا سلام
همچنان به دعا کردن برای اوناییکه امتحان دارن ادامه بدین!:53:{پپوله}:):cool: نقل قول:
نقل قول:
مرسی رزیتا جون خودمم خیلی خوشم آمد! تازه بعدش به این نتیجه رسیدم که چقدر مه خودم اوجوری حرف زدم حواسم نبوده!:d |
تعطیلی
مثل اینکه امروز کسی خیال نداره بیاد یه سر اینجا ..... مثلا تعطیله ها .... نکنه رفتید ........ گشت و گذار {قاط}
باشه نیاید من هم دارم میرم:65: |
سلام به همه دوستان
:cool::cool::cool: :cool::cool::cool: :cool::cool::cool: |
سلام دوستای خوبم
نقل قول:
کی توی این ایام امتحانات حوصله بیرون رفتن داره؟؟؟؟؟:confused: |
ترانه گل گلدون-سیمین غانم
|
اکنون ساعت 07:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |