![]() |
نه قربون شکلت بحث حرف تو نیست
خوب شد که اصلا پیش اومد توی اینجا از این حرفا نزنیم پس چی بگیم بهتر که حرفی بزنیم که به دردی بخوره.. من که گفتم خرفای ما و تو اینا شوخیه و اصلا ایرادی نداره اما چیزهایی دیگه ای وجود داره که امیدوار به حذفش از شهرمون هستیم .... |
ادمين خان يه سؤال دارم چرااسمت و گذاشتي دانه كولانه نكنه روزگار انقدربد باهات تاكرده كه حسابي كوليدي(پختي)
|
نقل قول:
سلام فریما خوش اومدی.. شما هم کرماشانی و هاوشهری هستی ؟ در هر حال به جمع ما خوش اومدی... دانه کولانه... دلائل زیادی داره برای انتخابش ... هوووو.... خب میشه گفت ای چیزایی که گفتی خیلی دور نیست ... یه دانه که پخته شده باشه به هر حال دیگه رشد و نمویی نداره اما از طرفی میشه گفت پخته و کامل شده و به هدفش رسیده هر کدوم از 2 تای بالا میتونهباشه.... اما خب در کنار اینها خوش مزه ست ... واژه قشنگیه ... و غذایه که خیلی کم خورده میشه در طول سالهای زندگی .. .و به بچه های کوچولو و نازنین هم گفته میشه ... دانه کولانه یعنی آش دندانی... این پست شما رو به این تاپیک اوردم چون جاش اینجا بود |
ولي ادمين عزيز من هم فكر مي كنم اگه اسمتونو عوض كنيد و يه اسمي بگذاريد كه بغير از كرمانشاهي ها هم بدونن چيه بد نيست البته ببخشيد اين فقط يك پيشنهاد هست اين جسارت رو ببخشيد ...
|
دانه كولانه خيلي خوشحالم كه عضو سايتي شدم كه ادمينش انقدر با فرهنگ باشه خيلي مدبرانه داري سايت و اداره مي كني خيلي كم پيش مياد تو اين دوره زمونه مديران سايت اينطوري باشند باوركن راست مي گم آبرو هرچي كرمانشاهي و خريدي .
|
به به چه خوري ايره باااااااا اي همه منالين كرمانشان خوب منالين خوب گوش بكين ايمه تاري قشنگه چش قشنگه هستم با توجه به قدمت سن اينجانب دف بد كه تيدين ايره اول به تاري سلام كين بعد وگرد آدمين قسه كين {B Adabi}
|
تشکر از فرگل فریما و فاری !
در مورد اسمم و فرگل.. اختیار داری جسارت چیه مرسی که نظر دادی... ولی خب من به دانه کولانه راضی ترم این اسم بیش از 4-5 ساله که در نت دیگه داره کار میکنه و الان دیگه جا افتاده و به هر حال عده ای میشناسن... اینو قبول دارین که یونیک و اختصاصی باشه خیلی مهمه الان هر کی دانه کولانه رو بشناسه میدونه منم نشناسه هم که خب نشناخته اما بگن ادمین مثلا کوروش خب عمومی تره ... و جالبه اتفاقا ضریب نفوذت رو شاید یه وقت بتونی بفهمی که چند تا غیر کرد دانه کولانه رو شنیده اند به همون مقدار یعنی نفوذ داشتی... و جدای از همه ی اینها من این اسمو دوست دارم در هفته بیش از 20 تا نامه دارم که دانه کولانه یعنی چی و من معمولا کامل تضیح میدم... .... و فریما خانم ... اختیار داری ... ایجوریا نیست من یه شیاد حرفه ای هستم که با این حرفها برای خودم سعی میکنم وجهه ی خوبی بخرم شما باور نکن :21: ما چاکر همه ی بچه های خوب اینجا و کرماشان و ایلا و اولام هستیم... اقا تاری سلاملیکم روژت وخیر ما کوچیکیم قربان امری ندارین ؟ |
سلام منالکان چونین ؟
دانه گیان عده ای چیزه مه به هر کی میگم دانه کولانه فوری می شناسدت منالی بیان در مورد زیبایی های شهرمان بگیم گیر دادیم رو قمه و چاقو که چه بشه مثبت ها را بگیم که ای منفی ها به چشم نیاد مثلا همی عکس کاربری مه اگه گفتین مال کجاست تو شهر خودمانه همه هم رفتن حتی هیوا که سراب نیلوفر نرفته حتمی رفته اینجا حالا بگین که کجاست |
جناب تاري
سلام چرا حسودي مي كنيد اينجا كه ديگه بحث سن و سال در ميان نيست ادمين مديره احترامش هم واجبه اگه هم حرفي باشه اول به اون مي گيم .... قبول ...... |
نخير نه قبول حرف تاري يه كلامه ديه نبينم رو حرف داش تاري قسه بكيناااااااااااااااااااا
خو حالا خوبي براكم چوني كسي نظري در رابطه با خرابي هاي بيستون اي اثر باستانيش نيره من فره ناراحتم چون متاسفانه مسئولين نه مراقبتي و يانه كن و نه دلسوزي و از همه بدتر خومان از همه بدتر يمان نه رعايت انصاف و نه رعايت نظافت در اوره كيم نظر شما چيزه |
اکنون ساعت 07:55 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |