![]() |
http://www.gtalk.ir/images/icons/%287%29.gif دخترها . پسرها در گرفتن پول از عابر بانک
پسرها با ماشين ميرن به بانک، پارک ميکنن، ميرن دم دستگاه عابر بانک کارت رو داخل دستگاه ميذارن کد رمز رو ميزنن، مبلغ درخواستی رو وارد ميکنن پول و کارت رو ميگيرن و ميرن دخترها با ماشين ميرن دم بانک در آينه آرايششون رو چک ميکنن به خودشون عطر ميزنن احتمالاً موهاشون رو هم چک ميکنن در پارک کردن ماشين مشکل پيدا ميکنن در پارک کردن ماشين خيلی مشکل پيدا ميکنن بلاخره ماشين رو پارک ميکنن توی کيفشون دنبال کارتشون ميگردن کارت رو داخل دستگاه ميذارن، کارت توسط ماشين پذيرفته نميشه کارت تلفن رو ميندازن توی کيفشون دنبال کارت عابربانکشون ميگردن کارت رو وارد دستگاه ميکنن توی کيفشون دنبال تيکه کاغذی که کد رمز رو روش يادداشت کردن ميگردن کد رمز رو وارد ميکنن ۲دقيقه قسمت راهنمای دستگاه رو ميخونن کنسل ميکنن دوباره کد رمز رو ميزنن کنسل ميکنن به دوست پسرشون زنگ ميزنن تا نحوه وارد کردنه صحيح کد رمز رو بهشون آموزش بده مبلغ درخواستی رو ميزنن دستگاه ارور (خطا) ميده مبلغ بيشتری رو درخواست ميکنن دستگاه ارور (خطا) ميده بيشترين مبلغ ممکن در خواست ميکنن انگشتاشون رو برای شانس رو هم ميذارن پول رو ميگيرن برميگردن به ماشين آرايششون رو توی آينه عقب چک ميکنن توی کيفشون دنبال سويچ ماشين ميگردن استارت ميزنن پنجاه متر ميرن جلو ماشين رو نگه ميدارن تو خیابون یکطرفه دنده عقب میگیرن دوباره برميگردن جلوی بانک از ماشين پياده ميشن کارتشون رو از دستگاه عابر بانک بر ميدارن. (حواس نمیذارن برای آدم) سوار ماشين ميشن کارت رو پرت ميکنن روی صندلی کنار راننده آرايششون رو توی آينه چک ميکنن احتمالاً يه نگاهی هم به موهاشون ميندازن میندازن توی خيابون اشتباه برميگردن ميندازن توی خيابون درست پنج کيلومتر ميرن جلو ترمز دستی رو آزاد ميکنن. (ميگم چرا انقدر يواش ميره) البته آقا پسرای محترم خیلی خوشحال نشین تو پستهاي بعدی جبران می کنم |
زن گرفتم شدم اي دوست به دام زن اسير من گرفتم تو نگير چه اسيري که ز دنيا شده ام يکسره سير من گرفتم تو نگير بود يک وقت مرا با رفقا گردش و سير ياد آن روز بخير زن مرا کرده ميان قفس خانه اسير من گرفتم تو نگير ياد آن روز که آزاد ز غمها بودم تک و تنها بودم زن و فرزند ببستند مرا با زنجير من گرفتم تو نگير بودم آن روز من از طايفه دُرد کشان بودم از جمع خوشان خوشي از دست برون رفت و شدم لات و فقير من گرفتم تو نگير اي مجرد که بود خوابگهت بستر گرم بستر راحت و نرم زن مگير ؛ ار نه شود خوابگهت لاي حصير من گرفتم تو نگير بنده زن دارم و محکوم به حبس ابدم مستحق لگدم چون در اين مسئله بود از خود مخلص تقصير من گرفتم تو نگير من از آن روز که شوهر شده ام خر شده ام خر همسر شده ام مي دهد يونجه به من جاي پنير من گرفتم تو نگير:21::21::21: اين مطالب را جدي نگيريد وآقايون محترم لطف كنيد وهمسر اختيار بفرماييد وگرنه با اين همه دختر خوب چه كنيم:p |
5 سوال که بهتره خانومها نپرسند! طنزپنج سوال مهم در زندگی زناشویی |
۲۰دلیل که به دختر بودنت افتخار کنی!!!
2- به سادگی آب خوردن می تونی چند تا پسر رو تو کوچه به جون هم بندازی.(روشش رو خود خانما بهتر می دونن.پس نیازی به نوشتن نیست!!) 3- هیچ موجود دیگه ای مثل تو تا این حد ریزبین و بادقت نیست که در یک نگاه، مارک کفش زری خانم یا مدل موهای کبری جونو بفهمه. 4- خوب می تونی نقش بازی کنی. 5- آنقدر زود همه چی رو می گیری که شش سال زودتر از اقایون به تکلیف می رسی. 6- بزرگترین پوئن:خیالت از بابت سربازی راحته!صد سال سیاهم که دانشگاه قبول نشی ککتم نمی گزه. 7- تو اماکن عمومی با خیال راحت می تونی جیغ و داد راه بندازی چون به هر حال کی وجودشو داره که رو یه دختر صداشو و احیانا خدایی نکرده دستشو بلند کنه؟!! 8- در تاریخ جهان به زیرکی معروفی. 9- می تونی هزار بار هم فیلم رومئو و ژولیت رو ببینی و باز گریه کنی. 10- و مهم تر اینکه هیچ وقت از گریه کردنت خجالت نمی کشی. 11- یه چیز باحال:هم دامن می پوشی و هم شلوار! 12- بهشتم که زیر پای امثال شماست. 13- فقط تویی که می دونی بوی خاک بارون زده تو شبای پاییزی چه جوریه. 14- از قدیم گفتن:پشت هر مرد موفقی زنی باذکاوت بوده. 15- هیچ کی نمی دونه دقیقا تو فکرت چی می گذره؟فروید، پدر روانشناسی جهان گفته:بزرگترین سوالی که هرگز پاسخ داده نشده و من هم هرگز پاسخ ان را نیافته ام این است که یک زن چه می خواهد؟ 16- چند تا از جنگ های بزرگ تاریخ جهان به خاطر عشق شدید مردها به جنس تو بوده. 17- نماد الهه عشق، زیبایی، جنگ و عقلانیت در یونان باستان به شکل زنه. 18- یادت باشه که خداوند، تمام جهان رو به خاطر برکت وجود یک زن افرید.(خانم فاطمه زهرا) 19- با اینکه از مردا ضعیف تری ولی لازم نیست صدتا کلاس کاراته و تکواندو و از این جور چیزا بری…به یه چنگ و گیس کشی بسنده می کنی. 20- هزار جور مدل خنده ،داری که هر کدوم رو یه موقع تحویل بقیه می دی. |
21 راه اذیت کردن دخترا !!
|
انواع زن
زن مدل هارد دیسک: همه چی یادش میمونه، تا ابد! زن مدل رم (RAM):از دلبرود هر آن که از دیده برفت! زن مدل ویندوز: همه میدونن که هیچ کاری رودرست انجام نمیده، ولی کسی نمیتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: میگنخیلی هنرها داره ولی شما فقط برای چهار نیاز اصلیتون ازش استفادهمیکنین! زن مدل اسکرین سیور: به هیچ دردی نمیخوره ولی حداقل حوصله آدمباهاش سر نمیره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارینمشغوله! زن مدل مولتیمدیا: کاری میکنه که چیزهای وحشتناک هم خوشگلبشن! زن مدل سیدی درایو: هی تندتر و تندتر میشه! زن مدل ایمیل: ازهر ده تا چیزی که میگه، هشتتاش بیخوده! زن مدل ویروس: به نام «عیال» هممعروفه. وقتی که انتظارش رو ندارین، از راه میرسه، خودش رو نصب میکنه و ازهمه منابعتون استفاده میکنه. اگر سعی کنین پاکش کنین، یک چیزی رو از دستمیدین، اگه هم سعی نکنین پاکش کنین، دار و ندارتون رو از دست میدین! {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
می دونين چطوری ميشه خانمها رو توی سني مختلف با توپها مقايسه كرد؟
يه خانم توی سن ۱۸ سالگی مثل توپ فوتباله... ۲۲ نفر دنبالش هستن توی سن ۲۸ سالگی مثل توپ هاكيه... ۱۰ نفر دنبالش هستن توی سن ۳۸ سالگی مثل توپ گلفه... ۱ نفر دنبالشه توی سن ۴۸ سالگی مثل توپ پينگ پنگه... ۲ نفر هی از خودشون دورش می كنن و به طرف مقابل پاسش ميدن توی سن ۵۸ سالگی مثل توپ جنگيه... كسی جرات نمی كنه از ۱۰ متريش رد بشه |
امريكا: |
|
زن خوب برای ازدواج باید سه تا خصلت داشته باشه : 1 - نجیب باشه یعنی با جیب آدم کاری نداشته باشه ........... 2 - خانه دار باشه یعنی از خودش خونه داشته باشه. 3 - مثل ماه بمونه یعنی شبها بیاد و صبح بره (بره خونه باباش) |
اکنون ساعت 07:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |