![]() |
|
باز باران بارید |
دلم تنگ است
ای کاش رویای مرا تعبیر بود |
گاهی حجم دلتنگیهایم انقدر میشودکه دنیا باتمام وسعتش برایم تنگ میشود......
دلتنگم.... دلتنگ کسی که گردش روزگارش که به من رسید از حرکت ایستاد..... دلتنگ کسیم که دلتنگیهایم راندید.... دلتنگ خودو...خودی که مدتهاست گم کرده ام.... گذشت دیگر ان زمانکه فقط یک بار ازدنیا میرفتیم.... حالا یکبار از شهر میرویم یک بار از دل میرویم ویک بار از یادودر اخر چنبار از دست.... |
1/1/1391غزل دلتنگی"
غزل دلتنگی"
هر چند که دلتنگ تر از تنگ بلورم با کوه غمت سنگ تر از سنگ صبورم اندوه من انبوه تر از دامن الوند باشکوه تر از کوه دماوند غرورم یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر می کنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم بگذار به بالای بلند تو ببالم کز تیره ی نیلوفرم و تشنه ی نورم قیصر امین پور |
تمام سپاسم از آن کسیست |
✿ツ لـا بـه لـای ِ تــوضـیــح الـمَــسـائـل دِلـَـم را مـیـگـَـردَم !
تــا بـبــیـنَـم چـه شـُــد کـــه بـــه یـکــبـاره ، دیــدَنَـتـــ را بَـــر مَـن حـَـرام کـَـردی . . . !!؟ ✿ツ http://static.cloob.com//public/user...756c3e285f-300 |
روزگاری در گوشه ای از دفترم نوشته بودم...... تنهائی را دوست دارم چون بی وفا نیست |
دلتنگ نشدی . . .
وگرنه می دیدی زیباترین خاطره ها , کشنده ترین میشوند.. |
12/1/1391 یک ماه بعد (دلم تنگ است)
نـمی دانـی که چـقــدر
دِلـــم بـرایـت تـنـگ شـده است! تـک تـک روزهــا را پـشت سـر مـی گـذارم کـارهـایـم را به انـجــام مـی رسانم آنـگاه که بـایـد لـبـخـنـد می زنـم حـتی گـاه قـهـقـهـه می زنـم ولـی قـلبـا تـنهایِ تـنها هـسـتـم. هـر دقـیـقـه یـک سـاعـت و هـر سـاعـت یـک روز طـــول می کشد آنـچـه مــرا در گـذراندن ایــن دوران یـاری می کند فـکــر به تــو است و دانـسـتـن ایـن که بـه زودی در کـنـار تـــو خـواهـم بـود . . . http://static.cloob.com//public/user...de1741aa9f-300 |
نگـــــــران نباش،
" حــــال مـــن خـــــوب اســت " بــزرگ شـــده ام ... دیگر آنقــدر کــوچک نیستـم که در دلـــتنگی هـــایم گم شــوم! آمـوختــه ام،که این فـــاصــله ی کوتـــاه، بین لبخند و اشک نامش" زندگیست "... آمــوختــه ام که دیگــر دلم برای " نبــودنـت " تنگ نشـــود . . . راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خــــــــوب یاد گـــرفتــه ام ... " حــــال مـــن خـــــــوب اســت " ... خــــــوبِ خــــوب |
با ناتوانی دستهایم چگونه در نی لبک روزهای گرم و طولانی حکایت دلتنگیها را ساز کنم و با چه امیدی عبور دقیقه ها را در ساعت زمان به نظاره بنشینم ؟! ای تجسم عشق دلم تنگ است اغوش توست ، تا در فضای مه گرفته یک صبح بارانی شادمانه سر بر شانه ات گذارم و آرامش را ، در نگاه آبی تو جستجو کنم نسیم اجازه حضورش را با دستهای تو خواهد گرفت در میان موهای آشفته و خیس ام .... اینجا کنار پنجره ها باز هم پرنده ای میخواند آهنگ پرواز را و ربنای خواهش من در تاریک روشن یک غروب برای آزادی دستهایم از درد طنین یک ترانه خواهد شد.... |
گاهی دلم تنگ تو میشود !
به اجبار آرام میگیرم ... چه اجـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــبار تلــ ــــــــخی.. |
هر کس مرا بیند گوید تو چه خوشبختی
خوشبختی اگر این است لعنت به چنین بختی......... |
گاه دلتنگ مي شوم
دلتنگتر از همه دلتنگي ها گوشه اي مي نشينم و حسرت ها را مي شمارم و باختن ها را، و صداي شکستن ها را... نمي دانم من کدام اميد را نااميد کرده ام و کدام خواهش را نشنيدم و به کدام دلتنگي خنديدم که اين چنين دلتنگم. دلتنگم، دلتنگ |
✿ツ جـای خــالی اَتــــ را دَرز میــگیــرَم
بَخیــه میــزنــم حـــالا دلَـــم تَنگـــ شــده بـــایَـــد بشــکافََمَــش خیـــاطـی شــایَـــد؛ امـــا اصــلا رفــو کــاری بَلــــد نیستَـــــم . . . ✿ツ http://static.cloob.com//public/user...11ffdf95ce-300 |
فاتحه ای چو آمدی |
میان این همه فرض های به درد نخور دنیا
فرض کن تو هنوز دوستم داری و یکی ازهمین پنجشنبه ها دلت برایم تنگ می شود فرض کن |
دیر آمدی باران...دیر
من در جایی... در حجم نبودن کسی خشکیدم... |
دلم تنگ است
مثل لباس سال های دبستانم مثل سال های ماموریت های طولانی پدر که نمی فهمیدم وقتی می گویند کسی دور است یعنی چقدر دور است. |
ماییم وباغی که حتی یک شاخه میخک ندارد
با آسمانی که شوق پرواز لک لک ندارد وه روزگار غریبی است، قرنی پر از درد و وحشت مادر تبسم ندارد، کودک عروسک ندارد مهتاب و دریا و جنگل، عطر گل و بوی پونه خواهد شد آخر فراموش این را دلم شک ندارد |
آسـمـان ِ چـشمـانـم در آرزوی دیـدنـت |
|
تنهایی به این معنی نیست که کسی نباشه
تنهایی یعنی اونی که دوستش داری نباشه !!! |
لباس هایم که تنگ می شد
می بخشیدم به این و آن ولی دل تنگم را ، حالا چه کسی می خواهد !؟ |
صبح امروز کسی گفت به من، تو چقدر تنهایی! |
خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم تو ای والاترین مهمان دنیایم بدان آغوش من باز است شروع کن! یک قدم با تو، تمام گامهای مانده اش بامن |
|
دلتنگ که باشی. . .
آدم دیگری میشوی. . . خشنتر.. . عصبیتر. . . کلافه تر و تلخ تر. . ! |
امروز…
انگار کسی آمد… و هوای دلتنگی ات را … هی در آسمان اتاقم پاشید … و تو نبودی…… |
بوی اسرار نیمه شب می اید
و من مست در محراب - و ضو با شراب دانه های تسبیح به اسارت عصیان کرده اند . صدای ایه های عشق می اید - - دانه های تسبیح ایمان اوردند و از بند گریختند و رها شدند -اواز رود موقع رفتن چه بود ؟ - امید ابشار برای رسیدن چه بود ؟ سپید مشکی من انصاف داشته باش بهانه ی تو برای ذخیره ی قاصدک چه بود ؟ |
چترم باز باشد یا بسته فرقی نمی کند! |
تـــو
هــــــمیشه در یــــــاد منی آسمان به آسمان کـــــوچه به کوچه رویا به رویــــا هــــر جایی که می نگرم با مــــنی امــا ... ... دلــــم برایت تـــــــــــنگ می شود !!! http://static.cloob.com//public/user...23798a1404-300 |
دلـتنگـــــی هـــــای من به تـــــو رفتـــــه اســـــت
آرام می آینـــــد در سینـــــه می نشیننـــــد دیگـــــر نمیرونـــــد... http://static.cloob.com//public/user...567295d9ba-300 |
هر کجا هستم ، باشم، آسمان مال من است! چه اهمیت دارد؟ پنجره، فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است! چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید! چترها را باید بست ، زیر باران باید رفت! دوست را، زیر باران باید دید! عشق را، زیر باران باید جست |
دلـــــــم تــــــنــــــگ شـــــــــده |
دلم تنگه از این تنهایی مبهم / دلم میترسه از حس بدون من |
دلتنگی خوشه ی انگور سیاه است |
رفتی حالا به کی بگم خیلی دلم تنگه برات |
تن ترانه دلتنگ از شهرام صولتی
نمی دونم چی باید گفت از اون حرفای شیرینت |
اکنون ساعت 11:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |