|
اگه تو مال من بودی ماه از چشات طلوع می کرد |
|
ای عاشقان ای عاشقان ، گلایه دارم از جهان |
دوباره دل هوای باتو بودن کرده |
راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی ، هرکه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ، راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی ، عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم . |
|
تو را چون نقش دريا دوست دارم تو را چون عطر پاك گلها دوست دارم منم چون ماهي افتاده در خاك تو را مانند دريا دوست دارم بخند اي غنچه گلزار هستي كه من خنديدنت را دوست دارم به باغ خاطره اي لاله سرخ http://blogfa.com/images/smileys/24.gifتو را تنهاي تنها دوست دارم |
دیگه از همه بریدم ، حال قلبم زار زاره
آرزوهامو فروختم ، مسیرم سمت مزاره جاده غریب اشكام ، چراغ قرمز نداره دعا كن بمیره چشمام ، تا دیگه هرگز نباره حلقه هاى انتظارم ، حالا از همه جدا شد به چه سختى عشقو كاشتم ، با یه باد اونم فدا شد گل اعتماد و له كرد ، دست هر كسى سپردم خواب كشتن منو دید ، دل هر كیو كه بردم چى بگم وقتى یه رنگى ، واسه هیچكى آشنا نیست به گوش كسى نخورده ، بى وفایى رسم ما نیست!!! |
|
" افسار دلم دست خدا بود چنين شد اي واي اگر دست خودم بود چه مي شد؟ مقصود دلم مهر و وفا بود چنين شد گر مقصوددلم جورو جفا بود چه مي شد؟ " |
همچنان، که عاقبت پس از همه شب بدمد سحر ناگهان نگار من ، چنان مه نو آمد از سفر من هم ، پس از آن دوری بعد از،غم مهجوری یک شاخه ی گل ، بُردم به برش دیدم ، که نگارِ من سرخوش ، ز کنار من بُگذشت و به بر، یار دگرش |
به کجا باید رفت بعد از آن خاطره ها که همه هستی من از آنهاست؟ من به هر جا که قدم بگذارم من به هر سو که نظر اندازم همه جا چهره توست همه جا خاطره دارم از تو خدا حافظ . . .
خداحافظ . . .
خداحافظ . . .
ولی هرگز نخواهی رفت از یادم |
کاش در دهکده عشق فراوانی بود
توی بازار صداقت کمی ارزانی بود کاش گر کمی لطف به هم میکردیم مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود |
هواي باران داشت نگاه غمگينم
چه تلخ مي رفتي چه تلخ شيرينم شب جدايي با تمام محجوبي تو را صدا مي زد سکوت سنگينم ستاره ها گفتند که باز مي آيي چه زودباور بود دل دهن بينم |
كاش آنروز كه دل را به نگاهتباختم
هواي طوفاني دلم را با نم اشك چشمانت سيراب مي كردم كه اكنون بخاطر قطره اي التماس نكنم |
خداوندا تو میدانی ... منم ، دلتنگ دلتنگم منم ، یک شعربیرنگم منم ، دل رفته ازچنگم منم ، یک دل که ازسنگم منم ، خواهم کسی همدم منم ، آواز طولانی منم ، شبهای بارانی منم ، انسانیم فانی منم ، از عشق گویانم منم ، دردست درمانم منم ، آمد به لب جانم خداوندا ! بمیرانم ! |
مي ترسم از نبودنت...
و از بودنت بيشتر!!! نداشتن تو ويرانم ميكند... و داشتنت متوقفم!!! وقتي نيستي كسي را نمي خواهم. و وقتي هستي" تو را" می خواهم. رنگهايم بي تو سياه است ،و در كنارت خاكستري ام خداحافظي ات به جنونم مي كشاند... و سلامت به پريشانيم!؟! بي تو دلتنگم و با تو بي قرار.... بي تو خسته ام و با تو در فرار... در خيال من بمان از كنار من برو من خو گرفته ام به نبودنت....... |
من عشق را در تو تورا در دل دل را در موقع تپیدن و تپیدن را به خاطر تو دوست دارم
من غم را در سکوت سکوت را در شب شب را در بستر و بستر را برای اندیشیدن به خاطر تو دوست دارم من بهار را به خاطر شکوفه هایش و زندگی را به خاطر زیباییش و زیباییش را به خاطر تو دوست دارم من دنیا را به خاطر خدایش خدایی که تورا خلق کرد دوست دارم........ |
یکی بود یکی نبود ، زیر گنبد کبود .... یه غریب اشنا
دل جونمو ربود اینجوری نگام نکن گل یاس مهربون اون غریبه خودتی تا ابد پیشم بمون |
کاش می شد تو جنگلا،یه کلبه داشتیم من و تو
زمین و شخم می زدیم ،دونه می کاشتیم من تو خودمون خونه می ساختیم ،دستامون گلی می شد آهن و بتن نبود،دیوارا،کاگلی میشد وقتی هیزم می آوردم تو میشستی رو به روم می چکید نم نم بارون رو درختا روی بوم آتیش کلبه به را بود ،دیگه سردت نمی شد غم نون زانو می زد،حریف مردت نمی شد کاش رو کول آدما خورجینی از غصه نبود عشق آدما به هم فقط توی قصه نبود کاشکی رو سر گلا منت باغبون نبود واسه امنیت شهر ،گزمه و پاسبون نبود |
ما که رفتیم ولی یادت باشه دیوونه بودیم واسه تو یه عمر اسیر تو کنجه این خونه بودیم ما که رفتیم ولی این رسمه وفداری نبود قصه ی چشمای تو واسه ما تکراری نبود ما که رفتیم حالا تو میمونی و عشقه جدید میدونم چند روز دیگه میشنوم جدا شدید ما که رفتیم ولی مزده دستای ما این نبود دله ما لایقه اینکه بندازیش زمین نبود ما که رفتیم ولی کن قدرتو دونسته بودیم بیشترم خواسته بودیم ولی نتونسته بودیم ما که رفتیم ولی دل ندادیم به عشقه کاغذی |
نگرانی هایم را دور می ریزم
نداشتنت را نادیده می گیرم قلبم را سرکوب می کنم دلتنگت نمی شوم ...................... ......................... ............................ این روزها دروغ هایم زیاد شده اند |
من با عشق آشنا شدم
و چه کسی این چنین آشنا شده است ؟ هنگامی دستم را دراز کردم ،که دستی نبود. هنگامی لب به زمزمه گشودم ،که مخاطبی نداشتم. و هنگامی تشنه ی آتش شدم ،که در برابرم دریا بود و دریا و دریا |
مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است ، من که به معجزه ی عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد ، هرچه شد بادا باد
|
ميخواهم بداني همه چيز در تو خلاصه ميشود
تمام تمام سرنوشت من و هست هايم..... |
آسمان بارانی است اشك من هم جاری است شاید این ابر كه می نالد و می گرید از درد من است آخر آيا ابر هم - از دلم با خبر است شاید او می داند كه فرو خوردن اشك قاتل جان من است من به زیر باران از غم و درد خودم می نالم اشك خود را كه نگه می دارم با یه بغض كهنه من رهایش كردم باز زیر باران من به زیر باران اشكها می ریزم همگان در گذرند باز بی هیچ تامل در من سر به سوی آسمان می سایم؛ من نمی دانم... صورتم بارانی است یا آسمان بارانی است |
هر شعری که از دلتنگی بود، من برای تو نوشتم ... |
غربت عشق ...
http://www.gtalk.ir/images/smilies/%2852%29.gif چو بغضی کهنه در غربت اسیرم چو آهی کز صدای خفته سیرم من اینجا مانده ام تنها خدایا همین روزاس که در غربت بمیرم ببین اینجا پرنده رو زمینه یه عمره خواب ِ پرواز و می بینه در اینجا پشت ِ هر آهوی معصوم ببین گرگی نشسته در کمینه!! در اینجا باید از خوبان جدا بود مث ِشبنم غریوی بی صدا بود !! در اینجا زندگی تلخه خدایا چقد سخته غریبی آشنا بود !! در اینجا قلب صاف و صادقی نیست میان گریه هاشان هق هقی نیست ! در این دنیای تلخ بی مروت دریغا ای دریغا ، عاشقی نیست |
وقتی که تورفتی
http://photo-skin.ir/gallery/albums/...r-Light258.jpg وقتی که تو رفتی خورشید نمرده دریا و بیابان خدا دست نخورده وقتی که تو رفتی، قلبی نشکسته اشکم نشده سیل و مرا سیل نبرده وقتی که تو رفتی انگار نه انگار که از تو اثری بود انگار نه انگار که بیدادگری بود انگار نه انگار که عشقی به سری بود انگار نه انگار که در دل شرری بود وقی که تو رفتی انگار که عشقی به دلی نطفه نبسته انگار که مستیم و سبویی نشکسته انگار که عمری بر باد نرفته انگار که در دل امیدی ننشسته وقتی که تو رفتی، چشم من خسته، بی خواب نمانده وقتی که تو رفتی، در سینه دل من، بی تاب نمانده برو برو که دگر آشنا نمی خواهم به درد خو گرفتم و دوا نمی خواهم تو قبله گاه منی، من ز قبله بیزام تو گر خدای منی، من خدا نمی خواهم پا چون ز در جایی کشیدی، کشیدی امید ز هر کس که بریدی، بریدی دل نیست کبوتر که چو برخاست، نشیند از گوشه بامی که پریدی، پریدی |
دیدار
گفت بنویس میمانم ، نوشتم میروم ، این غلط املائی مرا ویران کرد و حالا باید روزی 100 مرتبه از روی تنهائی بنویسم . . . چه زیباست نوشتن ، وقتی میدانی او میخواند چه زیباست سرودن ، وقتی میدانی او میشنود و چه زیباست دیوانگی به خاطر او ، وقتی میدانی او میبیند . . . با آبی عشق پر کشیدن زیباست / در لحظه غم ، تو را سرودن زیباست منظورم از این ترانه میدانی چیست ؟ / یعنی که همیشه با تو بودن زیباست . . . مینویسم ( د ی د ا ر ) تو اگر با من و دلتنگ منی ، یک به یک فاصله ها را بردار |
از ماه پرسیدم عشق یعنی چه؟
از بهار پرسيدم عشق يعني چه؟ گفت تازه شکفته ام نمي دانم |
عشق، تنها آزادی در دنیاست، زیرا چنان روح را تعالی میبخشد که قوانین بشری و پدیدههای طبیعی مسیر آن را تغییر نمیدهند. |
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم......
|
با وصال، سیاه پوش شدم
عشق در میان بازوانم مُرد ... |
[IMG]http://*****************/Files/67b45a53a1274cb59ebf.gif[/IMG] |
روز اول روزی بود که زندگیم رو عوض کرد
روزی بود که تکونی خوردم و فهمیدم واسه کی هستم واسه چی هستم ولی خدا چی شد؟چرا گرفتیش؟ |
|
|
عشق يعنی مستی و ديوانگی ... عشق يعنی با جهان بيگانگی عشق يعنی شب نخفتن تا سحر ... عشق يعنی سجده ها با چشم تر عشق يعنی سر به دار آويختن ... عشق يعنی اشک حسرت ريختن عشق يعنی در جهان رسوا شدن ... عشق يعنی مست و بی پروا شدن عشق يعنی سوختن يا ساختن ... عشق يعنی زندگی را باختن عشق يعنی انتظار و انتظار ... عشق يعنی هرچه بينی عکس يار عشق يعنی ديده بر در دوختن ... عشق يعنی در فراقش سوختن عشق يعنی لحظه های التهاب ... عشق يعنی لحظه های ناب ناب عشق يعنی سوز نی ، آه شبان ... عشق يعنی معنی رنگين کمان عشق يعنی شاعری دل سوخته ... عشق يعنی آتشی افروخته عشق يعنی با گلی گفتن سخن ... عشق يعنی خون لاله بر چمن عشق يعنی شعله بر خرمن زدن ... عشق يعنی رسم دل بر هم زدن عشق يعنی يک تيمّم، يک نماز ... عشق يعنی عالمی راز و نياز |
اکنون ساعت 08:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |