خدايا!... |
به نام خدایی که اشتباه نمیکند
خدایا می گویی ما از توییم ،تو در کارت خطا نمی کنی پس اشتباهات ما و از همه بدتر تکرار اشتباهات از چیست؟از ابلیس خرده نگیرم که کار او نیست پس دلیل چیست؟ آیا تو می خواهی بنده ات در عذاب باشد من الان یه سینه پر آتش دارم که اگر یک جرعه از آن را بیرون بریزم تمام دنیا را خاکسترمی کند من شیطان ،طرف مقابلم شیطان ،هردو گناهکار پس بهتر است که در معصیت های خودم غرق شوم، بهشت برین را چیکار کنم وقتی در این دنیا بهشتی است که دل مرا ربوده،آخر خدای با انصاف مگر خود تو این بهشت را نساخته ای؟
|
خدایی که منو آفریدی خودت مرا از معصیت نجات ده چون خرده بر شیطان نگیرم خودم گنه کارم
|
خداوندا! تقديرم را زيبا بنويس. کمک کن آنچه را تو زود مي خواهي من دير نخواهم، و آنچه را تو دير مي خواهي من زود نخواهم. |
باز هـــم ســـوی تو آیـم کاسه ام خالیــست بـاز هیــچ دربــی جـز درت جـــانا به رویــم نیست باز تشنـــه ام من تشنه تر از هر زمان در این کویـــر چشم این عطشان به سوی ساغرِ ساقیست باز مــی تــــراود بــر لبـــم نامــــت و بغضـی در گلـــو از فـراقت بر دو چشـمم اشکِ غـم جاریـــست باز در فـــــراقت ایــن دلـــم بــــس آرزو پـــــرورده بــود در حضـــورت لیـــــــک دل را آرزویـــی نیـــست باز دانم این راچون بخواهی گوشه چشمی کافی است روی خـــود بنــــمای بر چشمی که بارانیـست باز |
تاپیک خوبی نیست!
تیتل با محتوا نمیخونه !!!!!!!!!!! |
بار پروردگارم... |
مهربانترین مهربانان... |
خدا
* بهترین دوست، خداست، او آن قدر خوب است که اگر یک گل به او تقدیم کنید دسته گلی تقدیم تان می کند و خوب تر از آن است که اگر دسته گلی به آب دادیم، دسته گل هایش را پس بگیرد.
* اگر پیام خدا رو خوب دریافت نکردید، به «فرستنده ها» دست نزنید، «گیرنده ها» را تنظیم کنید. * خداوند، گوش ها و چشم ها را در سر قرار داده است تا تنها سخنان و صحنه های بالا و والا را جست و جو کنیم. * خود را ارزان نفروشیم، در فروشگاه بزرگ هستی روی قلب انسان نوشته اند: قیمت=خدا! * این همه خود را تحقیر نکنید، خداوند پس از ساختن شما به خود تبریک گفت. * وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است. * یادمان باشد که خدا هیچ وقت ما را از یاد نبرده است. * کسی که با خدا حرف نمی زند، صحبت کردن نمی داند. * آنکه خدا را باور نکرده است، خود را انکار کرده است. * کسی که با خدا قهر است، هرگز با خودش آشنی نمی کند. * خدا بی گناه است در پروندۀ نگاه تان تجدید نظر کنید. * ما خلیفۀ خداییم، مثل خدا باشیم، قابل دسترس در همه جا و همه گاه. * آنکه خدا را از زندگیش سانسور کند همیشه دچار خود سانسوری خواهد بود. * خدا از آن کس که روزهایش بیهوده می گذرد، نمی گذرد. * بیهوده گفته اند تنها «صداست» که می ماند، تنها «خداست» که می ماند. * روزی که خدا همه چیز را قسمت کرد، خود را به خوبان بخشید. * برای اثبات کوری کافیست که انسان چشم های نگران خدا را نبیند. * شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است. * به چشم های خود دروغ نگوییم، خدا دیدنی است. * چشم هایی که خدا را نبینند، دو گودال مخوفند که بر صورت انسان دهن باز کرده اند. * امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور؟ *اگر از خدا بپرسید کیستی؟ در جواب «ما» را معرفی خواهد کرد! ما بهترین معرف خداییم، آیا اگر از ما بپرسند کیستی؟ خدا را معرفی خواهیم کرد؟ * وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. * آسمان، چشم آبی خداست، نگران همیشۀ من و تو. * خداوند سند آسمان را به نام کسانی که در زمین خانه ندارند امضا کرده است. |
خدایا دیگران در حقم بدی می کنند، پیغامم دادی صبر پیشه کنم! خدایا خواستم بدانی صبورم! صبور صبور! |
مهربان خدایم... |
نیایشی زیبا از"جک ریمر"
"خداوندا ما نمی توانیـم به درگاه تـو دعا کـنیم تا جنگ را پایان بخشی،زیرامی دانیـم دنیا را به ایـن شکـل آفـریده ای و انسان خود قادر است جادۀ صلح را هموار کند." "خداوندا ما نمی توانیم دعا کنیم قحطی و گرسنگی را از بیـن ببـری،زیرا مـنابعی به ما عـطا کرده ای که در صـورت استفادۀ عاقلانه از آن می تواند تمام دنیا را تغذیه کند." "خداونداما نمی توانیم دعا کنیم تبعیض نژادی را ریشه کن کنی، زیرا به ما دیدۀ بصیرت داده ای تا بتوانیم خوبی ها ی تمام انسانها را ببینیم." "خداوندا ما نمی توانیم به درگاهت دعا کنیم به ناامیدی هایمان پایان بخشی،زیراتوانایی از بین بردن نابسامانی ها را به ما عطاکرده ای." "خداوندامانمی توانیم دعاکنیم بیماری را ریشه کن کنی،زیرابه ماقدرت تفکرداده ای تابه وسیلۀ آن راه علاج بیماریها راکشف کنیم." بنابراین به درگاهـت دعا خواهـیم کرد،به ما شـهامـت، قـدرت، اراده،آگاهی ،عـزمی راسـخ،صبـر،ایـمان وتاب تحمـل سخـتی ها را عطا کنی تا دیگـرلازم نباشـد بگوییـم،خدایا ما را به آرزوهایمان بـرسـان ... |
تنها نشسته ام.... خدای من !....آنقدر خسته ام که تنها تو میدانی !...می دانی ؟!!.....یقین دارم که از عمق تنهاییم آگاهی.... |
و با تو از شب های سرد بی کسی می گویم از التهاب اشک، از عبور سنگین لحظه ها و سکوت مرگ آور حسرت، |
خدایا رحمتی کن تا ایمان نام و نان برایم نیاورد . قوتم بخش تا نامم را و حتی نانم را در خطر ایمانم افکنم خدایا به من چگونه زیستن را بیاموز چگونه مردن را خود خودهم آموخت |
این روزها چقدر دلم هوای تو دارد... |
خدای من... |
درد و دل با خداوند مهربان |
خدایا گناهان من هر چه قدر هم بزرگ باشه |
خدایا همراهیم کن در سختیا و خوشیا |
|
سلام
امروز وقتی داشتم این جمله که در آخر به همه مون گفتی میخوندم حس عجیبی بهم دست داد گفتی: قط اینکه بدانند من اینجا هستم همیشه تو هستی و میدونی چیتو دوست دارم عشق بدون قید و شرطتتو عشقی که قانون وتبصره و مواد نداره هر وقت برگردی با آغوش باز مورد توجه قرار میگیری عشقی که بی ریاست و صادقانه هست عشقی که چشم داشتی از طرف مقابلت نداری عشقی که موقتی نیست و پایدار و همیشگی هست بهم فرصت میدی و میگی هنوز هم دوستم داری من هم به وجود پاکت و مقدست که بهم آرامش میده نیاز دارم امیدوارم من هم بتونم به مرحله ی برسم که بدون قید و شرط دوست بدارم به راستی که یادت آرام بخش قلب هاست:53: |
ايستگاه خدا |
خدايم ، خدايم ، آه اي خدايم ، صدايت ميكنم بشنو صدايم |
ای همدم من در تنهاییم ای زداینده اندوه ها امشب به درگاهت آمده ام مباد که از درگاهت برانییم |
محبوبم تو را می خوانمت اینک اجابت کن مرا
ای منتهای راه رهجویان تو را بر مینای هستی رضا بودن عطایم کن که من همراه هر سختی بجویم گوهر پنهان و زیبای گشایش را |
خدایا شاهد تنهایی ام باش بین غم ها تنها ناجی ام باش پر پرواز من دیریست بسته تو بگشا و در آزادی ام باش اسیر موج های تند خشمم تو آرام دل دریایی ام باش دل خسته خریداری نداره تو خواهان صفای ذاتی ام باش در این آشفته بازار محبت تو تنها شاهد ارزانی هم باش
|
آسمان رنگ خدا گشت بیا پر بزنیم
باغ خورشید پراز چلچله ها گشت بیا سر بزنیم فصل مهمان شدن پنجره ها یادت هست پشت در جای غریبیست بیا در بزنیم یک نفر باز مرا در خود من می خواند پر پرواز نداریم که پرپر بزنیم باز از مزرعه من بوی علف می شنوم جای پروانه چه خالیست بیا پر بزنیم گوش کن ...یک نفر ...آنطرف پنجره ی بسته...تورا میخواند! و نسیم...لای این پرده ی آویخته رامی کاود... تا تو را در یابد، نورخورشید که از منزل پر مهر خدا آمده است...لب درگاه تو در یک قدمی می ماند... قلب این پنجره از دست غم پرده، به تنگ آمده است! پرده را برداریم ، دل این پنجره را باز کنیم..! |
|
ای مهربانترین که مرا در گهواره آرامش خواباندی |
|
خدايا پاره هاي وجودم در افق عشق به تو مانده وتنها تو را مي خواند |
الو سلام ، منزل خداست؟ اين منم مزاحمي که آشناست هزار دفعه اين شماره را دلم گرفته است ولي هنوز پشت خط در انتظار يک صداست شما که گفته ايد پاسخ سلام واجب است به ما که مي رسد ، حساب بنده هايتان جداست؟ الو... دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شد خرابي از دل من است يا که عيب سيم هاست؟ چرا صدايتان نمي رسد کمي بلند تر صداي من چطور؟ خوب و صاف و واضح و رساست؟ اگر اجازه مي دهي برايت درد و دل کنم شنيده ام که گريه بر تمام دردها شفاست دل مرا بخوان به سوي خود تا که سبک شود دلم پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست الو ... مرا ببخش ، باز هم مزاحمت شدم دوباره زنگ می زنم... دوباره تا خدا خداست دوباره ... تا خدا خداست... |
|
خدایا، حکمت قدم هایی را که برایم برمیداری بر من آشکار کن، تا درهایی را که بسویم می گشایی، ندانسته نبندم، و درهایی که به رویم میبندی، به اصرار نگشایم |
|
|
معبود من بلایی بر سر من آوار شده که سختی آن مرا در هم شکسته |
خدايا درمانده ام از سستي هايم، چه بسيار خطاهايي كه به واسطه سستي هايم از من سر زده،و من قادر به جبران نيستم ، از من درگذر خدايا دلتنگي هايم فراوان است و زبان از گفتن قاصر، تو خود مي داني و ميتواني، پس آنچنان برايم بساز كه براي خوبانت فراهم ساخته اي خداوندا تواني به من بده كه صبوري پيشه گيرم و پاسخ نامهربانان را با مهر بدهم خداوندا این فراق و دوری را هر چه زودتر به وصال برسان |
دارم از غصه می میرم خدا کاری بکن اینبار |
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |