باشه ما رفتیم
اهههههه؟ هیچکی منو روست ندارهههه.... |
مگه اینجاااا عشق خونس که کسی دوست داشته باشه؟داشه محترم ما اینجا خلاف ملاف نمیکنیم وگرنه یه روز اینجا درش تخته میشه
|
دوست داشتن نه به معنیه عشق بابا
خسته شدیم بس عاشق شدیم |
منم منظورم اینکه اینجا کسی کسیو دوست نداره مشترین میان میحورن میرن
|
من دوست دارم
من همرو دوس دارم |
خوب سرویس دهی ضعیفه
باشه جهنم ضرر 1 شیر موز آب طالبی بستنی اب هویج مخلوط بده راستی پولش اصلا مهم نی... چرا نمیاریش؟؟ میخوای خودم بیام سر یخچال بردارم گلم؟ ای بابا ریخت زمین حالا با چی جعمش کنم. دلتنگ منو میبخشی؟؟؟؟؟؟ قهر کردی؟ خودم تمیزش میکنم.... باشه؟ |
اینجا چه خبره میخواین ادمین اینجارم تخته کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
کجایی دلتنگ جون من به جهنم کاربرا از خستگی دارن تلف میشن چای میخوایم چایی {قاط} |
|
اگه شد دلتنگ جون يه چايم واسه من بيار قربون دستت پير شي الهي ايشاا000 عروسيت
|
http://foodtechnology.ir/pic1/tea47.jpg
بفرمایید اینم چای شما مشتری جدیدمونی این دوروارا ندیده بودمت |
تعريف چايتو زياد شنيدم گفتم يه سر بزنم ببينم راست ميگن كه اين همه سر و گردن ميشكنند واسه چايي هات /// نه راست مي گن كارت حرف نداره دست گلت درد نكنه معلومه كه خونه داري
|
من خونه دار نیستم آبجی من کاسبم اینجام کار میکنم
|
سااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام
|
سلام تاری چیزی میل داری؟
|
ببخشيد!!!
اينجا فقط سفارش تاري رو قبول ميكنن؟؟ بريم بعدا بيايم؟؟ جناب تاري كل تخت هارو رزرو كردن؟؟:cool: |
سلام سلام من اومدمممممممممممممممممممممممم
نه هیوا جان کجا میره اینجا سفارش همه پذیرفته میشه بگو چی میل داری دلتنگ جون دستت درد نکنه دیر اومدی اما خوب اومدییییییییییی مواظب باش باز این پسره تاری رو میگم اینجا رو به هم نریزه من میرم و بر میگردم |
فكر كنم تاري رفته ناهار بخوره خبري ازش نيست .......
|
سلام
دلتنگ عجب شغلي داري مثل اينكه خيلي به قهوه چي بودن علاقه داري آخه همش مي پرسي چاي بيارم ... بفرماييد چاي ... مي خواي ناراحتم بشي بشو اشكال نداره چون من دوست دارم سربه سرت بزارم ديگه نبينم شكايتمو به ادمين كني تقصير خودت چون همش سوتي ميدي :21: |
عرض كنم كه اينجا مشتري و مهماندارش خود ماهاييم. مثل مجلس جشني ميمونه كه همه صاحبش هستن، بايد سعي كرد وسيله راحتي بقيه رو فراهم كرد...
حالا كسي چايي چيزي احتياج نداره؟؟؟ |
هيوا جون اگه زحمت نمي شه يه كافي ميت واسم بياري البته تلخ نباشه تا ببينيم مردا هم ميتونن مهمونداري كنند ...... مرسسسسسسسي;)
|
اي به چشم، تا بشينيد، آماده ميشه...
دوستان چيزي ديگه ميل ندارن؟ |
نقل قول:
|
فرگل جون بدو بیا ببخشید دیر شد هیوا دست تنها بود من تازه اومدم
http://www.iranchef.com/learning/_/6404-photo.jpg بخور نوش جونت |
يه دست كلپچ سريععععععععععععععععع
|
:65: وای که تو چقدر شکمویی پسر {قاط}
مگه اینجا کله پزیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// |
دانه ديشب تاپيكارو بست اعصابم كشميشيه
يه آب كشمش بده |
نداریم {قاط}
این چیزا اینجا ممنوعه :d |
لطفا آب كلپچ زوووووووووووووووووووووود
|
نگفتم عرق كشمش گفتم آب كشمش
طرز تهيشو حالا تو بخش آشپزي ميزنم |
تاری بیا قهر نکن داداشی واست یه سوپ داغ و خوشمزه آوردم
بخور نوش جونت ولی یادت باشه قبلش پیش بند ببندی :p http://aycu14.webshots.com/image/391...5078161_rs.jpg |
مرسي اجي
حالا يه كم دوغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ |
http://www.khezriagrico.com/images/shop/dough300.jpg بفرما فرمایشی باشه :D امری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
|
خوب حالا كه يه دل سير خوردم بايد بگم مرسي ولي من پول ندارم اصنم نميدم تازشم خيلي هم دلتون بخواد من بيام اينجا:d
بابا اينجا رو چرا خاك مرده پاچيدن مثه اينكه همه ترسيدن _:2: |
من اومدم همه رفتین! _:2: بیاین دیگه ...
راستی چرا تاری ( یک کاربرعالی {شیت شدن}) |
سلام بچه ها ببخشید من خونه نبودم الان اومدم هرکس چیزی خواست من در خدمتم
|
سلام دلتنگ جون امروز نبودی کلی این تاری اذیتمون کرد
چی دوست داری خواهر واست بیارم |
چند ساعت نبودم اینجا رو تصاحب کردی عجب روزگاری شده تو اگه جیزی می خوای بگو من واست بیارم عزیزم
|
ببخشید اگه میشه من سفارش بدم؟
حالا چی دارین؟ |
دلتنگ جون لطفا هر چی دلت میخواد به من بده ولی یه چیزی بده که راحت از گلوم پایین بره چون اندازه یه دنیا ناراحتم فقط یه چیزی بده
|
آقای زکریا هرچی که توی یه قهوه خونه و کافی شاپ پیدا میشه اینجا هست بگو چی میل داری دلتنگ واست میاره :21:
|
اکنون ساعت 05:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |