مظلومي: مثل اينكه عمرانزاده و مبعلي توريست هستند/ به قطبي حق ميدهم دنبال نتيجه باشد
من حتي در جريان نبودم كه آشوبي ميخواهد فك خود را عمل جراحي كند. اين بازيكن حتي در تمرينات استقلال هم غايب بود و اين خودش گوياي همه چيز هست. ما هيچ مشكلي با تيم ملي نداريم
http://u.goal.com/104500/104580_news.jpg
سايت گل ـ با تعطيلي دو هفتهاي رقابتهاي ليگ برتر پرويز مظلومي تيمش را به اردوي شبانهروزي برد تا بازيكنانش از لحاظ تاكتيكي و شرايط بدني وضعيت بهتري پيدا كنند.
البته در اين اردو بازيكناني مثل فرهاد مجيدي، ميلاد ميداودي، مجتبي جباري، فرزاد آشوبي و محسن يوسفي به دليل مصدوميت غايب بودند و حنيف عمرانزاده و ايمان مبعلي در اردوي تيم ملي حضور داشتند با اين حال مظلومي از اين اردوي سه روزه تقريبا راضي است.
سرمربي استقلال در گفتوگوي اختصاصي با سايت گل حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:«هر چند كه تعدادي از بازيكنانمان را به دليل مصدوميت و همچنين حضور در اردوي تيم ملي در اختيار نداشتيم ولي اين اردوي سه روزه خوب بود و بازيكنان را از لحاظ تغذيه و استراحت تحت كنترل قرار داديم. ما سعي كرديم روي كارهاي بدني كار كنيم و شش جلسه تمرين پرفشار با پشت سرگذاشتيم.»
مظلومي در پاسخ به اين سوال كه پيشبيني شما از نمايش استقلال در بازيهاي آينده چگونه است ميگويد:«من پيشرفت را در تيم حس ميكنم. ما دو بازي سخت با مس كرمان و سايپا داريم و بعد از آن بايد با پرسپوليس بازي كنيم. اين نشان ميدهد كه استقلال در هفتههاي آينده كار سختي در پيش دارد ولي تيم ما پتانسيل بالايي دارد و ميتوانيم از اين سه بازي حداكثر امتياز را كسب كنيم.»
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكنيد امسال قهرمان شويد ميگويد:«هدف ما از همان اول كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا بود ولي صددرصد به دنبال قهرماني هم هستيم. بچهها به مرور زمان خواستهاي من را در زمين پياده ميكنند و من اميدوارم كه ديگر رو به بازي احساساتي نياوريم و بيشتر منطق داشته باشيم تا احساس.»
ميگويند باشگاه استقلال با تيم ملي وارد جنگ شده و همين موضوع باعث شد تا استقلاليها فرزاد آشوبي را به تيم ملي ندهند و جراحي فك او را بهانه كنند. مظلومي در اين خصوص ميگويد:«اصلا چنين چيزي نيست و من حتي در جريان نبودم كه آشوبي ميخواهد فك خود را عمل جراحي كند. اين بازيكن حتي در تمرينات استقلال هم غايب بود و اين خودش گوياي همه چيز هست. ما هيچ مشكلي با تيم ملي نداريم و دوست هم ندارم بيشتر از اين صحبت كنم.»
مظلومي نسبت به اينكه عمرانزاده و مبعلي دو مليپوش استقلال مقابل چين بازي نكردند ناراحت است. البته او اينبار براي انتقاد از قطبي ملايمتر صحبت ميكند مظلومي ميگويد:«همه ميدانند كه بازي با چين يك ديدار تداركاتي بود و معني ديدار تداركاتي يعني اينكه اكثر بازيكنان را محك بزنيم، خصوصا آنهايي كه كمتر بازي كردند. به عنوان مثال ديديد كه محمد غلامي براي اولينبار در تركيب تيم ملي قرار گرفت و گلزني هم كرد و ميدان دادن به اين بازيكن كار بسيار خوبي بود ولي من در مورد دو بازيكن استقلالي تيم ملي هم حرف دارم.»
سرمربي استقلال ادامه ميدهد:«اين دو بازيكن را از ما گرفتند ولي مقابل چين از آنها استفاده نشد. پس اينجا بازي تداركاتي چه مفهومي پيدا ميكند، همه ميدانند كه بازيكناني مثل تيموريان، شجاعي، نكونام و خيليهاي ديگر سالهاست كه در تيم ملي بازي ميكنند و براي همه ثابت شده هستند و سرمربي تيم ملي هم بايد به ديگران ميدان بدهد. مثل اينكه عمرانزاده و مبعلي به عنوان توريست با تيم ملي به چين رفتهاند در غير اين صورت بازي ميكردند.»
اين مربي صحبتهايش را به سمت قطبي برده و ميگويد:«از طرفي من به سرمربي تيم ملي هم حق ميدهم فوتبال ايران نتيجهگراست و من به قطبي حق ميدهم به دنبال نتيجه باشد چون در فوتبال ايران اگر نتيجه نگيري حاشيه امنيت نخواهي داشت. ما دوست داريم كه بازيكنانم در تيم ملي باشند ولي تعامل بين استقلال و تيم ملي بايد درست باشد و نبايد شاهد اينگونه رفتارها باشيم.»