![]() |
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
خبرگزاري فارس: مهاجم اخراجي تيم ملي فوتبال استراليا از فيفا درخواست بخشش كرد. |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
/همگام با جامجهاني 2010- آفريقايجنوبي/ |
اینهایی که امشب فوتبال دارند هیچ کدام برای من مهم نیست .من میخوام بازی های هفته بعد را پیش بینی کنم.
یکشنبه 30 خرداد بازی 28 گروه اف:ایتالیا و نیوزلند :ساعت 18:30 به وقت تهران ورزشگاه نلسپروئیت نیوزلند 3 ایتالیا صفر بقیه را هم بعدا میگم. در ضمن امتیاز به درد من نمیخوره من جایزه نقدی میخواهم.این همه دارم زحمت میکشم نتیجه بازی میگم.{B Adabi} امید جان این ها که گفتی هیچ کدام درست نیست .علت باخت همون هایی بود که من گفتم. اخ جون کل کل شروع میشه الان.یادش بخیر تاپیک کل کل استقلال و پرسپولیس .برم سیندرلا را بیارم کمکم کنه بابا.(اخ اخ نه نمیارمش چون اون هم ایتالیاییه ولش کن.یک تنه برم جلو بهتره....) |
شما چون طرفدار فرانسه بودين و تيمتون خيلي زود حذف شد
بايد 10 تا نتيجه درست پيش بيني كنيد تا حسابتون صاف بشه الان شما بدهكار هستين ببينيد بچه ها همه بازي ها رو پيش بيني كنيد كاري به مهم بودن يا نبودنش نداشته باشين |
نام تاپیک عوض شد .
به تاپیک نظرسنجی اضافه شد عضویت در سایت باز شد تا مهمانهایی که از سایت دیدن میکنند هم بتونن با ثبت نام در رای گیری شرکت کنند. |
اکنون ساعت 06:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |