محمد گیان و درو بویشم روژی دوس دیرم ؟
دریا نرفتم اما حتما دیدنش توی روز باید زیبا تر باشه . چرا بله سکه های پول رو صاف نمیسازن و دندونه دار دندونه داره ؟ |
از تو دست سر نخوره.
چرا سراب می بینیم؟ |
من که سرابی نمیبینم:)
کتاب خداوند الموت رو خوندی؟ |
آره.
همون کتابه که جلد داره؟خوندمش. تا حالا شده فکر کنی یکی داره جلو چشمت میمیره؟_:2: |
خدا نکنه این اتفاق واسه کسی بیفته ..خیلی ناراحت کننده هست _:2:
فالوده یزدی تا حالا خوردی ؟;) |
آره خوردم ولی خارج از یزد
اون قند خوشمزه های یزد اسم خاصی داره؟ با قندای معمولی که فرق داره |
قند های یزدی خوب معروف هستن:d .اسم خاصی ندارن کلا قند یزدی همین جورین..البته خوب بستگی هم داره که از کجا تهیه کنی ..از یه جای خوب باشه
من واقعا وقتی میرم مسافرت قند خودمون همرامون نباشه نمیتونم چایی بخورم.. مخصوصا قند های شیراز ...انگار شکر ها بهم چسبونده باشن شده قند_:2: فرانک جان ایشالله بیایی یزد از همین جا از محصولات یزد نوش جان کنی:53: درسته که میگن چایی پر رنگ ادمو سیاه میکنه :21: شیرازی ها به چایی پر رنگ یه چیز دیگه میگفتن اهووم یادم نمیاد :confused: |
من قند یزد خوردم خیلی معطر و خوشمزه هست حق داری مینا جون کله قند بزاری تو جیبت بری مسافرت:21:
اسم چای شیراز رو نمیدونم چیه شما بگو قره سو کجاست؟ |
نه فرانک جان کله قند تو جیبم جا نمیشه :d قند شکسته شو همراه خودم میبرم..
قره سو که نرفتم ..تو نت سرچ کردم یه ابشار زیبایی هست در خراسان :) بزرگترین دریاچه جهان نامش چیست؟ سه خط هم درباه ش بنویسید :d |
اولندش من قره سوی خودمان رو گفتم
به نام خدا خزر میباشد نام دیگرش کاسپین است آبش خیلی شور است. اینم چار خط شنا بلدی؟ |
فرانک جان خوب من نیدونستم شما هم قره شو دارین :p
شنا یه دوره اموزشی چند سال پیش رفتم خوب یاد نگرفتم .._:2: ولی امسال قصد دارم حتما برم بصورت حرفه یی :d یه کرال پشت میرم خسته میشم وسط استخر میرم زیر اب :21: به نظرم بهترین ورزشه..من عاشقشم..{داش مشتی} غذای دریایی که دوست داری چیه؟ |
نقل قول:
نقل قول:
خزر ؟؟! اسمش "دریای مازندارنه" نه دریای خزر ! درست مث همین خلیج پارس خودمون که بش میگن خلیج "عربی" ! نقل قول:
----------------- دریا .. چه حسی بهت میده ؟ |
دریا حس آرامش - کنجکاوی که ببینم زیرش چیه- حس شنا کردن
آبشار چه حسی بهت میده؟ |
نقل قول:
-------------------------- تاحالا با چنگال ماست خوردی ؟:d |
نقل قول:
آره خیلی کیف میده ..این قدرت داشته باشی ماست نریزه ..من بلتم :5::5: تا حالا انگشت تو چشم کسی کردی؟ :21: |
سال دوم دبیرستان باور کن کردم ...پسر رفت به ناظم گفت:24: یادش بخیر... خاک بر سر بچه ننش:d
کوروش کچله یا مودار؟ |
اگه میخوای ترس رو احساس کنی، دل شب که هیچ کس لب ساحل نیست تنها برو کنار دریا ببین چه ابهت و ترسی داره دریا .
نعرها و غرش موج ها واقعاً آدمو میترسونه اونجا میتونی قدرت خدا رو ببینی . حتماً دوستانی که به مناطق ساحلی تشریف میاره یه امتحان کنن حس و حاشون رو بیان بعداً اینجا بگن . |
نقل قول:
|
آریانا فک کنم اون موقع فیلم صمد اقا زیاد میدیدی :21: کار خطرناکیه حسسسن
اقا مهدی من اصلا نمیخوام ترس رو ببینم _:2: ترس تجربه کردم و ازش فراریم واسه همین موقعی که دریا ارومه میرم کنارش :d البته یزد که فعلا داریم سرخ میشیم {قاط} واسه کوهنوردی چه وسایلی لازم داریم ؟ |
واسه کوهنوردی قلیون ـسیگار ـخر که تا بالای کوه بریم باهاش
رشته کوه آلپ توی چه کشوراییه؟ |
تو کشور های خیلی زیادی هست!
به نظرت جنسیت اولین و آخرین بچه ات چیه؟:d |
یادش بخیر
چه دورانی داشتیم در این تاپیک با امیر عباس..... برام اصلا فرقی نمی کنه جنسیت چی باشه..مهم اینه که سالم باشه.... در ضمن من یه بچه هم برام زیاده :d سوال من : تا چه میزان از اشتباهات گذشته خودتون درس عبرت می گیرین؟ |
خیلی زیاد و سعی میکنم تکرار نشه
دکلمه های زند یاد حسین پناهی رو گوش کردی؟ |
نوچ!
تا حالا عاشق کسی شدید؟ |
بله
تعطیلات چیکار می کنید حوصلتون سر نره؟ |
می ریم اینترنت کتاب می خونیم ps بازی می کنیم
چه شهر ایرانو بیشتر دوست دارید؟ |
کرمانشاه .شیراز و نور رو هم دوست دارم
شتر دو کوهانه؟ |
زندگی دو نیمه دارد نیمه اول به امید نمیه دوم ونیمه دوم درحسرت نمیه اول
|
نظرت در مورد ماه رمضان چیه؟
|
ماه خوبیست، ماه مهمانی... وقتش بیشتر بشه خوبه .
وقتی شکلک {قیژه} می بینی چه حسی بهت دست میده :d |
اعصابم خراب میشه.تمرکزمو از دست میدم دوست دارم فرار کنم
تا حالا آش با نوشابه خوردی؟ |
نه فکرم نکنم کسی بخوره:confused:
روزه می گیری؟ |
بله
مزار دکتر شریعتی کجاست؟ |
سوریه
اسم دروازه بان تیم ملی ساحل عاج چیه؟:p |
هرکس تونست این سوالو جواب بده ی جایزه بهشمی دم :d
|
4 تا دروازه بان هست ....Vincent ANGBAN
Boubacar BARRY Daniel YEBOAH Aristide ZOGBO میدونی پشه ها شبها کجا میرن ؟ |
پشه ها شبا میرن سراغ اونهایی که خون خوشمزه ای دارن و حسابی اون بنده خداها رو نیش میزنن حالا کی میدونه که پشه ها روزا کجا میرن؟ |
جایی نمیرن از بس خوردن گرفتن خوابیدن تا شب شه برن غذا بخورن....:65:
چرا خدا مارو افریده...؟؟:o |
والا چی بگم ::rolleyes: زجر بکشیم . شاد باشییم . زندگی کنیم:eek:. چرا عمر اینقدر زود میگذره؟:rolleyes: |
اینجا چقدر سوت و کوره ؟ چرا کسی جواب سوال منو نمیده ؟ تورو خدا یکی بیاد اینجا.{قیژه} نکنه خیلی سخته؟ |
اکنون ساعت 03:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |