*بمان تا کاری کنی نه کاری کنیم تا بمانیم. " دکتر شریعتی" |
جایی باید دست آدمها را بکشی
نگهشان داری صورتشان را میان دستانت محکم بگیری بگویی ببین من دوستت دارم .نــــــــــــــــــرو!!!! |
ای آدمها ...
مرا که هیچ مقصدی به نامم .. و هیچ چشمی در انتظارم نیست را !.. ببخشید ! که با بودنم ترافیک کرده ام !! |
ما آدمها موجودات عجیبی هستیم وقتی میگوییم تنهایم بگذار
یعنی ، بیش از همیشه به وجودت احتیاج دارم :eek: |
http://hasha.persiangig.com/sigpic2451_2.gif.jpeg گفتم:خدايااز همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش ازمن؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من |
همیشه سیاه پوشیده ام
عشق مصیبت سنگینیست... |
باور نمیکنم
اما کمی همراه با درد حس میکنم انگار رفته ای... |
اگر او برای تو ساخته شده است
من برای تو ویران شده ام |
بی تو واسه من پایان کلمه هاست!
|
دستم را نخ بستم تا یادم بماند که فراموشت کرده ام...
|
حتی وقتی نبودی من عاشق تو بودم
|
وقتی نگاهت میکنم تموم حرفام یادم میره
تمام وجودم تورو فریاد میزنه |
مانند مه بودی
نه میشد در آغوشت گرفت نه میشد آنسوی تو را دید تنها میشد در تو گم شد... |
نفسم میگیرد
در هوایی که نفسهای تو نیست |
نمی دانم چرا غمها نمی دانند که من سلطان غمهایم
|
خدايا شکرت
ما ديگر فقير نيستيم ديروز پزشک ِ آبادي گفت... چشم هاي پدرم پر از آب مرواريد است |
** عذر خواهی همیشه بدان معنا نیست که تو اشتباه کردهای و حق با آن ديگري است... گاهي عذر خواهی بدان معناست كه آن رابطه بيش از غرورت برايت ارزش دارد. ** مشکلی که با پول حل شود، مشکل نیست،هزینه است!!!! |
یادمان باشد تشدید محبّت را بگذاریم تا حتی نیم نمره هم از محبتمان کم نشود. |
ميخواستم زندگي كنم راهم را بستند
ستايش كردم گفتند خرافات است عاشق شدم گفتند دروغ است گريه كردم گفتند بهانه است خنديدم گفتند ديوانه است دنيا را نگهداريد ميخواهم پياده شوم... |
اميري به شاهزاده خانمي گفت كه من عاشق تو هستم...
شاهزاده گفت:زيباتر از من خواهر من است كه در پشت سر تو ايستاده امير برگشت و ديد هيچكسي نيست. شاهزاده گفت تو عاشق نيستي«عاشق به غير نظر نميكند» |
تمام دنيا را عاشقانه دنبالت گشتم و عاقبت خسته و مايوس به در
خانه ي خويش رسيدم... واي...از آن لحظه اي كه ديدم بر سر در خانه ام نوشته بودي... «آمدم نبودي» |
به راحتي ميشه تو دفتر تلفن كسي جا پيدا كرد
اما سخت ميشه تو قلبش جا پيدا كرد... |
|
جملاتی از دکتر حسابیبازی روزگار را نمی فهمم! |
تومرا می فهمی و من تورا می خواهم و این
ساده ترین قصه انسان است. |
|
|
|
|
|
|
زندگی ، با وجود تمام دشواری هایش ، بسیار آسان است زندگی ، با وجود تمام تلخی هایش ، بسیار شیرین است زندگی ، همان چیزی است که همیشه جریان دارد با وجود اینکه بیشتر اوقات از آن غافلیم زندگی ، یعنی همیشه و با هیجان ، منتظر چیزها و اتفاقات جدید بودن مرگ ، یعنی یکنواختی |
ای مــتــرســـــــــــک
آنقدر دستهایت را باز نــــــــــــکــــــــــن کسی تو را در آغوش نمی گیرد ، ایــســتــادگــی هــمــیــشــه تــنــهــایــی مــی آورد.... |
گر بدین سان زیست باید پست من چه بیشرم ام اگر فانوسِ عمرم را به رسوایی نیاویزم بر بلندِ کاجِ خشکِ کوچهی بن بست گر بدین سان زیست باید پاک من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمان خود، چون کوه یادگاری جاودانه، بر ترازِ بیبقایِ خاک (شاملو)
|
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی و دست دعا به درگاه خداوند برداری |
گــاهی از دوســت داشتنهایم احــساس پــرواز می کــنم
گــاهی از دلــتنگی هایم احــس...اس مچــالــگی ... گاهــی از انــسان بودنم احســاس خــستگی ... هــر لــحظه احساســی و پــارادوکــس اینها با یــکدیــگر . یک لــحظه خــنده ، یک لــحظه اشک ، یک لحظه لبــریز از حس دوست داشــتن ، یــک لــحظه حــس تنهائی محض ... چقدر ســخت اســت انــسان بــودن . . . |
به امید روزی که همه بفهمند ساعت 3 روز جمعه بدترين لحظه است
چون براي هر كاري يا خيلي زوده يا خيلي ديره ! |
دو تا چیز دل آدمو خیلی زود می زنه حواست باشه یکی شیرینی که شیرینیش بیش از اندازه باشه یکیش هم عشقی که ابراز عشقش بیش از اندازه باشه پس خیلی مواظب باش. |
می توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی توان منکر آن شد. |
|
اکنون ساعت 01:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |