عزيزي: تيم ملي در جام ملتها از دور مقدماتي هم صعود نمي كند
عزيزي: تيم ملي در جام ملتها از دور مقدماتي هم صعود نميكند و قطبي به آمريكا فرار ميكند/آقاي جعفري! خدا حق من را گرفت و تيم شما به ليگ دسته يك رفت/پیشنهاد می کنم اسم نود به دعوای دوشنبه ها تغییر کند! |
توتي: فتح ليگ قهرمانان بالاترين روياي من است |
نوروزي: نبايد روي زانوي جباري فشار ميآوردند/ مجتبي و فرهاد مقابل پرسپوليس بازي ميكنند |
|
|
بارسلونا 2 – والنسیا یک: صعود موقت بارسا به صدر جدول |
منچستریونایتد 2 – وست برومویچ 2: اشتباه وحشتناک فاندرسار |
نگاهي به روز داغ بوندسليگا؛ بازگشت بايرن با هتتريك گومز |
جلسه كميته فني فدراسيون فوتبال آغاز شد
نشست اعضاي کميته فني فدراسيون فوتبال از ساعت 9 صبح امروز براي بررسي وضعيت تيم جوانان آغاز شد. جلسه کميته فني فدراسيون با حضور علي کفاشيان، مهدي نبي، مهدي تاج، عزيز محمدي، غلامحسين پيرواني، اميرحسين پيرواني، افشين قطبي، علي دوستي، فريدون معيني، امير قلعهنويي و اکبر محمدي از ساعت 9 صبح امروز در مجموعه آکادمي فوتبال آغاز شد. اين نشست براي بررسي عملکرد تيم جوانان در مسابقات قهرماني جوانان آسيا در چين برگزار شده است. |
قهر مرفاوي از مس شايعه است
مديرعامل باشگاه صنعت مس کرمان گفت: مرفاوي از مس قهر نکرده است و از فردا تمرينات خود را با اين تيم از سر ميگيرد فتحالله نژادزماني امروز با اشاره به شايعه خداحافظي مرفاوي با تيم مس اظهار داشت: صمد مرفاوي يکي از مربيان خوب فوتبال است و مس توانسته است، با هدايت وي به جايگاه پنجم جدول دست يابد. وي افزود: اين روند نتيجهگيري مس همچنان ادامه دارد و قطعا در بازيهاي آينده با شکست حريفان در رتبههاي بالاتر قرار ميگيرد. نژادزماني تصريح کرد: مرفاوي پس از بازي نفت آبادان به دليل سفر به تهران نميتوانست در نشست خبري بعد از بازي حاضر شود چراکه ممکن بود از پرواز جا بماند. وي خاطرنشان کرد: اين مربي هيچگونه نارضايتي از اوضاع موجود در باشگاه ندارد و من خداحافظي و قهر اين مربي را از مس تکذيب ميکنم. نژادزماني بيان داشت: مرفاوي از فردا دوشنبه با حضور در تمرينات مس، تيم را براي ديدار جام حذفي با مسجد سليمان آماده ميکند. همچنين سرپرست تيم فوتبال مس کرمان نيز در اين رابطه اظهار داشت: عدم حضور مرفاوي در نشست خبري بعد از بازي با نفت آبادان به دليل سفر وي به تهران براي دريافت طلب از باشگاه استقلال است. ساسان موسوي تصريح کرد: اين مربي از حاشيههاي موجود در کنار باشگاه گلايهمند و معتقد است، برخي خبرنگاران اجازه نميدهند، وي به خوبي کار خود را در تيم مس ادامه دهد. وي خاطرنشان کرد: اين امر نارضايتيهايي براي وي به وجود آورده است. موسوي گفت: اما اين نارضايتيها موجب قهر وي از تيم کرمان نشده و وي امشب براي انجام تمرينات مس به کرمان باز ميگردد. صمد مرفاوي به دليل برخي از مشکلات با خبرنگاران در نشست خبري پس از بازي با نفت آبادان حاضر نشد و با سفر به تهران به شايعاتي مبني بر خداحافظي وي از مس که پيش از اين شنيده ميشد، قوت بخشيد. |
اکنون ساعت 05:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |