|
نقل قول:
چهارشنبه میشه!!!:rolleyes::rolleyes: ابرو چرا هست!!خوب باید باشه دیگه!!چه حرفا:21::21: نمیدونم والا ولی کاراییش میشه:rolleyes::rolleyes: اونم نمیدونم{قاط} آخه اینم شد سوال؟؟؟ |
جواب: همش یه امتحانه اگه بایستی برنده می شی اگه بشکنی شاید... سوال:چرا گاهی اوقات خدارو فراموش میکنیم؟
|
چون سرخوشی توی ذاتشونه!
آیا ازدواج آدم و حوا شرعی بود؟:23: |
سرخ میشم از خجالت
احتمالا اشکمم در میاد البته صد در صد ;) نفر بعدی همین سوالو جواب بده |
سلام
بله چرا بیشتر مردم به هم نارو میزنند ، مگه این نیست که میگن انسان اشرف مخلوقاته؟ |
سلام
این حرف درسته ولی کو گوش شنوا چشم بینا همه خودشونو صاحب حق می دونن چرا آدما اینقدر راحت قضاوت میکنن و هیچ وقت خودشونو جای کسی که کاری کرده که به نظر دیگران خوب نیست نمی زارن؟ |
نمیدونم والا ، چی بگم نظرتون درباره برنامه های ماهوارهای چیه ؟ |
مخربه، من که 3 ساله تعطیلش کردم |
سلام ، چون بیخیال همه چیز میشن و قبل از انجام کار اصلا فکر نمیکنند یه سوال فنی : نظر شما دوستان در باره من چیه ؟ |
کاربر فعالی هستی (شناخت زیادی ازتون ندارم)
زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
برای من تلاش برای فهمیدن ناشناخته ها و دیدن زیبایی هاست البته برای هر کس زندگی یک معنی میده ! چرا آدمها اخلاقشون عوض میشه ؟ (یعنی یک اخلاق ثابت ندارن ! ) |
به شرایطی که آدما تو اون قرار میگیرن بستگی داره بعضی وقتا یه اتفاق خوب باعث میشه آدم خوشحال باشه و این خوشحالی باعث میشه که خوش اخلاق باشه اما بعضی وقتا یه خبر بد و نا خوشایند باعث میشه آدم از زندگیش و از همه چیز سیر بشه دیگه مثل قبلا ها خوش اخلاق نباشه
چرا بعضی وقتا هیچ چیز نمیتونه خوش حالت کنه؟ |
سلام
چون ممکنه مشکل بزرگی داشته باشی وتا این مشکل حل نشه ، هیچ چیزی قادر نیست خوشحالت کنه ، اگه لبخندی هم باشه ، لبخند سردیه ، چون تمام فکرت مشغول اون مشکله ، مخصوصا وقتی عاشق بشی و بقیشو خودتون میدونید چرا امروزه بیشتر پسر و دخترا بخاطر پول ازدواج میکنند و عشق مفهومی نداره؟ |
چون پول شده همه چیز مردم..ابراهیمی هم نیست که بت پول رو بشکنه...دختر وپسری که به خاطر پول ازدواج میکنن .به خاطر پول غیرتشونم میدن..البته ناگفته نمونه وضع جامعه مردم رو پولکی کرده...
|
تو این دوره و زمونه خدا کجای زندگی ما ادماس؟
|
خدا اونجای زندگیه که یهویی داری سر می خوری اما بدون اینکه خودت بدونی چی شد یکی نگهت میداره! |
این ما آدماییم که همه چیز رو به خودمون سخت میگیریم،
اگه خودت بخوای میتونی بی قید و بند هم شاد باشی. زندگی زیباست زشتی های آن تقصیر ماست در مسیرش هر چه نازیباست آن تدبیر ماست چرا بعضی وقتا خیلی دلت واسه خدا تنگ میشه اونقدر زیاد که دوس داری هرچی زودتر بری پیشش اما موقع مرگ سخت از دنیا دل میکنی؟ |
چون ایمان ها قلبی وواقعی نیست.مرگ برای ادم مومن از ویرانه به کاشانه است.ولی برای دنیا پرستان از کاشانه به ویرا نه است
|
دوستان خوبم.گاهی وقتا تنهایی کلا فه ام میکنه تا جایی که تا بلایی سر خودم یا وسایل خونه نیارم اروم نمیشم بعضی وقتا میرم پیش مادر بزرگ وپدر بزرگم که توی یکی از روستاهای زیبا وبسیار خوش اب هوا کرمانشاه ولی بازم کلا فه ام بعضی از شبها اونقدر تو خیابون ها رانندگی میکنم از حرص دلم ماشینو به درخت جدول .... میکوبم ولی باز اروم نمیشم چند بار کار خودم به بیمارستان وکار ماشین به اوراقی.فکر نکنید دیوانه ام نه به خدا ...
چی کار کنم؟ |
از نظر من بی خیال دنیا ( باید ببینی مشکل از کجاست)
چرا کرمانشاهی ها فارسی گفتنشون با دیگر شهرهای کرد فرق میکنه فارسی و کردی رو قاطی میکنن؟ |
خب دیگه هرکسی یه جوری حرف میزنه کرمانشاهیام از قدیم همینجوری بودن به نظر من خیلی هم خوبه!
چرا آدما دو رو دارن؟ |
چون فکر میکنن اینجوری با شرایط مختلف راحتتر میتونن کنار بیان شاید هم احساس زرنگی میکنن......
چراتو این دوره زمونه دل بستن و دل کندن خیلی راحت شده؟ |
چون دل کندن و دل بستن راحته
میگم چرا اکثر مردم شهر کرمانشاه ( باعرض پوزش فراوان) میخوان بزور فارسی حرف بزنن یه لهجه لوسی دارن مثلا میگن:میدانی چی یه؟ نمیتونن یگن زانی چه س یا فارسیش میدونی چیه بگن |
خب به نظرم اگه دقت کنی شاید تو این لهجه میخوان ادای پهلون ها رو در بیارن
تو کرمانشاه از قدیم فعل های میدانم-میتانم-مخوام و.... بوده اگه یه پیرمرد 100 ساله رو هم پیدا کنی بهش بگی فارسی حرف بزن همینطوری حرف میزنه اینجوری جا افتاده و شایدم راحت تره نمیتونیم بگیم من درآوردیه!! یا میخوان لوس بازی در بیارن البته به نظرم این از همون زبان کردی نشات میگیره اگه به کلمات کردی دقت کنی میبینی که خیلی هاش از همون کردی خودمون برخواسته. . . چرا آدمها دیگه آرامش گذشتشونو ندارن؟ |
جواب امیر عباس عزیز
به خاطر این که زیاده خواه شدن می خوان همه چیو تصاحب کنن!!
چرا من احساس میکنم به آخر خط رسیدم شما هم ایجوری هستین؟ |
چون اونا جاهایی جدی میشن که برا شماها جدی نیستن و برعکس. منطقیه دیگه پس گیر نده!
سوالی ندارم نفر بعدی زحمتشو بکشه لطفا!! |
سلام
|
علیک سلام براگم.پرویی خیلی جاههاشهامته وقدرت نه گفتن روبه ادمامیده باعرض پوزش-درجواب کاربری که گفته بودچرابعضیهافارسی روبدتلفظ میکنن بایدبگم که فارسی کرمانشاهی خودش یه لهجه اس واصلالوسبازی نیست.لطفابه سایت زبان کرمانشاه مراجعه کنید(قدرکرمانشاه روبدانید)
|
کی میدونه نام همسر کیکاووس که البته حیله گر هم بوده چیه؟ |
فکر میکنم منظورتون "سودابه " هست که زنی زیبا و فتنه انگیز و عاشق پیشه بود و اگر اشتباه نکنم دختر "هاماوران " بود. |
مرسی ماهین جان دقیقا درست گفتی |
گازر نمیدونم
ولی اگه منظورت گا زور ؟ گا یعنی گاو زور هم که زور رو بازوه یعنی اندازه گاوی زور داره کی میدونه هواپیما بوق داره یانه؟ |
جواب اشتباهه |
آ ها پیداش کردم
در گذشته به کسانی که به شغل رخت شویی اشتغال داشتهاند، اصطلاحاً «گازُر» میگفتهاند حالا شدگانه رزیتا کی سوال داره |
بله کاملا درسته |
منظورتون گیاه ریحون هست دیگه ؟! |
سووشون نام رمانی از سیمین دانشور نویسندهٔ نامدار چند دهه گذشته ایران است
کاریزماتیک یعنی چه؟ |
جذبه ، توانایی تاثیر گداشتن بر دیگران |
|
اکنون ساعت 01:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |