نقل قول:
|
نقل قول:
حالا یه سید دو آتیشه جد تند(مملی خودمون) سراغ دارم فکر کنم اگه بره تو آب سیل بیاد مملی آماده باش باید بری تو قره آقاچ تا بارون بیاد نقل قول:
دقت کن اصل باشه اصلا زاینده رود آب داره |
خشکی
ولی تا چند وقت پیش زاینده رود آب داشت._:2:.. تا یک ساعت آینده حتما میرم یه نگاه دقیق و کارشناسانه می ندازم ..:rolleyes:. اگر هم شده تا آخر ناژوون میرم اون آخراش شاید کمی آب پیدا بشه :d
|
اگه آب داشت به ما هم خبر بده بیایم تماشا
خدا لعنت کنه کسایی که زاینده رود رو به این روز انداختن{قیژه} |
اتفاقی
من مگه اتفاقی چیزی رو ببینم نه که کنجکاو نیستم :d ولی به محض اطلاع گرفتن خبرتون می کنم .... دوما ... تو این سرما و شنا؟؟؟؟؟؟ مگه از جونتون سیر شدین .... شنا رو بزارید ایشاالله برای تابستون جاش رو هم بهتون می گم .... اون آخرای ناژوون خیلی خوبه ... . خیلی جای با صفاییه . البته باید زرنگ باشی و بتونی جای پارک گیر بیاری .:39::)
|
سلام هاژی بی خیال جد ما شو
میترسم شهر رو اب ببره :cool: |
قانون پایستگی واحد ها : واحد ها نه به وجود می آیند، نه پاس میشوند تنها از ترمی به ترم بعد منتقل می شوند :21: من کی بودم؟ بانو یوها بودم یا تسو؟ :d |
نقل قول:
و ....دوباره می رسیم به همون مبحث "دختر به این خوبی!آخه چرا"! خاله رزیتا بیا من شکایت دارم : این آقا حریم خصوصی زندگی منو شکسته عکسامو گذاشته اینجا تازه خودش هم قهره! من اعتراض دارم! و در ضمن قهرم! تازه هویت جومونگ هم جعل کرده! فک کرده من خودمو از نسیم تشخیص نمیدم!{قاط} پسردایی کجایی بک آپ کم آوردم! اصلا خود امپراطور هم باید به این قضیه رسیدگی کنه!{قاط} --------------------------------------------------------------------------------- خیلی افتضاحم! البته یه احساس افتضاح قشنگ زخمی شیرین! بعضی اتفاقا همیشه تازه اند! زمان نمی شناسن! قشنگ بود! وه! دوباره کدنویسی شروع شد!بیخیال! التماس دعا |
سلام
سلام...سلام.... سلام... خدمت دوستان گرام:53:
عرض به حضور شماها.... بنده همین الان از بازرسی زاینده رود برگشتم ... :dآب داره ولی چه آبی!!!!!!!!!! یه کمی اون ته ته مونده اطراف هم کاملا خشک و بی روح _:2::65: واقعا دردناکه {قاط} |
|
نقل قول:
شهر رو آب ببره نقل قول:
تا بالاخره خشکش کردن اروم شدید حالا دیگه بشینید سر جاتون زاینده رود رفت برا یزدیها نقل قول:
برای قتل من آدم عجیر میکنی الان به بازپرس میگم اینم به جرمت اضاف بشه{B Adabi}{B Adabi} ارادتمند همه ی دوستان :53::53::53::53: |
سلام، امیدوارم حال همگی خوب باشه |
|
|
|
سلام به همه دوستان عصر خوبی داشته باشین:53:
اگه هاژی رفت تو اب همین ابی که هست خشک میشه |
امروز صبح هوای شاباد شدید سرد بودشابتدایی ها که خونه موندن ولی ما با این سرما رفتیم مدرسه و بعضی از معلم ها نمره های قشنگ قشنگمونو برامون خوندن...
|
سلام به همه دوستان خوب و خودمونی :)
آواتارم خوشکله؟ برگرفته از کتاب دختر پرتغال! شکوفه خانوم من یادم رفت کی بودم! اما فکر کنم تسو بودم! آقا مهدی مرسی من خوبم شما خوبید؟ آقا شما میگینان ای بری شه ایجانه هی هیشی بفر و واران نمیاد آنا؟ :( هی هی! داداشم باشمان قهره چون آسمانگه نمیوارانه هیشی! آقا مه به همه ی تازه واردا عرض خیر مقدم دارم! عرض ادب آقا! خوش آمدینان! دیدینان اینجا چنی خوشه! از این تریبون استفاده میکنم و بازدید از تالار های مختلف سایت مخصوصا بخش زبان های خارجی رو پیشنهاد میکنم! لطفا انتقادات و پیشنهاداتتون رو بفرمایید! خوشحال میشیمان همه مان! آقا خوش باشینان :) نمیزانم غزل کو؟ مینا گلبرگ عزیزم کوش؟ فکر بکنم درس دارن! دیه کی. . . ترنم ؟ آریانا ؟ هی هی! دست هیشکی نرفت بالا! آقا موفق باشینان همه دان! |
آواتارتم خوبه .چنی قاچ پرتقال روته.یکیشانو به ما بده تا بخوریمان و قیو بشیم و از ای ویتامینا استفاده کنیمان.
|
نقل قول:
من که خودم وقتی خطر دزدی درمیان باشه نمی تونم راستشو بگم!;):confused: شما هم که خودت در هز صورت می ری میگی! خلاصه نفهمیدم چی شد؟:confused::d نقل قول:
دل های یخ زده! امروز ولی یه لحظه... هیچی! همون یخ زده! نقل قول:
و در نتیجه این قانون پایستگی واحده که کارشناسی تازه از ترم 9 شرو میشه! نقل قول:
آنا جرم حسین سنگینه! من از شکایتم نمی گذرم! بندازینش تو آب! نقل قول:
امپراطور کجایی؟{قیژه} شکوفه جون خیلی قشنگ بود احساسم هنوزم ازش گرمم!{پپوله} نقل قول:
آنا پسردایی خیلی اینجا سرد شده گناه دارین!_:2: به سلامت ایشالا!:cool: البته قبلش بیا یه دور در خونه همه مونو بزن در رو! |
نقل قول:
|
نقل قول:
سعی میکنم جدی تر بحرفم و کمتر همه جوری شوخی کنم:My fault! ببخشید به قول انگلیسی ها:My bad! |
هی کسی هم نیست ما باهاش درد دل کنیم و کمی سبک شیم:rolleyes:
|
کی گفته کسی نیس؟
{قاط} از قرار معلوم هرکی گفته راس گفته!;) |
پس چرا حالا نیستید؟
|
سلاااااااااااااام ...
دیگه همین دیگه. سلام. :d |
نقل قول:
سلام غزل همین دیگه!!!!!!!!!!!!!!:d |
سلاااااام
سلام به تمامی دوستان {پپوله}
این تعطیلی های پشت سر هم چه کسل کننده س:rolleyes: |
سلام افسانه. آره خیلی بده. اگه میان تعطیلی هم بود که بهتر بود.حالا باید یه روز مدرسه یه روز خونه.
|
تعطیلی
من موندم این بچه ها امسال چه جوری میتونن درساشون رو درست و حسابی یاد بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleyes:
|
بدترین سال تحصیلی امساله.ما که هر روز تا ساعت دو و نیم مدرسه ایم.منم که خونمون نزدیکه زنگ تفریح آخر فرار میکنم میام خونه و غذا میخورم و دوباره میرم مدرسه.بوفه ی مدرسه هم که کالباس داره که من اصلا خوشم نمیاد و تنفر دارم.
|
ای کسانیکه امتحان ندارین باز هم پست نمی دین: باشه! میگذره!
البته اول از همه باید از ادمین شاکی باشیم! بابا ادمین گرافیک درس نمی شه تمرین هاش! بیخیال! ادمین خودش غایبه تکلیف بقیه معلومه!:mad:{قاط} اینجا هم شده عصر یخبندان!_:2: |
سکوت
من هر وقت میام می بینم اینجا چقدر ساکته بی سرو صدا مثله بچه های خوب می رم بیرون..:65:
|
آره دیگه اینجا ساکت ماکته . چیکار کنیم باید هی بیایم و بریم...
|
سلام به همه همه دوستان انشا الله :53:
همگی سالم و سلامت باشین:53: ما امدیم :cool::cool: |
خوش آمدی داش
|
سلام برو بچ حالتون خوب بود بهتر شدید |
سلام، چطورین عزیزان خاله؟:):d:53: |
ببینید من و رزی چه طور با هم لجیم.شاواز گشت کیشا هه من منم...
|
اینجا چه خبره همش شکایت شکایت کشی
همه جرما سنگین |
اکنون ساعت 07:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |