وای از این افسرده گان فریاد اهل درد کو؟ ناله مستانه دلهای غم پرورد کو؟ ماه مهر آیین که میزد باده با رندان کجاست باد مشکین دم که بوی عشق می آورد کو؟ در بیابان جنون سرگشته ام چون گرد باد همرهی باید مرا مجنون صحرا گرد کو؟ بعد مرگم می کشان گویند درمیخانه ها آن سیه مستی که خم ها را تهی می کرد کو؟ پبش امواج خوادث پایداری سهل نیست مرد باید تا نیندیشد ز طوفان مرد کو؟ دردمندان را دلی چون شمع می باید رهی گرنه ای بی درد اشک گرم و آه سرد کو؟ |
روزا با تو زندگي رو
پر از قشنگي ميبينم شبا به ياده تو همش خواباي رنگي ميبينم چشم تو رنگ عسل توي چشم تو نگاه مثل شاه بيت غزل لب تو غنچه ي نيمه بازه باغ تن تو آتيش سوزنده ي داغ قد تو مثل سپيداره بلند دل تو نرم تر از صبح پرند قرمزيه لباي تو تو هيچ مداد رنگي نيست خودت تو آيينه ها ببين رنگ كه به اين قشنگي نيست! شاخه گل حياط ما به آب و رنگش مينازه اما تو كه خونه باشي هي پيش تو رنگ ميبازه |
وقتی بارون به شیشه میزنهhttp://byfiles.storage.live.com/y1pJ...2fyey340fxgSxs |
ز دریچه های چشمم نظری به ماه داری چه بلند بختی ای دل که به دوست راه داری به شب سیاه عاشق چکند پری که شمعی است تو فروغ ماه من شو که فروغ ماه داری بگشای روی زیبا ز گناه آن میندیش به خدا که کافرم من تو اگر گناه داری من از آن سیاه دارم به غم تو روز روشن که تو ماهی و تعلق به شب سیاه داری تو اگر به هر نگاهی ببری هزارها دل نرسد بدان نگارا که دلی نگاهداری دگران روند تنها به مثل به قاضی اما تو اگر به حسن دعوی بکنی گواه داری به چمن گلی که خواهد به تو ماند از وجاهت تو اگر بخواهی ای گل کمش از گیاه داری به سر تو شهریارا گذرد قیامت و باز چه قیامتست حالی که تو گاه گاه داری |
وقتی به من میگویی نمی خواهییم تمام خواسته هایم پوچ می شود الهه ی آتش من نخواستن را بر لبانت جاری مکن |
|
|
چراغ کومه ام خاموشه امشب دل دیوانه ام در جوشه امشب صدای پایی از کویی نیامد خدایا در کدام آغوشه امشب
|
سقاخانه |
گناه چه دلپذیراست اینکه گناهانمان پیدا نیستند وگرنه مجبور بودیم هر روز خودمان را پاک بشوییم شاید هم می بایست زیر باران زندگی می کردیم و باز دلپذیرو نیکوست اینکه دروغهایمان شکل مان را دگرگون نمی کنند چون در اینصورت حتی یک لحظه همدیگر را به یاد نمی آوردیم خدای رحیم ! تو را به خاطر این همه مهربانی ات سپاس... ......... شعری از لورکا |
اکنون ساعت 12:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |