![]() |
پس دليل اصلي ناكامي هاي چند سال اخير فرانسه پيدا شد:
زنگ زدن جناب سرمربي به كيانا خانوم و هاجرخانوم احتمالا بازيكن ها رو هم شما دعوت مي كردين و تركيب تيم هم كار شما بوده!!! رضاجون پيش بيني هاتم كه همشون پوك بودند...:d ولي اميدوارم پيش بيني بازي انگليس من درست باشه: انگليس 2-0 الجزاير اينم برنامه بازيهاي فردا ساعت : 16:00 هلند - ژاپن ساعت : 18:30 غنا - استراليا ساعت : 23:00 کامرون - دانمارک |
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي/ |
شواين اشتايگر: در رختكن ما ناراحتي و عصبانيت حكمفرماست |
آقا تا الن هیچ کسی هیچ امتیازی نداره
هنوزم دیر نیست صفر صفریم سریعتر شرکت کنید آره دیگه دومنک نمی دونه باید با کی مشورت کنه!:d شو خی کردم انگلستان نبره امشب من باید برم زندان!!!! |
|
انگليس ديگه صد در صد الجزاير مي بره، فقط نتيجش معلوم نيست
انگليس تو اين دوره غير از دروازه توي همه پستاي ديگه بازيكنان بسيار خوبي داره البته با مصدوميت فرديناند و لدلي كينگ حالا اونا تو خط دفاعي هم بايد به دنبال يه زوج مناسب برا تري باشند |
ایشالله می بره
کرگر هم مدافع خوبیه دروازبانش خوب نیست ولی نباید به خاطر اون اشتباه این حرفارو بهش زد من حرف دون فابیو رو خیلی قبول دارم این دروازبان هم یه اشتباه کرد همونطور که مهاجمها این همه اشتباه می کنن و خیلی گلهارو نمی زنن ولی متاسفانه دروازبانی پست خیلی خیلی حساسیه و اشتباه توش خیلی خیلی به چشم میاد |
حالا اگه نيرد هم زياد مهم نيست
ولي اينكه كاپلو مربي بزرگي هيچ شكي درش نيست در سطح باشگاهي تو هر تيمي رفته قهرمان شده پيش بيني بازي هاي فردا: هلند 2-1 ژاپن غنا 1-1 استراليا کامرون 1-1 دانمارک |
|
|
اکنون ساعت 06:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |