پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

باران.ف 03-20-2010 12:04 AM

yunes jan khodet be farsi benvis,,,be khoda in labtab ha horufe farsi nadare,,man ham pir shodam va nemitanam jaye kalamehay farsi ra hefz konam..bebakhshid
سلام کوروش گیان...دمت گرم...نداشتیم...این همه ما پیش شما درد دل کردیم...تو نم پس ندادی...؟
............................................................ ............................................................ ............................................................ ................................
باران جان این بار بخوام برات فارسی بنویسم حق کپی رایتم زیر پا میزارم ها. یه چیزایی اضافه موکونم به متنت تا دیگه فینگلیش ننویسی.

Setare 03-20-2010 05:54 AM

کاری نداره باران جان !! میخوای اصلا تایپ 10 انگشتی یاد بدم بهت؟
انقدر حال میده!! D:
اما بی شوخی میخوای بهت بگم هم کدام از انگشت ها مخصوص چه حرف هایی هست؟
که یکم تمرین کنی و یاد بگیری؟
چه می دانی شاید زد و اصلا تایپیست هم شدی!!;)

Hiwa 03-20-2010 12:00 PM

سلام وه گشتتان
له گورا تا بویچک
له دیت تا کُر
له تنیا تا ...

یه توصیه داشتم برا کوروش که برای عزیزم:
آزموده را آزمودن خطاست...!!!
هیف جوانی و وقتت نیست که مخوای از خودت بگیری.

خدمت بقیه عزیزان هم عرض کنم که پیشاپیش سال جدیده تبریک میگم،امیدوارم سال خوب و خوشی در کنار خانواده داشته باشین.

استیره عزیز
ممنونم، همه ی این حرفا و تعارفا شوخیه، امیدوارم هیچ وقت برای این کار خودتانه تو زحمت نندازین.

نرس عزیز
خوش آمدی و باعث افتخار ماست که قابل میدونید و سری به این تالار میزینید.

یونس جان
جان خودت کوروشه نصیحت کن...
بگو: نکن روله پشی خویدد!!!

همگیه به خدا میسپارم، در کنارتان بودن برام دل انگیز و زیبا بود.
حال و احوال روحیم بدجور به هم ریخته، دوس دارم بیشتر تنها باشم.
تنهاییه دوس دارم چون بی وفا نیست...

شاید برگشتم...

شاد باشین و عاشق
مهدی

Younes 03-20-2010 03:02 PM

داش مهدی نبینمت غمگینی. درد و بلات بخوره تو سر....کی خوشت میاد؟ بخوره تو سر او مهمانایی که ازشان خوشت نمیاد و آمدن هرچه خانه داشتین خوردن و بقیه شه بردن و همه چیه ریختن و پاشیدن.خوبه؟
چند روز پیش که داشتم یه دستی به سر و روی وسایلم که تو انبار بودن می کشیدن یکی از دفتر خاطرات های قدیمیم رو پیدا کردم. چند صفحه شه خواندم دیگه نتانستم ادامه بدم. خیلی دلتنگ شدم. باورم نمیشد که چند سال پیش همچین غم هایی داشتم. نه که الان غمی نیست. نه. ولی خب هرچه میریم جلو نمیدانم قوی تر میشیم یا زندگی بهتر میشه که شادی ها بر غم ها می چربن.

باران.ف 03-20-2010 11:08 PM

سال نو مباک.....
آسترش جان..حروف همه به انگلیسی نوشته شده..مسئله اینه...
باشه یونس خان....

Setare 03-20-2010 11:13 PM

خوب منم یه جور میگم که حفظ بشی!! اصلا احتیاج به حفظ صفحه کلید نداشته باشی!!
فقط با حفظ کردن جای انگشتات ...همین!;)
اگه خواستی در خدمتم!

رزیتا 03-20-2010 11:14 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 138771)
سال نو مباک.....
آسترش جان..حروف همه به انگلیسی نوشته شده..مسئله اینه...
باشه یونس خان....

باران جان وقتی تایپ ده انگشتی بلد باشی احتیاجی نیست که کیبورد رو ببینی چشم بسته و حتی در اتاق تاریک هم میتونی تایپ کنی در واقع تایپ ده انگشتی نیاز نداره به کیبورد نگاه کنی

Younes 03-21-2010 01:17 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Asterah (پست 138773)
خوب منم یه جور میگم که حفظ بشی!! اصلا احتیاج به حفظ صفحه کلید نداشته باشی!!
فقط با حفظ کردن جای انگشتات ...همین!;)
اگه خواستی در خدمتم!

من دو انگشتی تایپ می کنم. سریع هم هستم ولی خب دوست دارم ده انگشتی یاد بگیرم. اگه یادمان بدی که دمت خیلی گرمه.

رزیتا 03-21-2010 01:24 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 138854)
من دو انگشتی تایپ می کنم. سریع هم هستم ولی خب دوست دارم ده انگشتی یاد بگیرم. اگه یادمان بدی که دمت خیلی گرمه.

واقعا؟!!!!!! دو انگشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما خیلی هنرمندی:d
جدی میگم از ارسال پستاتون مشخصه که سریع تایپ میکنید این خودش هنره که با دو انگشت اینطور سریع تایپ میکنید
ولی اگه ده انگشتی یاد بگیرید می بینید که چقدر راحت و البته شیرینه :)

سربه هوا 03-21-2010 03:03 AM

:)ســــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . .

آغاز سال 89 رو به همه ی دوستان تبریک میگم ، مثل همیشه براتون آرزوی سلامتی و دلخوشی دارم . همه ی ما میدونم که زندگی همیشه ترکیبی از غم ها و شادیها بوده و هست اما در این ساعات ابتدای سال جدید از خدا میخوام شادیهای بیشتری بهتون عنایت کنه . یه یادی از عزیزانی که تو غربت هستن بکنیم . خدا وکیلی همین اول سالی غرورمون رو بشکنیم و برای برطرف کردن کدورتها پیش قدم بشیم . باران خانوم ممنون که به یادم بودین .

اکنون ساعت 03:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.