دو مرد از پشت میله ای به بیرون می نگرند ؛ یکی زمین را می بیند ، و دیگری ستارگان را .
|
If you can't be with your love , try to love who you are with
|
سوليناي عزيز:
تمنا مي كنم حرمت زبان فارسي را بيش از اين نگه داريم كه هم از لحاظ فرم زيباست (ازالفباي نگارش گرفته تا رواني كلام) وهم از لحاظ محتوا اما دوست گرامي آيا مي توان سعي كردو عاشق شد كمي برايم عجيب است يا علي مدد |
آباداني عزيز:
از يادآوري شما تشكر ميكنم و سعي ميكنم رعايت كنم. دنيا رو بد ساخته اند كسي رو كه دوست داري تو رو دوست ندارد كسي تو رو دوست دارد كه تو دوسش نداري اما دو نفر كه هم و دوست دارند به رسم آئين و فرمان به هم نمي رسن زندگي يعني اين |
دنيا عالي ساخته شده اگر اين نبود كه جستجو و كمال جويي معنا نداشت و آيا حيف نبود؟
|
" مردان بزرگ همچون كوه اند كه هر چه از آن ها دورتر مي شويم عظمت آن ها بيشتر آشكار مي گردد " .
لرد جوي |
عبادت كننده بدون علم مانند الاغ آسياست مي چرخد و از مكان خود دور نمي گردد
مولاي متقيان حضرت اميرالمومنين |
زمان به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست، بوسيدن قول ماندن نيست و عشق ورزيدن ضمانت تنها شدن نيست
|
سلام به سولینا خانم(البته احتمالاً خانم!!!!!!!!)
امضا تون رو که دیدم به یاد جمله ای از یک شخص عزیز افتادم( البته نمی دونم نظرتون در موردش چیه) که می گفت: اکنون،آینده ی من است و آینده ی اکنون، گذشته ی اکنون من |
یاد بگیر دلی رو نشکون چون تنها چیزی که برا چسبوندنش راهی نیست
|
اکنون ساعت 04:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |