مرسی:)
شب می بینمت فعلا خدانگهدارت |
کره چه قربان صدقه ای از رفتین:d
اقا مهدی نارنجی موبایل فروش نیستی اینجا خلوت شده بیا یکم نقل قول بزن شلوغ کاری بکن کرماشاه گردی بسه :d مه ای فوتبالم داشتم نگاه میکردم دیدم دو دو شد اما نفهمیدم نتیجه تا خر ماند یا عوض شد هیچکدام از پیش بینیام که درست از اب در نیامد اولین نمره مه میگم بقیم سریع بیان اعتراف کنن ببینم چکار کردن مدیریت اسلامی 19 نظریه های مدیریت و رهبری 17.50 سریع بیین اعتراف ببینم;) ولی جان خودتان راستشه بگین;) |
حسابان 13/50
|
نقل قول:
آدمیــــــــــــــــــــن ستاره میخـــــــــــــوام م {قیژه} نقل قول:
نقل قول:
حالا خوبه شما مثل ما موش ازمایشگاهی نشدین نظام سالی واحدی رو الان دارین تجربه میکنید ، ما که ترمی بودیم مثل دانشگاه باید هر سه ماه یه کتاب پاس میکردیم. یادم نمیره اون کتاب تاریخ معاصر 300 صفحه ای رو اصلا حوصله خوندش رو نداشتم. تازه یه بد شانسی دیگه هم آوردیم اون سالی که میخواستیم بریم پیش دانشگاهی کنکور قبولی داشت ما که رفتیم سال بعد حذف شد . بد شانسی دیگه از این بدتر {قاط} نقل قول:
شما تشریف بیارین شیراز مطمئن باش همون لحظه که میرسی شیراز دارن از من توی کرمانشاه پذیرایی میکنن :21: نقل قول:
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) hossein_1971 ساعت : 6:00 بامداد |
سلام
صبح روز آدینتون بخیر وای حسین منو یاد تاریخ معاصر "سال سوم" انداختی، با هزارتا صلوات پاسش کردم، نذر کرده بودم دوستان غایب از نظر:d زود خودتو برسونید |
سلام به همه
خوبید؟ چه نمرات شگرفی!!!:d به قول بهزاد من که هر وقت بهش میگم مامان درس بخون . تو نخونده معدلت عالیه چرا نمیشینی بخونی که 20 شه؟ میگه همینم از سرشون زیاده!!!!:d:24: انگار برا اونا میخونه امسال هم که داره عمران میخونه میگه آخ مامان چه کیفی داره کارگری:21: بچه ام انگار برا عمله بودن ساخته شده;) |
سلام به همگی :cool:
انشاالله روز خوبی داشته باشین در کنار هم :53: |
سلام به همه دوستان |
فیزیک 14 با این معلمش! هی میاد سر کلاس در مورد اینترنت دروغ و اینا میگه.یه بارم اومد گفت این اینترنته عصابمو خراب کرده که تا حالا دارم به این سخن گهر بارش میخندم.بعد گفت: زنگ زدم وگفتم صدای منو ضبط کنید و چند تا چرت و پرت دیگه هم گفت.راستی کسی میدونه جیوه قرمز چیه؟ اینم اون برامون گفته! سوال هاش که با جزوش خیلی خیلی فرق داشت و از خودش سوال در آورده بود.دیگه زیاد ازش گفتم .شاید هم اینجا بیاد .آخه همش تویه اینترنته! بازم ازش میگم:d
|
نظريه هاي مديريت و رهبري2017.5تاييد نشدهاعلام نشدهعاديتخصصي
مديريت اسلامي2019تاييد نشدهاعلام نشدهعاديتخصصي تکه های کپی شده از کارنامه :d هردو تخصصی هستن دکترشکوفه;) خودمم توجه نکرده بودم که تخصصین :p بچه کله سحر اینجا چیکار میکننین :eek: من تا لنگ ظهر خوابیدم :65: |
ساعت 4:57 صبح روز شنبه 08/11/1390
همه جا امن و امان است برای همه ی دوستانم در پی سی سیتی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم:53: فعاليت هاي در حال انجام در انجمن http://p30city.net/images/buttons/collapse_thead.gif کاربران حاضر در انجمن: 232 (تعداد 1 عضو و 231 مهمان) MAHDI |
سلام به تمامی دوستان ........ ایشاالله شب و روزتون خوش باشه :53:{پپوله}
|
آنا سلام_:2:
انا یه حس بدی دارم نمی دانم چرا؟ می ترسم، دلمم گرفته! اینجا هم که خلوته اساسی! ااااا! راسی پسرداییم برگشته! سفر رُم خوش گذشت؟(هرکی جرأت داره بگه کرمانشاه کمتر از رُمه!{داش مشتی}) دفعه بعدی بیای با خرجی که قراره بکنیم باید اول حقوقمون دو برابر بشه!:p:21: بالاخره کرمانشاهیه و مهمون نوازی!{داش مشتی} خیلی احساس بدی دارم! یه جورایی عذاب وجدان دارم! آنا ای چیزه ای مه هی نمی دانم چیزمه! مه اعتراض دارم! آقا حسین دیر امدم بجوابم ! باید ستاره هم ازت کم بکنن! اون 2-2 ای که گفتی کاملا این حالته داشت که مطمئنی این نمیشه! دوباره فقط من حواسم هست! مه بیام شیراز نباشی؟ اسم مه 500 دفعه تو دیوان حافظ آمده! یک فالی برات بگیرم کیف کنی! انا ای ترنم چنی نمره هاش عزیزه! موفق باشی شدید! دیه چه؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی خوبه احساس خوبی ندارم اینقدر حرفیدم اگه احساس خوبی داشتم سایت می سوخت! دیگه همین دیگه؟ چیه؟؟؟؟؟ |
سام علیک برو بچز قهوه خونه : )
ترنم گیان مه عاشقتم به قرعان ! نمره هاش ُ نیگا. آفرین دختر. این صد آفرین ُ بزن توو دفترت. :24: http://www.p30city.net/[img]http://1...90e496d16c.jpghttp://1.aren.site90.com/images/d290e496d16c.jpg نقل قول:
اینم جرئت ! :d |
نقل قول:
هر وقت خواستی بیای شیراز باید اول دنبال نسیم بگردی ، آخه حافظ قبل از صبا اسم نسیم رو میاره . کنون که شاهد گل را به جلوهگاه چمن به جز نسیم صبا نیست همدم جانی ;) آقا ما اینیم دیگه حس ششم در حد لالیگا فعاله تازه از الان پیش بینی نتیجه فینال جام جهانی 2014 برزیل رو هم کردم . فینال ایران 8- برزیل 0 :d اگر نشد به کوروش میگم خلع درجم کنه . dl: |
نقل قول در حد لالیگا !!
:d متهم زرنگ بید کاراگاه جملت بقول دختر عمه سوسانو قیامته نقل قول:
آواتارت قیامت نیست ولی قشنگه :d تبلیغ میکنی برا تاپیک خارجکی :d نقل قول:
آمدم خونه همتان زنگ زم و در برفتم البته یکی دیگه هم باهام بود کمک میکرد :d نقل قول:
بچه ها شوخی شوخی به گنجشکها سنگ میزنند گنجشکها هم جدی جدی می میرند نقل قول:
تعطیلات یکی در میون در خانه وقتی روال معمول رو داشته باشه کسل کننده است اما اگر مهمان داشته باشی یا مهمان باشی مثل برق و باد میگذرد نقل قول:
عصر یخبندان 3 هم اومده :d نقل قول:
امنیت جانی داری برادر بیا زندان هم خودم میرم خودم رو معرفی میکنم البته فردا اگه شکایتت رو پس گرفتی فردا میام سایت اگه هم نگرفتگی تا سپری شدن دوران محکومیت نیستم :21: نقل قول:
با دیوان عدالت هم دیداری بس شیرین داشتیم جای همه خالی نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نخسته نقل قول:
ما رو هم که هفت خط هفت رنگ و رنگ رنگی کردی :24: خودم احساس میکنم رنگین کمان شدم :24::24: نقل قول:
ممنون نقل قول:
با نظرت در مورد خندددیدن موافقم ولی در مورد حکومت نظامی بشدت مخالفم البته دوستان اینجا کاملا مزاح میکنند و حرفها شوخی بیش نیست ولی حالا چرا اعصاب نداری :d منظورت از مهدی کدوم یکی بود که طرفداری نکنه :d نقل قول:
نقل قول:
فک کنم اونجا هم اگه بزنی دوستان استقبال میکنند البته نیاز به تبلیغ داره که میتونی به پیشنهاد شکوفه خانوم تو امضات بزاری من یکی قول میدم حتما بیام شرکت کنم البته فقط ایرانی ها رو :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بار حرف زور زیاده نقل قول:
دوستان نهضت رو ادامه بدن بیایند نمرات رو اعلام کنند نقل قول:
از این ورا صفا رو هم با خودتون آوردین بیاید صفا پیدا شده دوباره نقل قول:
همچنین شما ************ من حواسم نبود( آخه 12 صفحه رو نگاه کردم و نقل قول کردم حق بدید) یا آریانا و محمد و مهبا پستی نزدند!!! کجایید بیاید ببینیم در چه حالید بقیه دوستان هم در آخر به همتان سلام میکنم :d شیوه جدید سلام کردن;) تندرست و شادکام باشید [/INDENT] |
سلام به همه دوستان گل:cool:
اقا مهدی نارنجی سلام سا یتون سنگین شده:24: |
خدا مهدی چقدر پر حرفی! سی چهل تا پیره زنو گذاشتی تو جیبت!
ولی خو عالیه ازت ممنونم. |
سلام برو بچ
امیدوارم خوب باشید ببخشید اسم نیاوردم همتون عزیزید به به ببین کی اومده.....:65:_چپله_چپله_چپله_چپله{شی ت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} رنگین کمان هفت رنگ اومده مهدی جون خیلی میخوامت نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه . زمستون ها هم به خاطر بچه هام مسافرت نمی ریم تازه اون هم نزدیک به عید نوروز ... مهمون هم نداریم ...:65: ماشاالله چه پست های طولانی .... می گم شما خستگی نا پذیر هستید ..... خدا قوت :) |
خدا رو شکر امروز اینجا هم برف بارید هم بارون.
مخلوط بودش! یه ساعت میبارید و یه ساعت هوا آفتابی بودش،ولی خو ناشکری نمیکنیم و هر چی خدا بخواد. |
نقل قول:
نقل قول:
ترم های قبل (من کلا تا مجبورنشم در طول ترم دلیلی برای درس خوندن نمی بینم!چه معنی داره آدم امتحان نداشته باشه بازم بدرسه؟ مگه بیکاره؟{قاط}) تو فرجه کولاک می کردم: صب پا می شدم هرچند تا دوساعت در نتیجه زود از خواب بیدار شدن چشام رانی می چید، اما می خوندم تا ناهار، بعد ناهار و نماز، بعد دوباره می خوندم تا شام: نهایت 1 ساعت استراحت به جز خواب شب! اما این ترم!:d نمی دونم Glee رو دنبال می کنی یا نه، اما سریال نگاه می کردم، می اومدم اینجا پست می زدم و به هر فلاکتی شده می درسیدم، اصلا از درسیدنم راضی نبودم اما نتیجه اش خفن انگیز ناک مند با شیوه درس خوندم فرق داشت : شکر خدا خوب بود! (در زندگیم اینقدر کامل توضیح نداده بودم!) عذاب وجدانم مال اون نیست! من بدتر از این حرفام! نقل قول:
نه که نسیم پیش شما باشه ها! شما رفتی پیش نسیم!(اینم فمنیسم!) اما شعری که نوشتی خودش گویاس: این یعنی نسیم بدون صبا معنی نداره! نسیم اسم عامه که می تونه به هر نسیمی اشاره کنه! اینکه نسیم نسیم صبا باشه مهمه!:p:24:صبا همدم اصلیه اس!;):p:21: نقل قول:
نقل قول:
اما از شوخی گذشته اصلا متوجه نشدم! سلام منو به اون یکی دیگه برسون!:cool: نقل قول:
ولی با این پست این همشهری شما احتمالا دوباره باهام قهر می کنه! به قول یارو تو گالیور:من می دونم نمیشه!_:2:_:2: آنا خو دوس دارم شوخی کنم! حالم خوب میشه!چه کار کنم؟؟؟؟؟؟_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: نقل قول:
نقل قول:
پیوند فامیلی یه چیز دیگه اس!پول یه چیز دیگه! معلومه که کدومشون مهم ترن! نقل قول:
هه هه هه هه هه هه!:24::24::24::24::24: اِاِاِاِاِاِاِ؟ کیــــــــــه؟ پسردایی تویی؟ سلام! |
سلام بچه ها... |
سلام مینا خانم
انشاالله خدا شفا شون بده و هر چه زود تر حا لشون خوب بشه انشاالله یا من اسمه دواء، و ذکره شفاء... خدایا خودت به داد همه ی مریضا برس... خودت این بیماری ها رو از میون بردار... |
نقل قول:
دوما اینکه شوخیه که معلومه برادر. پست خودمم شوخی بوده اصن. سوما اصاب مصاب ندارم کلا! چیه ؟ چی می خوای؟ نون بگیرم ؟ نفت بگیرم؟ چارما سلام ! نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سکوتم میاد فقط... |
سلام به همه:53: |
:53:غزلی مرسی کارتموزدم تودفترم :53:
غزل خودم_باوش وییییی اقا مهدی موبایل فروش :eek:چقد حرف زدی :35: مینا ارزو سلامتی دارم برای عموت عزیزم امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه :63: و خیلی زود بیای خبر سلامتی عموتو اینجا به ما بگی :63: ------------------------------------------------- دوتا دیگه از نمره هام:5: امار 18 نظریه های سازمان 18 یکی دیگه مونده اونم تا بعدا |
نبودن حس
سلام گلهای زیبای بهشتی :53: نمیدونم چرا حسش نیست ، حس نظر دادن و.... به نظر شما ، چرا حسش نیست ؟ :53: |
اتاق کار انیشتین
اتاق کار انیشتین
تصویر میز و اتاق کار آشفته اینشتین در سال ۱۹۵۵ که توسط رالف مورس گرفته شد، بسیار معروف است و از سوی دیگر برای شماری از ماها دستآویزی برای گریز از مرتب کردن اتاقهایمان است! |
جواد چه قشنگ سلام میکنه:)
آره کلا نزدیک عید حس هیچی نیست دل من که گرفته همینجوری وای به اینکه تقی به توقی بخوره از دست باد هم اعصاب مصاب نمونده برام اصفهان فقط باد میاد و سر و صدای زوزه ی باد از لای در و پنجره ها اوه چه شاعرانه شد;) فدای تموم همدل ها:53: |
مینا جون ایشالا عموت هرچه زودتر خوب شه
غزل جون کرمانشاه از رُم خیلی باحال تره! دیدم برا ثابت کردنش نیازی به جر و بحث نیست!;) ترنم جون الآن کاملا حسودیم شد به این نمره هات!{قاط} آره آقا جواد حسش نیست! آنا چطوره که آدم وقتی کار بدی می کنه به نظر خودش براش دلیل داره اما بعدش از خودش متنفر میشه که چرا اون کارو کرده؟ مثل الآن من! بعد هر دفعه هم می گه دیگه دفعه بعد تکرار نمی کنم اما انگار نه انگار! از خودم متنفرم!{قاط}:mad: |
|
نقل قول:
وای من فکر کردم فقط عروس داییم همدست و شریک جرمت بوده اگه کسای دیگه ای هم هستن خودت اعتراف کن منم قول میدم بهش بگم!:21::21: |
سلام
اول خوشحالم اقا مهدی به زیاد حرفیدن اعتراف کردی دوما امدم دیدم کلی از بچه ها تغییر رنگ پیدا کردن تبریک میگم سوما صبا جون چرا حسودی عزیزکم انشاالله ترم بعد جبران میکنی سنبل جان مجددا خوشحالمان کردی که امدی اقا مهدی چون خونه هستم لب تابمو پیچیدم تو یه پارچه گذاشتمش تو کارتونش کارتونشم تو یه نایلون پیچیدم کلی چسب پیچیدم دور نایلونه بعد گذاشتمش تویه یه کارتون دیگه بعد هشتمش تو کمد در کمدو قفل کردم کلید گذاشتم تو یه صندوقچه بعدشم صندوقچه رو گذاشتم تو گاو صندوق:p بعد الان باخیال راحت دارم از کامپیوتر خونه استفاده میکنم :d |
نقل قول:
ای فعلت قیامته :d |
سلام به دوستان شبتون خوش
هشتمش همان گذاشتم خودمونه |
رزیتا گیان سپاسگذارم
اری اقا محمد انا دیدم همش شد گذاشتم گذاشتم گفت بزار یه فعل جدید و زیبا داشته باشه ;) |
اکهی خدا!
باورم نمیشه مذاکرات نتیجه داد! تبریک به اونایی که رنگشان عوض شد! آ ای جوری ها! او چه بود او؟ {جشن پتو}{شیت شدن} |
سلام به بچه های گل پیسی سیتی منم بنفش شدم چه جالب تازه امتحانام تموم شده و 3 تا از نمره ها هم اومده 3 تا بالای 17 یه دونه هم 14 همونی که گفتم باید نذری بدم !:d(البته من نمره سوم بودم نمره اولمون 16 بود پس زیاد خراب نکردم ولی پتانسیلش رو داشتم 18 بشم که الکی استرس گرفتم و دست و پامو گم کردم آخه سوالاش خیلی خفن بود ) از بقیه امتحانام هم الحمدالله راضی هستم فقط نمره یک درس دیگه ام که بیاد دیگه خیالم راحت میشه . -------------------------------------------------------------------------------- خوب من نبودم گرد و خاک کردینا ! میبینم که رنگ ها عوض شده میخواستیین مذاکره کنین یه ندا هم میدادین ما هم اون وسط مذاکره به عنوان نخودی حضور میداشتیم ، الان به من خیلی برخورد نمیدونستم شما داشتین مذاکره میکردین به من نگفتین ! حالا زیاد جدی نگفتم اصلاً شوخی کردم ! اصلاً غلط کردم الان 10 نفر میریزن سرم امیر با گرز گران میزنه تو سرمون اصلاً خوب شد من بنفش شدم چقدر رنگ دوست داشتنی هست چقدر بنفش بودن خوبه اصلاً آدم بنفشه خواه باشه ! مخصوصاً از نوع بیژن ! دعوا راه نندازین شوخی کردم ! خیلی هم رنگ خوبی ولی خیلی بنفشه :d خلاصه امتحانا هر چی بود ما امتحان دادیم و بسی راحت شدیم 21 هم برای ارشد ثبت نام کردم البته امتحانی که امسال میدم سوری هست چون هیچی برا ارشد نخوندیم ولی از اونجایی که هیچوقت خودمون رو کم الکی تصور نمیکنیم ! میریم و مثل امیر ارسلان نامدار امتحان میدیم وقتی درصد هام بیاد یه 2، 3 روز تب میکنم بعد حالم خوب میشه الان ترم 5 هستم دو ترم دیگه انشاالله چشم حسود و بخیل و گوش شیطون کر فارق از تحصیل شدیم از سربازی لب مرزی انشاءالله فرار عظما خواهیم کرد ---------------------------------------------------------------------------- من نمیدونم چرا اینقدر حرفم میاد ! |
مهدی من به طور ویژه دلم برات تنگ شده |
اکنون ساعت 10:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |